2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde başım ağrıyor nedense.
daha doğrusu bugün kendimi iyi hissetmiyorum. kolum midem başım her yerim ağrıyor

Slm kislar öncelikle su 4 yasindaki cocugun kardesini sobaya atma olayi cok garip.
Yanan sobanin kapagini 4 yasindaki cocuk nasil aciyor,9 aylik bebegi nasil kaldirip sobanin icine atiyor,9 aylik bebek sobanin icine nasil sigiyor?
Bence iyi bi arastirmak lazim bu olayi bu kadar basit degil yanii ...

Archimim bende bugun ayni senin gibiyim canim bisey yemek bile istemiyor.Kahvaltida evde ne varsa koydum masaya ama 1 dilim ekmek yiyip kalktim.Kemiklerim bile agriyor ya hic iyi hissetmiyorum kendimi ohaoldumsmile

o gecelik diz altı canım kısa değil. kısa olsa bende istemem.
aman zaten herkes heryerimizi görecek boşver :kedi:

yok canım kaynanam aldı :)

kaydirigubbakcemile3 ama gecelıgın çok hoş guzel gunlerde gıy canım çok kıbar.

aslında archıye gaffur pıjaması daha cok yakısırdısempatiksalakcinni

sonda olayı olmasa gıy pijamayı kurtul dertten ama sonda var bır de sureklı hemşireler gelıp altını temızlıyor,yenı ped koyuyor, kanama çok oluyor pijamalar batar çıkar valla.

canım bunun özelliklerindede Ayarlanabilir omuz askısı var
ayrıca deri tutma koluda var

bencede özge haklı stella. bebeği taşırken çanta kolundan kayacak sürekli.
en iyisi çapraz takmak çantaları. o yüzden uzun saplı bir model alırsan daha rahat edersin

canım resimdeki kısa kulbunun yanında ayrıca ayarlanabilir askısıda varmış

kızlarrr oglusumla yemegımızı yedık geldıkkkkkk... ne kaynattnz bakem buarada gecen gun bende lohusa gecelıgı vs almaya cıktım sonra gıttım kıslk bıtane super bişi vardı sabahlıklı bıde yazlk ama renklı pembelı bişi vardı cok begendık hatta almıcktm esımın amcasınn hanımı ıcımzde kalmasın dıye zorla bana hedıye aldı kısın gıyersn dedı dıgerınıde evde gıyersın dedı yazık bıton para verdı. ama sonuc olarak yıne hastanede giyecek bişi alamadım yafssss yendıen alısverıse cıkmam lazım

canım bunun özelliklerindede Ayarlanabilir omuz askısı var
ayrıca deri tutma koluda var
o zaman tamam
demekki neymiş
görüntüye aldanmamak gerekirmiş sempatiksalakcinni
ben onu görüntüsünden dolayı direkt elemiştim sempatiksalakcinni

kızlar belim çok ağrıyor uzanamıyorum, oturamıyorum,
ayyy ağlayacam şimdi

yok canım benim durum farklı.
kolum aşıdan felçli. midemde yanma var.
başımda ağrıyor nedense. hepsi bugünü buldu :1no2:

aman o ası olduruyo ınsanı neyse bı dahakı 6 ay sonra

hastaneye ziyarete gelenler de bayılır bayılır birdaha gelirlerdi sempatiksalakcinni

aklinialirimsmileaklinialirimsmile

ay kızlar sımdı haberlerı ızlıyorum..
8 yasında bı cocuk depremde el<ıgda annesı babası ablasını kaybetmıs yalnız basına kalmıs
enkazın ıcıne yatmıs alamıyolar ordan
evıme gıdıcem ben dıye aglıyo
ay ıcım parcalandı ya
mafoldumbenmafoldumben

kıs archi begenmiş geeceliği
yoksa kaynanası ona gaffur pijaması alıyomuş sempatiksalakcinni

Keske benimkide dusunup gaffur pijamasi olsa bile alsa inanin giyerim dusunmus almis diye ama nerde bizde öyle dusunceli kaynana anca kendine aliyolarsempatiksalakcinni

