2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cnm. Bu bilekten tansiyon ölçen aletler hamilelikte yanlış ölçüyo diyolardı sen bi eczaneye de sor orda ölçtür istersen...

kırmızı benim de daha cok hoşuma gitti ama öle her kıyafetle sırıtır mı acaba fln diye düşündüm. bilmiyorumkismile

Bi tane de Tcshibo dakini al istersen hem koyu renk hem ucuz. Hem de kullanışlı demişti biri almıştı burdan. Ben de inceledim ama alamadım.

Güzel gözüküyor çanta ama tek yıldız almış neden acebaaaaaa??????

slm kızlar, gece çok kabuslar gördüm çok korktum. anlatsam size ruyamda görduklerımı dibiniz düşer korkudan hala korkuyorum. dua edıyorum, çok şukur hep abdestlı dolaşırım, yaterken kanım tok olmuyor herşey tamam ama hala korkutuluyorum öfff

meloşş geçmiş olsun canım iyi misin şimdi?
özge kırmızı daha cici gibi geldi bana

şimdi iiyim şükür pembik

sizin şirketin doktoru yok mu canım ya acil bir durum için falan?küçük bir yer mi orası

yaklaşık 150-160 kişi çalışıyor ama doktor yok,
bir de tam dağ başı ezcane meczane hak getire,
ancak taksi çağırmam gerekiyor.
Sen görüyorsundur buraları,
simakent sitesinden içeriye doğru tarlaların ortasında,
şeker sanayi sitesi var onun karşısında sayılır.
Ama hakiki tarla ortası, yazın ekin biçiyorlar etrafta

Cnm. Bu bilekten tansiyon ölçen aletler hamilelikte yanlış ölçüyo diyolardı sen bi eczaneye de sor orda ölçtür istersen...
Hadi yaaa, peki koldan dijital ölçenler? onlar da mı yanlış ölçer acep?:uhm:

Ya evet işte... Bende özür diledim kadından zaten... Dedim kusura bakma biz Bodrumda tatildeydik, bide sarhoştum o yüzden arayamadım :roflol::roflol::roflol:

özge bende siyah kırmızı biyeliyi beğendim
kırmızı güzel ama her zaman nasıl kullanılır bilemiyorum

bende geçen öyleydim 3 kere kabus görerek uyandım. hormonların etkisi sanırım
bu arada dün facebookda seni ekleyen bendim haberin olsun yerimseniben

şimdi iiyim şükür pembik

Hadi yaaa, peki koldan dijital ölçenler? onlar da mı yanlış ölçer acep?:uhm:

İnternetten araştıralım bakalım. Ama manuel pompalılarla ölçüyolar genelde...

bende geçen öyleydim 3 kere kabus görerek uyandım. hormonların etkisi sanırım
yerimseniben

belkı de ama çok korkuyorum, aglayarak uyanıyorum kaç gecedır. bebegım de etkılenıyordur halıyle. uyumak ıstemıyorum valla bu kabuslar yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…