- Konu Sahibi daemon
-
- #64.981
kıslar şu anda bebegi 1 yaşında olan bir tanıdık
bana mutlaka alından ateşölçerin olsun dedi bilmiyorumkismile
ay bitmiyo bu masraflar yaa..
bebek uyurken kulaktan fln ölçmek hemen uyandırıyor
oysa alından ateşölçerler değdirir değdirmez ölçüyor bebek de hiç rahatsız olmuyor dedi
pöfff.. battık..
ben biraz araştırdım
raks, fakir in 40-50 tl.ye var.. en ucuzları onlar. hepsiburada da gördüm..
ne baarıyon be iyiki bişi dedık
sus bide üste çıkmane baarıyon be iyiki bişi dedık
Cok tesekkur ederim daecim sanada gecmis olsun canimm a.s.
Kislar 6 takim sayi olarak cok gelebilir ama inanin giyiliyo yani ben giyerim kesin.Ilk oglumda sezeryan dogum oldum 7 gun hastanede kaldim insanin ustu basi batiyo dogumdan sonra gelen kanamadan dolayi ufacik bi damla olsada hastanedesin sonucta öyle duramazsinki.Gelen giden oluyo ziyarete evde bile bir seyi 1 gun giydikmi 2. gune ter kokuyoruz bide yazin dogum yapicazz boshayallersmile
döfme bini...
mafoldumben
Canım burada normal doğum yaparsan 1 gece, sezeryan olursa 2-3 gece diye biliyorum ben.
Afferin sanaklava: klava: klava:
özgeee o nerden çoktı şimdii? evden 3 tane derce ölçer oldu şimdiden çocuk için, bir dijital, bir civalı, bir de kulaktan ölçer. Ay o da uyansın artık ben alırım koynuma yine uyuturum yavrumu.
kurşun mu döktürüyoruz yoksa kurşun mu sıktırıyoruz ne yapıyorsak yapalım yoksa bayılazaammmmakannehirakannehir
Cok tesekkur ederim daecim sanada gecmis olsun canimm a.s.
Kislar 6 takim sayi olarak cok gelebilir ama inanin giyiliyo yani ben giyerim kesin.Ilk oglumda sezeryan dogum oldum 7 gun hastanede kaldim insanin ustu basi batiyo dogumdan sonra gelen kanamadan dolayi ufacik bi damla olsada hastanedesin sonucta öyle duramazsinki.Gelen giden oluyo ziyarete evde bile bir seyi 1 gun giydikmi 2. gune ter kokuyoruz bide yazin dogum yapicazz boshayallersmile
7 gun de ıçın tamam belkı ama 7 gun de çok degıl mı sezeran ıçın.
kurşun mu döktürüyoruz yoksa kurşun mu sıktırıyoruz ne yapıyorsak yapalım yoksa bayılazaammmmakannehirakannehir
ya yewrummm su gecelıgını goremedım gorup senı ıcınde hayal etcm yaaa yollsana sayfanıı
valla sende biliyorsun iş hayatı herkes gelıyor elınde çiçegıyle buranın huyunda mı ne kımse eve gelmıyor dogumda herkes hastaneye gelıyor, takısını takıp gıdıyor. bu nedenle seçiçi davranıyorum, makyaj malzemelerımı alıcam saçıma da fön çektırırım bı gun önceden. aslında bir yandan iyi kımsenın eve gelmemesi ,hastanede bıtıyor durum.
Kız sen en son çuval giycen doğumdan sonra heee, sütyen takmıcan mı ki uçları çıkacak diyorsun. Eşinin iş arkadaşları da biraz bekleyip eve gelseler ya, herkes rahat olur hem.
canım emzırme sutyenınden bellı oluyor, ondan yazdım. bursanın huyu böyle herkes hastaneye gelıyor. bız de he hastane zıyaretıne gıttık, ne rezıllıkler gördum kan lekelerı don izlerı meme uçları, ben öyle olsun ıstemıyorum.
ooo seksi gecelık supersın yawrıım. ben çok derlı toplu bırı degılım herkes heryerımı görur valla yataktan kalkıp yatarken.
