Tansiyonun çıkmış olabilir canım ara istersen yada tansiyonunu ölçtür bi yerdeKızlar az önce başıma geleni anlatayım, yerimden kalktım lavaboya gittim
Aniden bir çarpıntı tuttu, mutfağa gittim oturdum, su içtim nabzımı saydım 120 üstü çıktı, kalbim o kadar şiddetli çarpıyor ki vücüdüm sarsılıyor, şimdi geçtim yerime oturdum ama çarpıntı hasla devam ediyor ve elm ayağım kesiliyor
Böyle bişey yaşayan var mı ki? Doktoru mu arasam?
saol cnmolumunekankayizsmilegeçmişolsun dae cim.bol dinlen cnm
hımm haklısın tutamaz kendını..canım annem uzakta oturduğundan bana yardıma geldi bende kalıyor.yardım edecek kimsem yok benim herkes uzakta maalesef bana.o sorun değil de taşınma işi falan derken hepten üşütüp hastalanmasından da korkuyorum hem de duramayacak iş yapacak kendini yoracak diye endişem yoksa ev bir şekilde yerleşir ben yaparım hepsini ama annemi tutamam bilmiyorumkismile
vitamin denizinde bogulcam kurtar beni ösgeeesempatiksalakcinnidaemoşum cok geçmiş olsun
vitamine boğ bugün kendini
Tansiyonun çıkmış olabilir canım ara istersen yada tansiyonunu ölçtür bi yerde
gel anaamm sempatiksalakcinnivitamin denizinde bogulcam kurtar beni ösgeeesempatiksalakcinni
gel anaamm sempatiksalakcinni
kısıımm ben denızdeyım sen gelcen kurtarmaya
canım annem uzakta oturduğundan bana yardıma geldi bende kalıyor.yardım edecek kimsem yok benim herkes uzakta maalesef bana.o sorun değil de taşınma işi falan derken hepten üşütüp hastalanmasından da korkuyorum hem de duramayacak iş yapacak kendini yoracak diye endişem yoksa ev bir şekilde yerleşir ben yaparım hepsini ama annemi tutamam bilmiyorumkismile
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilepeki o zaman
geliyom anaammm sempatiksalakcinni
Dae çok geçmiş olsun canım dınlen.bende gecen hastaydın sureklı uyudum ve lımon yedım.Çok ıı geldı.Pembe mavi annenı evıne gonder canım bence.senın yanındayken daynamaz yapar kız.Gunah valla kıyamam ya.Kaynanan yapsın senınde.geçen haftada annen yardım ettı sana sonuçta.valla o yanındayken dayanamaz benden soylemesi.Havalarda soğuk gıdıyo bıde.
ukla kısss
sen çantaya karar verdin mi?
kızlar ben buna karar verdim ama
kırmızı mı füme mi bana bi akıl versenize
ukla kısss
sen çantaya karar verdin mi?
kızlar ben buna karar verdim ama
kırmızı mı füme mi bana bi akıl versenize
Dae çok geçmiş olsun canım dınlen.bende gecen hastaydın sureklı uyudum ve lımon yedım.Çok ıı geldı.Pembe mavi annenı evıne gonder canım bence.senın yanındayken daynamaz yapar kız.Gunah valla kıyamam ya.Kaynanan yapsın senınde.geçen haftada annen yardım ettı sana sonuçta.valla o yanındayken dayanamaz benden soylemesi.Havalarda soğuk gıdıyo bıde.
bilmiyorumkismilebana alıyosan kırmızı
ekledim canımÖzge göremedim kuzu çantayı... merak ettim...
oh kızlar nihayet çarpıntım geçti,
yarım saatten fazla sürdü,
en sonunda gittim toplantı odalarından birinde oturdum koltuğa önümüz de tarla, iice uzandım,
neyseki geçti. ama çok korktum
doktorumu aradım, git arkadaşlar hastanede baksın bi dedi,
ya şimdi 30 km yol gidecem bi tansiyonuma bakıp geri gönderecekler canım sıkıldı
nasıl olsa cumartesi kontrolüm var
bir de oğluşum tepikliyor, tepiklemesi kesilseydi daha çok korkardım
en iisi ben kayınvalideye diiim bana bilekten tansiyon ölçme aleti getirsin akşama, çantamda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?