D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #65.001
Canim ben almanyada yasiyorum burda sezeryan dogum yapanlar 7 gun kalmak zorunda öncesinde hastaneden cikartmiyolar.
Az önce onu sormustum bende turkiyede normal dogum kac gun sezeryan dogum da kac gun kaliniyo hastanede ?
büyürsünüz büyürsünüzcanım benim ne güzel söyledin sağol...gayet iyiyiz ikili testimiz yapıldı sonucumuz normal rahatladık...rahat bir hamilelik geçiriyorum çok şükür....haftasonu kontrolümüz var bakalım göstericekmi:))) seninki ne zaman belli olmuştu...bizde dört gözle büyümeyi bekliyoruz ama sanki zaman çokk yavaşşş geçiyor...
Iyide sezeryan dikisleri ne zaman aliniyo.
Burda hem bebek hemde anne 7 gun boyunca kontrol altinda.En son 7 gun doluncada sezeryan dikislerini alip eve gönderiyolar,Zaten sezeryan dogumdan sonra gaz sancisi dikis sancisi derken ben 1 hafta boyunca ilaclarla dayanabildim evde olsa asla dayanamazdim herhalde.7 gun sonrasinda hem bebek hemde sen hazir oluyosun eve dönmeye.
Normal dogumda 3 gun kaliniyo yani turkiyeye göre normal dogum icin kalma zamani bile cok.
canım kola ıstedıbilmiyorumkismile
hihoyyytCanimm zaten her zaman ates ölcmicenki eger bi rahatsizligi falan olursa ölcersin bebeginde her zaman hastalanmicak ya.
Hem bizim bebeklerimiz yaz bebegi kis gibi usutme derdi olmaz insallah.
Ben ilk oglumda popodan bi ates ölcme aleti almistim cok rahat kullandim.Zaten doktorumda popodan olani tavsiye etti cunki en iyi ölcen onlarmis.
Gerisine gerek yok bence yinede sen bilirsin...
dikişleri aldırmaya sonradan gidiyorsun hastaneye öyle oluyor bildiğim kadarıyla..
normal dogum duruma göre 1 gun sezeryan 2 gun bazen 1 gece bıle yeterlı oluor.
orda çok uzun kalınıyormuş. o zman 6 takım normal canım. ben 1 takım alıcam, yanımada evde kı gecelıklerımden alırım ıhtıyaç olursa dıye.
Evet canım katılıyorum sana.Kesınlıkle hastaneye gelecek hepsi ve hepsi bizim odamıza gırcek bebeği görmek için.Valla ne yapcaz bakalım.Bır ıkı tane süslü alıp birikitanede penyelerden alırız artık.Benım haberım olsun hemen sana yazıcam tatlım.Bu hafta inş. bi araştırma yapabilirim ya.offffffff offfffffakannehir
görüşürüs canımsağol özgecim yine görüşürüz uğrarım arada bizim tarafa geçiyorum,çok öptüm seni bebişede öpücükler...
iyisohbetler kızlar hoşçalaın....
Turkiyede az kaliniyomus gercekten garip.
Tabiki sizin icin 2-3 takim yeter canim dedigin gibi 1 tane sik bi takim alirsin evdekilerden de koyarsin yeterli ...
benim bildiğimde dikişler kendiliğinden düşüyor . yoksa farklı farklı mı hepsi bilmiyorum
benim bildiğimde dikişler kendiliğinden düşüyor . yoksa farklı farklı mı hepsi bilmiyorum
tamam canım haber verırsen sevınırım. şık bişey olsun kız nine gibi de olmayalım öyle. bak bı tane begendım aslında hem renk olarak ta iç göstermez bu ama dızaltı galıba, çok kısa degılse olur bence
Hepsiburada.com : Chez Elle Lingerie / Gecelik Ve Sabahlık - Takım | Anne & Bebek & Çocuk
:roflol: :roflol: :roflol:
archii ne diyo bunnar :roflol:
topikte herkes sapıttı :roflol:
evt canım doğru diyorsun eskiden dikiş alınıyordu ama şimdi öyle bir ihtiyac da kalmadı tabi belki değişiyordur hastane ve doktora göre bilemicem bunu.ama sonuçta 1 hafta sonra kontrole gidiyorsun gene de herhalde
Canim burda yapilan sezeryan dikislerinin kendiliginde dusme ihtimali sifir cunki telden dikisler :kedi:Normal dogumda sanirim kendisi dusuyo onla ilgili hic bilgim yok sezeryan dogum yaptigim icin ilkinde.
Ama turkiyedeki hic bilmiyorumm CADIARZU
normal doğumda 1 gece, sezaryanda ise 2-3 gece hastanede kalınıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/322828-2010-haziran-anneleri-buradan-devam-ediyor-6455.html#post12012718
güneş yevrrummmm ateşin çıktı mı ?? benim archi , kocanla karıştırdın beni sanırım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bak bu linkte var geceliğim. anamm ne gecelikmiş başıma ne işler açtı
korkuyorum özgee.eyvahedigeldismile
tamam canım haber verırsen sevınırım. şık bişey olsun kız nine gibi de olmayalım öyle. bak bı tane begendım aslında hem renk olarak ta iç göstermez bu ama dızaltı galıba, çok kısa degılse olur bence
Hepsiburada.com : Chez Elle Lingerie / Gecelik Ve Sabahlık - Takım | Anne & Bebek & Çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?