benimde başım ağrıyor nedense.
daha doğrusu bugün kendimi iyi hissetmiyorum. kolum midem başım her yerim ağrıyor
o gecelik diz altı canım kısa değil. kısa olsa bende istemem.
aman zaten herkes heryerimizi görecek boşver :kedi:
yok canım kaynanam aldı :)
aslında archıye gaffur pıjaması daha cok yakısırdısempatiksalakcinni
stellacım o da benim begendiklerim arasındaydı ama ne düşündüm biliyo musun?
şimdi bunlar sadece tek omuza asmalık ya
bebegi de taşırken rahatsız olabiliriz belki dedim.
ötekinin sapı uzun ve büyütülüp küçültülüyor
omzuma çapraz asıp çantayı arkama atarım bebek kucağımdayken diye düşündüm bilmiyorumkismile
bencede özge haklı stella. bebeği taşırken çanta kolundan kayacak sürekli.
en iyisi çapraz takmak çantaları. o yüzden uzun saplı bir model alırsan daha rahat edersin
o zaman tamamcanım bunun özelliklerindede Ayarlanabilir omuz askısı var
ayrıca deri tutma koluda var
yok canım benim durum farklı.
kolum aşıdan felçli. midemde yanma var.
başımda ağrıyor nedense. hepsi bugünü buldu :1no2:
hastaneye ziyarete gelenler de bayılır bayılır birdaha gelirlerdi sempatiksalakcinni
kıs archi begenmiş geeceliği
yoksa kaynanası ona gaffur pijaması alıyomuş sempatiksalakcinni
Slm kislar öncelikle su 4 yasindaki cocugun kardesini sobaya atma olayi cok garip.
Yanan sobanin kapagini 4 yasindaki cocuk nasil aciyor,9 aylik bebegi nasil kaldirip sobanin icine atiyor,9 aylik bebek sobanin icine nasil sigiyor?
Bence iyi bi arastirmak lazim bu olayi bu kadar basit degil yanii ...
Archimim bende bugun ayni senin gibiyim canim bisey yemek bile istemiyor.Kahvaltida evde ne varsa koydum masaya ama 1 dilim ekmek yiyip kalktim.Kemiklerim bile agriyor ya hic iyi hissetmiyorum kendimi ohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile3 ama gecelıgın çok hoş guzel gunlerde gıy canım çok kıbar.
sonda olayı olmasa gıy pijamayı kurtul dertten ama sonda var bır de sureklı hemşireler gelıp altını temızlıyor,yenı ped koyuyor, kanama çok oluyor pijamalar batar çıkar valla.
Keske benimkide dusunup gaffur pijamasi olsa bile alsa inanin giyerim dusunmus almis diye ama nerde bizde öyle dusunceli kaynana anca kendine aliyolarsempatiksalakcinni
Kislar hastanede olabildigi kadar cok gecelik olsun yaninizda gelen giden olucak gecelik dogum sonrasi kanamadan dolayi batiyor ve surekli yenilemek zorunda kaliyosunuz.
Ben 6 takim gecelik koydum cantama artik yavas yavas hazirliyorum hastane cantamii heran hersey olabilir hazirlikli olmakta fayda varboshayallersmile
Ayy canım benim yaaaaay kızlar sımdı haberlerı ızlıyorum..
8 yasında bı cocuk depremde el<ıgda annesı babası ablasını kaybetmıs yalnız basına kalmıs
enkazın ıcıne yatmıs alamıyolar ordan
evıme gıdıcem ben dıye aglıyo
ay ıcım parcalandı ya
mafoldumbenmafoldumben
ayyy ben daha hazırlamadım hiçbişi yaaa.. eyvahedigeldismileKeske benimkide dusunup gaffur pijamasi olsa bile alsa inanin giyerim dusunmus almis diye ama nerde bizde öyle dusunceli kaynana anca kendine aliyolarsempatiksalakcinni
Kislar hastanede olabildigi kadar cok gecelik olsun yaninizda gelen giden olucak gecelik dogum sonrasi kanamadan dolayi batiyor ve surekli yenilemek zorunda kaliyosunuz.
