2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende tchibonun çantasını aldım çok kullanışlı eşimde çok beğendi belki ilerde başka bişey daha alabilirm

bende tchibonun çantasını aldım çok kullanışlı eşimde çok beğendi belki ilerde başka bişey daha alabilirm

gecmıs olsun stella gecmıs olsun sılam..

topıccek kursun doktursek mı

ay bak aklıma geldı ben gecen gun dus aldım sacımı kurutmadan dısarı cıktım ondan oldu kesınakannehir

afern sanaaaaaaaaaaaaaa bak sucunuda nasıl bılysn sennn sempatiksalakcinni

kıslar şu anda bebegi 1 yaşında olan bir tanıdık
bana mutlaka alından ateşölçerin olsun dedi bilmiyorumkismile
ay bitmiyo bu masraflar yaa..
bebek uyurken kulaktan fln ölçmek hemen uyandırıyor
oysa alından ateşölçerler değdirir değdirmez ölçüyor bebek de hiç rahatsız olmuyor dedi
pöfff.. battık..
ben biraz araştırdım
raks, fakir in 40-50 tl.ye var.. en ucuzları onlar. hepsiburada da gördüm..

Annem de bana almış o çantadan... gayet iyi görünüyooo.. Bide benim var öyle bir iki tane bavul modeli çantam.. Yeter diye düşünüyorum.. Çok ihtiyaç duyarsam sonra bakarım belki..

selam haziran anneleri, bende kısmetse eylül annesi olucam...herkese hayırlı doğumlar dilerim...
özgecim nasılsın tatlım,nasıl geçiyor,azalıyor yavaş yavaş zaman galiba...bebişin nasıl herşey yolundamı?

Hakkatten bitmiyoo yaa... Şu da lazım, buda lazım... Nasıl olacak acaba!!!ohaoldumsmileohaoldumsmile

6 takımmı bendaha bi tanesini almadım bırak hazırlamayı eyvahedigeldismile

6 takımmıakannehir

Cok tesekkur ederim daecim sanada gecmis olsun canimm a.s.

Kislar 6 takim sayi olarak cok gelebilir ama inanin giyiliyo yani ben giyerim kesin.Ilk oglumda sezeryan dogum oldum 7 gun hastanede kaldim insanin ustu basi batiyo dogumdan sonra gelen kanamadan dolayi ufacik bi damla olsada hastanedesin sonucta öyle duramazsinki.Gelen giden oluyo ziyarete evde bile bir seyi 1 gun giydikmi 2. gune ter kokuyoruz bide yazin dogum yapicazz boshayallersmile

mafoldumben

Canım burada normal doğum yaparsan 1 gece, sezeryan olursa 2-3 gece diye biliyorum ben.

ay bak aklıma geldı ben gecen gun dus aldım sacımı kurutmadan dısarı cıktım ondan oldu kesınakannehir

Afferin sana klava:klava:klava:

özgeee o nerden çoktı şimdii? evden 3 tane derce ölçer oldu şimdiden çocuk için, bir dijital, bir civalı, bir de kulaktan ölçer. Ay o da uyansın artık ben alırım koynuma yine uyuturum yavrumu.

kurşun mu döktürüyoruz yoksa kurşun mu sıktırıyoruz ne yapıyorsak yapalım yoksa bayılazaammmmakannehirakannehir

tchibonun cantası kuması falan nasıl kıslar fıyatı cok uygun gorunyrda bendemı alsam bıde bu sıtedekı resmdekı gıbımı bıkac parca gozukuyoryaaa

canım benim
iyiyim eylül meleğinin annesi..sen nasılsın?
nasıl geçiyor hamişlikk?
yakında cinsiyet de belli olur..
bizim zaman azaldı evet valla çabuk geçiyor zaman
koca göbüşlüler olduk biz

valla sende biliyorsun iş hayatı herkes gelıyor elınde çiçegıyle buranın huyunda mı ne kımse eve gelmıyor dogumda herkes hastaneye gelıyor, takısını takıp gıdıyor. bu nedenle seçiçi davranıyorum, makyaj malzemelerımı alıcam saçıma da fön çektırırım bı gun önceden. aslında bir yandan iyi kımsenın eve gelmemesi ,hastanede bıtıyor durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…