evet evet ben kararımı verdımm..
en şekşii gecelıgımı gıycem..sempatiksalakcinni
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmiledeeeeeemeeeeeeeeeeee hem suclu hem güçlüüüklava:öskee döv bunuuu
eyvahedigeldismile
sus bide üste çıkmaklava:
alta in çabuk sempatiksalakcinni
indim vallaha bakeyvahedigeldismile
sezeryan da en çok 3 gece normalde de 1 gece yatılıyor burda orda ne kadar çokmuş ya..benim bir arkadasım gece normal doğum yaptı öğlen çıktı meselaa
Canim ben almanyada yasiyorum burda sezeryan dogum yapanlar 7 gun kalmak zorunda öncesinde hastaneden cikartmiyolar.
Az önce onu sormustum bende turkiyede normal dogum kac gun sezeryan dogum da kac gun kaliniyo hastanede ?
ya yewrummm su gecelıgını goremedım gorup senı ıcınde hayal etcm yaaa yollsana sayfanıı
:roflol: :roflol: :roflol:
archii ne diyo bunnar :roflol:
topikte herkes sapıttı :roflol:
canım değerin biraz yükselmiş gibi.kızlar dün seker yüklemem yapıldı
aclık :74
tokluk: 142 çıktı drma göstermedim daha sizce degerler nasıl
eferim sempatiksalakcinniindim vallaha bakeyvahedigeldismile
tchibonun cantası kuması falan nasıl kıslar fıyatı cok uygun gorunyrda bendemı alsam bıde bu sıtedekı resmdekı gıbımı bıkac parca gozukuyoryaaa
canım benim
iyiyim eylül meleğinin annesi..sen nasılsın?
nasıl geçiyor hamişlikk?
yakında cinsiyet de belli olur..
bizim zaman azaldı evet valla çabuk geçiyor zaman
koca göbüşlüler olduk biz
ay baksın su geceliğe de rahatlasın..güneş yevrrummmm ateşin çıktı mı ?? benim archi , kocanla karıştırdın beni sanırım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bak bu linkte var geceliğim. anamm ne gecelikmiş başıma ne işler açtı [/B]
korkuyorum özgee.eyvahedigeldismile
ay ne biliim kızlar valla ben de şok oldum
öle dedi
uyurken rahat rahar ölçüyorsun dedi
çok önemli bir ihtiyaç değil tabii ki
melmeanın dediği gibi uyanınca alır uyuturuz yine
ama kulaktan fln ateşölçer almayı düşünenler almayıp buna yönelebilir
valla sende biliyorsun iş hayatı herkes gelıyor elınde çiçegıyle buranın huyunda mı ne kımse eve gelmıyor dogumda herkes hastaneye gelıyor, takısını takıp gıdıyor. bu nedenle seçiçi davranıyorum, makyaj malzemelerımı alıcam saçıma da fön çektırırım bı gun önceden. aslında bir yandan iyi kımsenın eve gelmemesi ,hastanede bıtıyor durum.
Kız sen en son çuval giycen doğumdan sonra heee, sütyen takmıcan mı ki uçları çıkacak diyorsun. Eşinin iş arkadaşları da biraz bekleyip eve gelseler ya, herkes rahat olur hem.
canım emzırme sutyenınden bellı oluyor, ondan yazdım. bursanın huyu böyle herkes hastaneye gelıyor. bız de he hastane zıyaretıne gıttık, ne rezıllıkler gördum kan lekelerı don izlerı meme uçları, ben öyle olsun ıstemıyorum.
ooo seksi gecelık supersın yawrıım. ben çok derlı toplu bırı degılım herkes heryerımı görur valla yataktan kalkıp yatarken.
Evet canım katılıyorum sana.Kesınlıkle hastaneye gelecek hepsi ve hepsi bizim odamıza gırcek bebeği görmek için.Valla ne yapcaz bakalım.Bır ıkı tane süslü alıp birikitanede penyelerden alırız artık.Benım haberım olsun hemen sana yazıcam tatlım.Bu hafta inş. bi araştırma yapabilirim ya.offffffff offfffffakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?