Ben 6 takim gecelik koydum cantama artik yavas yavas hazirliyorum hastane cantamii heran hersey olabilir hazirlikli olmakta fayda varboshayallersmile
Slm kislar öncelikle su 4 yasindaki cocugun kardesini sobaya atma olayi cok garip.
Yanan sobanin kapagini 4 yasindaki cocuk nasil aciyor,9 aylik bebegi nasil kaldirip sobanin icine atiyor,9 aylik bebek sobanin icine nasil sigiyor?
Bence iyi bi arastirmak lazim bu olayi bu kadar basit degil yanii ...
Archimim bende bugun ayni senin gibiyim canim bisey yemek bile istemiyor.Kahvaltida evde ne varsa koydum masaya ama 1 dilim ekmek yiyip kalktim.Kemiklerim bile agriyor ya hic iyi hissetmiyorum kendimi ohaoldumsmile
canım resimdeki kısa kulbunun yanında ayrıca ayarlanabilir askısıda varmış
kızlar belim çok ağrıyor uzanamıyorum, oturamıyorum,
ayyy ağlayacam şimdi
Kızlarrrr...
4 yaşındaki çocuk, 9 aylık kardeşini sobaya attı - Hürriyet
Ya ben en iyisi kızımı alıp psikoloğa gideyim doğuma kadar...
dagi de çok pahalıya gelıyor canım ya. birde dagıde kalıplar şöyle genış degıl göbegıme yapışsın da ıstemıyorum. kardeşimin dogumundan bılıyorum bu gecelık işi çok önemlı bırşey, bi kere herkes hasteneye gelıyor edeplı bırşey olması lazım, içi gözukmeyecek, bır de meme uçları falan çok bellı oluyor. ıyı bır şey almak lazım. dar olunca butun hatlar meydana çıkıyor, bır de eşimin iş arakadaşları falan da gelcek hastaneye çok dıkkatlı bır seçim yapmam lazım, yoksa papaz olucaz eşimle.
ay yine fikir değiştirdim sanırım kırmızı alacam bilmiyorumkismile
naapcam ben ozasfa bana akıl ver yaaa.. ikisi de çok güsel
ikisinin de artıları eksileri var
kırmızıyı bide kocama taşıtmaya kalksam arada
taşımaz diye korkuyom bilmiyorumkismile
başım catlıyoooosenağlama
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla ilk aldığı resmen öyleydi. bunu çok süslü diye almamış meğerse bayanssulusmile
dün akşam ki son msjlara bak canım orada var. yerimseniben
2. geceliği öyle alırım merak etme :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 ama gecelıgın çok hoş guzel gunlerde gıy canım çok kıbar.
sonda olayı olmasa gıy pijamayı kurtul dertten ama sonda var bır de sureklı hemşireler gelıp altını temızlıyor,yenı ped koyuyor, kanama çok oluyor pijamalar batar çıkar valla.
Haklisin canim rabbim onlara sabir versin yardimcisi olsun insallah.hadi sen öylesin çalışanlar ne yapsın:1closedeyes:
Canim benim ikinci hamileligim ilkinden gecelik konusunda yanima 2 tane yedek aldim cok sikinti cektim bu sefer giymesemde yanimda bulunsun ki giyiliyor.Zaten normal dogum yaparsam 3 gun,sezeryan dogum olursam( ki insallah normal olur) 7 gun hastanede kalmak zorundayim mafoldumben6 takım mı akannehir
kızlar belim çok ağrıyor uzanamıyorum, oturamıyorum,
ayyy ağlayacam şimdi
bugün hepimize nazar değdi herhalde:gitme:
o zaman olur canım ben kısa saplı zannettim.
anam ne oluyor ya. döküldük resmen. yat dinlen canım , bende felçli kolumla çizim yapayımakannehir
Ayy çocuk işte, kızamazsın da, ne kötü bir durum. Allah ailesiyle bebişe sabırlar versin.
Kız sen en son çuval giycen doğumdan sonra heee, sütyen takmıcan mı ki uçları çıkacak diyorsun. Eşinin iş arkadaşları da biraz bekleyip eve gelseler ya, herkes rahat olur hem.
Aaa ben de kırmız aldım ama paşa paşa taşıtacam kocaya, şimdiden o taşıyor benim çantalarını
Oyy kıyamam kuşuuum, lodos mu var nedir anlamadım bugün herkes dökülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?