2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daemoşum cok geçmiş olsun
vitamine boğ bugün kendini

Tansiyonun çıkmış olabilir canım ara istersen yada tansiyonunu ölçtür bi yerde

geçmişolsun dae cim.bol dinlen cnm
saol cnmolumunekankayizsmile
hımm haklısın tutamaz kendını..
sende bı sekılde yaptıgı ısı en aza ındırmen lazım bı sekılde
kolay gelsınc anım sıze

daemoşum cok geçmiş olsun
vitamine boğ bugün kendini
vitamin denizinde bogulcam kurtar beni ösgeeesempatiksalakcinni
Tansiyonun çıkmış olabilir canım ara istersen yada tansiyonunu ölçtür bi yerde

komsummmmmbilmiyorumkismile

melmea cım gecmıs olsun cnm bence doktoruna danıs benmde hep carpntım 100 ustu cıkıyor saglk ocagındakıler aa cok ılgınc baktır dedıelr hep öle cıktıgı ıcın ama doktorm normal kansızlktn olur dedı kaldı yenı doktoruma da soracagım ama senın kı bıraz fazlaaaa bence sor doktoruna mutlaka bıde dınlen suan

kıslar ılkdefa böleee oldum yaaaa oglum soluma arka arkaya vurmaya basladıııı bı baktım karnım oynuyor o vurdukcaa tık tık karnımın seklıde degısyr ayyhh hem urktum hem heyecanlandım sevındm karıstım yaneee acaba bişidenmı rahatsz oldu yada acıktımııı

Dae çok geçmiş olsun canım dınlen.bende gecen hastaydın sureklı uyudum ve lımon yedım.Çok ıı geldı.Pembe mavi annenı evıne gonder canım bence.senın yanındayken daynamaz yapar kız.Gunah valla kıyamam ya.Kaynanan yapsın senınde.geçen haftada annen yardım ettı sana sonuçta.valla o yanındayken dayanamaz benden soylemesi.Havalarda soğuk gıdıyo bıde.

peki o zaman

geliyom anaammm sempatiksalakcinni
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

limon portakal zencefık bal corba ne bulursam yıyorum valla

kayınvalidem mi akannehir kayınvalidemle beraber o ev anca 1 ayda düzene girer kaydirigubbakcemile3 sağolsun hem çok rahat hem de eli çok ağır .. annem mümkün değil gitmez simdi bir de hamileyim calısıyorum diye o sebeple canım.ben 2 gün izin alıcam simdi perşembe ve cuma.4günde yerleştiririz evi insallah annem de iyileşir biraz daha.bgn yat bişey yapma diyorum gene kalkmıştı demin

oh kızlar nihayet çarpıntım geçti,
yarım saatten fazla sürdü,
en sonunda gittim toplantı odalarından birinde oturdum koltuğa önümüz de tarla, iice uzandım,
neyseki geçti. ama çok korktum

doktorumu aradım, git arkadaşlar hastanede baksın bi dedi,
ya şimdi 30 km yol gidecem bi tansiyonuma bakıp geri gönderecekler canım sıkıldı
nasıl olsa cumartesi kontrolüm var
bir de oğluşum tepikliyor, tepiklemesi kesilseydi daha çok korkardım

en iisi ben kayınvalideye diiim bana bilekten tansiyon ölçme aleti getirsin akşama, çantamda bulunsun

meloşş geçmiş olsun canım iyi misin şimdi?
özge kırmızı daha cici gibi geldi bana

sizin şirketin doktoru yok mu canım ya acil bir durum için falan?küçük bir yer mi orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…