Kislar hastanede olabildigi kadar cok gecelik olsun yaninizda gelen giden olucak gecelik dogum sonrasi kanamadan dolayi batiyor ve surekli yenilemek zorunda kaliyosunuz.
Ben 6 takim gecelik koydum cantama artik yavas yavas hazirliyorum hastane cantamii heran hersey olabilir hazirlikli olmakta fayda varboshayallersmile

hadi sen öylesin çalışanlar ne yapsın:1closedeyes:

Evet eşimde askılı bişey almayım fılan dıye gozumun içine bakıyo.uzun olsun istıyo.Valla ne yapcaz bılmıyom.Haklılar ama Çevresı gelcek sonuçta gelipde oyle salak salak konuşurlar sinirleri bozulur onlarında.Ne yapcaz bakalım ya nerden bulcaz.koskoca tekstıl şehri bursada da bulamazsam pes valla artık ya:sinifsinif:

6 takım mı akannehir

Ayy canım benim yaaaa

ayyy ben daha hazırlamadım hiçbişi yaaa.. eyvahedigeldismile
6 takım gecelik miiii akannehir
ay aman allah akannehir

bugün hepimize nazar değdi herhalde:gitme:

canım resimdeki kısa kulbunun yanında ayrıca ayarlanabilir askısıda varmış

o zaman olur canım ben kısa saplı zannettim.

ayyy ağlayacam şimdi

anam ne oluyor ya. döküldük resmen. yat dinlen canım , bende felçli kolumla çizim yapayımakannehir

Kızlarrrr...

4 yaşındaki çocuk, 9 aylık kardeşini sobaya attı - Hürriyet

Ya ben en iyisi kızımı alıp psikoloğa gideyim doğuma kadar...

Ayy çocuk işte, kızamazsın da, ne kötü bir durum. Allah ailesiyle bebişe sabırlar versin.

Kız sen en son çuval giycen doğumdan sonra heee, sütyen takmıcan mı ki uçları çıkacak diyorsun. Eşinin iş arkadaşları da biraz bekleyip eve gelseler ya, herkes rahat olur hem.

Aaa ben de kırmız aldım ama paşa paşa taşıtacam kocaya, şimdiden o taşıyor benim çantalarını

başım catlıyoooosenağlama

Oyy kıyamam kuşuuum, lodos mu var nedir anlamadım bugün herkes dökülüyor.

temem al sen gıy bı resmını yolla banasempatiksalakcinni

ay evet pıjama goturmek cok mantıklı degıl hanı bı takım yanımıza almak lazım yınede sonrasında gıyebılcek durumd aolabılırz.
ama gecelık sart.
bende dız altı bı gecelık alıcam ama ben dız altıda alsam ayak bıleklerıme glır bıde nedense ole gecelıklerı hıc yakıstırmıyorum kendıme.
dantellı seksı gecelıklerımden gotursem olmazmısempatiksalakcinni

hadi sen öylesin çalışanlar ne yapsın:1closedeyes:
Haklisin canim rabbim onlara sabir versin yardimcisi olsun insallah.
Cok zor geciyo ya gunler hergun mutlaka bi yerimde agri oluyo anlamadim gitti neden boshayallersmile

6 takım mı akannehir
Canim benim ikinci hamileligim ilkinden gecelik konusunda yanima 2 tane yedek aldim cok sikinti cektim bu sefer giymesemde yanimda bulunsun ki giyiliyor.Zaten normal dogum yaparsam 3 gun,sezeryan dogum olursam( ki insallah normal olur) 7 gun hastanede kalmak zorundayim mafoldumben
Turkiyede hastanede ne kadar kaliniyo kizlar bazen duyuyorum dogum yapip ertesi gune evinde dönen var nasil oluyoo anlamadim gittiohaoldumsmile

Son düzenleme:
ayyy ağlayacam şimdi

Ne oldu Stellacık ya.... Benimde sabah vardı fena bi ağrı ama biraz hareket edince geçti... Hareket edebiliyorsan biraz yürümeyi falan dene.. Geçmiş olsun canım..a.s.

gecmıs olsun stella gecmıs olsun sılam..

bugün hepimize nazar değdi herhalde:gitme:

o zaman olur canım ben kısa saplı zannettim.

anam ne oluyor ya. döküldük resmen. yat dinlen canım , bende felçli kolumla çizim yapayımakannehir

topıccek kursun doktursek mı

ay bak aklıma geldı ben gecen gun dus aldım sacımı kurutmadan dısarı cıktım ondan oldu kesınakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…