- Konu Sahibi daemon
-
- #64.961
Ayy canım benim yaaaa
ayyy ben daha hazırlamadım hiçbişi yaaa.. eyvahedigeldismile
6 takım gecelik miiii akannehir
ay aman allah akannehir
gecmıs olsun stella gecmıs olsun sılam..
topıccek kursun doktursek mı
ay bak aklıma geldı ben gecen gun dus aldım sacımı kurutmadan dısarı cıktım ondan oldu kesınakannehir
afern sanaaaaaaaaaaaaaa bak sucunuda nasıl bılysn sennn sempatiksalakcinni
bende tchibonun çantasını aldım çok kullanışlı eşimde çok beğendi belki ilerde başka bişey daha alabilirm
sen cık ıslak saçla çık:kedi::kedi:
ya kıslar öksürürken ciğerlerim kopacakmıs gıbı oluyo:sinifsinif:
sen cık ıslak saçla çık
neyine güveniyorsan bu havadaklava:
kıslar şu anda bebegi 1 yaşında olan bir tanıdık
bana mutlaka alından ateşölçerin olsun dedi bilmiyorumkismile
ay bitmiyo bu masraflar yaa..
bebek uyurken kulaktan fln ölçmek hemen uyandırıyor
oysa alından ateşölçerler değdirir değdirmez ölçüyor bebek de hiç rahatsız olmuyor dedi
pöfff.. battık..
ben biraz araştırdım
raks, fakir in 40-50 tl.ye var.. en ucuzları onlar. hepsiburada da gördüm..
6 takımmı bendaha bi tanesini almadım bırak hazırlamayı eyvahedigeldismile
6 takımmıakannehir
aman o ası olduruyo ınsanı neyse bı dahakı 6 ay sonra
aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ay kızlar sımdı haberlerı ızlıyorum..
8 yasında bı cocuk depremde el<ıgda annesı babası ablasını kaybetmıs yalnız basına kalmıs
enkazın ıcıne yatmıs alamıyolar ordan
evıme gıdıcem ben dıye aglıyo
ay ıcım parcalandı ya
mafoldumbenmafoldumben
Canım burada normal doğum yaparsan 1 gece, sezeryan olursa 2-3 gece diye biliyorum ben.Haklisin canim rabbim onlara sabir versin yardimcisi olsun insallah.
Cok zor geciyo ya gunler hergun mutlaka bi yerimde agri oluyo anlamadim gitti neden boshayallersmile
Canim benim ikinci hamileligim ilkinden gecelik konusunda yanima 2 tane yedek aldim cok sikinti cektim bu sefer giymesemde yanimda bulunsun ki giyiliyor.Zaten normal dogum yaparsam 3 gun,sezeryan dogum olursam( ki insallah normal olur) 7 gun hastanede kalmak zorundayim mafoldumben
Turkiyede hastanede ne kadar kaliniyo kizlar bazen duyuyorum dogum yapip ertesi gune evinde dönen var nasil oluyoo anlamadim gittiohaoldumsmile
ay bak aklıma geldı ben gecen gun dus aldım sacımı kurutmadan dısarı cıktım ondan oldu kesınakannehir
kıslar şu anda bebegi 1 yaşında olan bir tanıdık
bana mutlaka alından ateşölçerin olsun dedi bilmiyorumkismile
ay bitmiyo bu masraflar yaa..
bebek uyurken kulaktan fln ölçmek hemen uyandırıyor
oysa alından ateşölçerler değdirir değdirmez ölçüyor bebek de hiç rahatsız olmuyor dedi
pöfff.. battık..
ben biraz araştırdım
raks, fakir in 40-50 tl.ye var.. en ucuzları onlar. hepsiburada da gördüm..
canım benimselam haziran anneleri, bende kısmetse eylül annesi olucam...herkese hayırlı doğumlar dilerim...
özgecim nasılsın tatlım,nasıl geçiyor,azalıyor yavaş yavaş zaman galiba...bebişin nasıl herşey yolundamı?
Evet eşimde askılı bişey almayım fılan dıye gozumun içine bakıyo.uzun olsun istıyo.Valla ne yapcaz bılmıyom.Haklılar ama Çevresı gelcek sonuçta gelipde oyle salak salak konuşurlar sinirleri bozulur onlarında.Ne yapcaz bakalım ya nerden bulcaz.koskoca tekstıl şehri bursada da bulamazsam pes valla artık ya:sinifsinif:
Kız sen en son çuval giycen doğumdan sonra heee, sütyen takmıcan mı ki uçları çıkacak diyorsun. Eşinin iş arkadaşları da biraz bekleyip eve gelseler ya, herkes rahat olur hem.
canım emzırme sutyenınden bellı oluyor, ondan yazdım. bursanın huyu böyle herkes hastaneye gelıyor. bız de he hastane zıyaretıne gıttık, ne rezıllıkler gördum kan lekelerı don izlerı meme uçları, ben öyle olsun ıstemıyorum.
temem al sen gıy bı resmını yolla banasempatiksalakcinni
ay evet pıjama goturmek cok mantıklı degıl hanı bı takım yanımıza almak lazım yınede sonrasında gıyebılcek durumd aolabılırz.
ama gecelık sart.
bende dız altı bı gecelık alıcam ama ben dız altıda alsam ayak bıleklerıme glır bıde nedense ole gecelıklerı hıc yakıstırmıyorum kendıme.
dantellı seksı gecelıklerımden gotursem olmazmısempatiksalakcinni
ooo seksi gecelık supersın yawrıım. ben çok derlı toplu bırı degılım herkes heryerımı görur valla yataktan kalkıp yatarken.
Haklisin canim rabbim onlara sabir versin yardimcisi olsun insallah.
Cok zor geciyo ya gunler hergun mutlaka bi yerimde agri oluyo anlamadim gitti neden boshayallersmile
Canim benim ikinci hamileligim ilkinden gecelik konusunda yanima 2 tane yedek aldim cok sikinti cektim bu sefer giymesemde yanimda bulunsun ki giyiliyor.Zaten normal dogum yaparsam 3 gun,sezeryan dogum olursam( ki insallah normal olur) 7 gun hastanede kalmak zorundayim mafoldumben
Turkiyede hastanede ne kadar kaliniyo kizlar bazen duyuyorum dogum yapip ertesi gune evinde dönen var nasil oluyoo anlamadim gittiohaoldumsmile
7 gun de ıçın tamam belkı ama 7 gun de çok degıl mı sezeran ıçın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?