2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eyvahedigeldismile off eksik bitmiyo ya daha ben almadan bişey çıkıyo

sezeryan da en çok 3 gece normalde de 1 gece yatılıyor burda orda ne kadar çokmuş ya..benim bir arkadasım gece normal doğum yaptı öğlen çıktı meselaa

saol canımm..
sizin orda hastanede uzun kalınıyor dmı..
bızd enormal dogumda bı gece sezeryanda ıkı gece bı asksılık olmasa hastanede kalıyosun

döfme bini...
kurşun mu döktürüyoruz yoksa kurşun mu sıktırıyoruz ne yapıyorsak yapalım yoksa bayılazaammmmakannehirakannehir

sen direk en yuksek bınaya cık kendını ıntıhar etbilmiyorumkismile

aslnda haklısn bide yaz gunu hıc bişi olmazsa kokarz dimi bide bebek için temz olmamaız lazım hehe annem derdı senı emzırmedn once mutlaka dus alırdım dıye agzım kokmasn dıye ben tabı sımdı guluyrm ama eskı kadın

7 gun de ıçın tamam belkı ama 7 gun de çok degıl mı sezeran ıçın.

Canim ben almanyada yasiyorum burda sezeryan dogum yapanlar 7 gun kalmak zorunda öncesinde hastaneden cikartmiyolar.
Az önce onu sormustum bende turkiyede normal dogum kac gun sezeryan dogum da kac gun kaliniyo hastanede ?

ay ne biliim kızlar valla ben de şok oldum
öle dedi
uyurken rahat rahar ölçüyorsun dedi
çok önemli bir ihtiyaç değil tabii ki
melmeanın dediği gibi uyanınca alır uyuturuz yine
ama kulaktan fln ateşölçer almayı düşünenler almayıp buna yönelebilir

kurşun mu döktürüyoruz yoksa kurşun mu sıktırıyoruz ne yapıyorsak yapalım yoksa bayılazaammmmakannehirakannehir

ya yewrummm su gecelıgını goremedım gorup senı ıcınde hayal etcm yaaa yollsana sayfanıı

kızlar dün seker yüklemem yapıldı

aclık :74

tokluk: 142 çıktı drma göstermedim daha sizce degerler nasıl

sezeryan da en çok 3 gece normalde de 1 gece yatılıyor burda orda ne kadar çokmuş ya..benim bir arkadasım gece normal doğum yaptı öğlen çıktı meselaa

Iyide sezeryan dikisleri ne zaman aliniyo.
Burda hem bebek hemde anne 7 gun boyunca kontrol altinda.En son 7 gun doluncada sezeryan dikislerini alip eve gönderiyolar,Zaten sezeryan dogumdan sonra gaz sancisi dikis sancisi derken ben 1 hafta boyunca ilaclarla dayanabildim evde olsa asla dayanamazdim herhalde.7 gun sonrasinda hem bebek hemde sen hazir oluyosun eve dönmeye.
Normal dogumda 3 gun kaliniyo yani turkiyeye göre normal dogum icin kalma zamani bile cok.

Canim ben almanyada yasiyorum burda sezeryan dogum yapanlar 7 gun kalmak zorunda öncesinde hastaneden cikartmiyolar.
Az önce onu sormustum bende turkiyede normal dogum kac gun sezeryan dogum da kac gun kaliniyo hastanede ?

normal doğumda 1 gece, sezaryanda ise 2-3 gece hastanede kalınıyor

ya yewrummm su gecelıgını goremedım gorup senı ıcınde hayal etcm yaaa yollsana sayfanıı

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/322828-2010-haziran-anneleri-buradan-devam-ediyor-6455.html#post12012718

güneş yevrrummmm ateşin çıktı mı ?? benim archi , kocanla karıştırdın beni sanırım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bak bu linkte var geceliğim. anamm ne gecelikmiş başıma ne işler açtı

:roflol: :roflol: :roflol:
archii ne diyo bunnar :roflol:
topikte herkes sapıttı :roflol:

korkuyorum özgee.eyvahedigeldismile

kızlar dün seker yüklemem yapıldı

aclık :74

tokluk: 142 çıktı drma göstermedim daha sizce degerler nasıl
canım değerin biraz yükselmiş gibi.
açlık iyi ama 1 saat sonrasında sınır 140 dı diye hatırlıyorum ben
tabii ki doktorun daha iyi bilir

indim vallaha bakeyvahedigeldismile
eferim sempatiksalakcinni

tchibonun cantası kuması falan nasıl kıslar fıyatı cok uygun gorunyrda bendemı alsam bıde bu sıtedekı resmdekı gıbımı bıkac parca gozukuyoryaaa

İşte fena değil kumaşı... Evet birkaç parça. Çanta var işte, alt açma zımbırtısı var,gerçi onu ben pek beğenmedim... Bide küçüğk bi çanta gibi bişey daha var, ıvır zıvır koymak için.. İş görür bence..

canım benim
iyiyim eylül meleğinin annesi..sen nasılsın?
nasıl geçiyor hamişlikk?
yakında cinsiyet de belli olur..
bizim zaman azaldı evet valla çabuk geçiyor zaman
koca göbüşlüler olduk biz

canım benim ne güzel söyledin sağol...gayet iyiyiz ikili testimiz yapıldı sonucumuz normal rahatladık...rahat bir hamilelik geçiriyorum çok şükür....haftasonu kontrolümüz var bakalım göstericekmi:))) seninki ne zaman belli olmuştu...bizde dört gözle büyümeyi bekliyoruz ama sanki zaman çokk yavaşşş geçiyor...

ay baksın su geceliğe de rahatlasın..
ama hayal fln etmesin tabi sempatiksalakcinni
:roflol:

Canimm zaten her zaman ates ölcmicenki eger bi rahatsizligi falan olursa ölcersin bebeginde her zaman hastalanmicak ya.
Hem bizim bebeklerimiz yaz bebegi kis gibi usutme derdi olmaz insallah.
Ben ilk oglumda popodan bi ates ölcme aleti almistim cok rahat kullandim.Zaten doktorumda popodan olani tavsiye etti cunki en iyi ölcen onlarmis.
Gerisine gerek yok bence yinede sen bilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…