2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim ben almanyada yasiyorum burda sezeryan dogum yapanlar 7 gun kalmak zorunda öncesinde hastaneden cikartmiyolar.
Az önce onu sormustum bende turkiyede normal dogum kac gun sezeryan dogum da kac gun kaliniyo hastanede ?

normal dogum duruma göre 1 gun sezeryan 2 gun bazen 1 gece bıle yeterlı oluor.
orda çok uzun kalınıyormuş. o zman 6 takım normal canım. ben 1 takım alıcam, yanımada evde kı gecelıklerımden alırım ıhtıyaç olursa dıye.

büyürsünüz büyürsünüz
anlamıyorsun bile..
ben 14+5 de öğrenmiştim ama
o zaman çok büyük ihtimal demişti.
sonra 16+0 da kesinleşti sanırım
hayırlısı olsun inşallah..
tadını cıkar..

dikişleri aldırmaya sonradan gidiyorsun hastaneye öyle oluyor bildiğim kadarıyla..

canım kola ıstedıbilmiyorumkismile

Canim ic bir bardak sende kirk yilda bi cola icmissin biseycik olmaz.
Benimde arada canim öyle cola cekiyoki bende iciyorum arada :sinifsinif:

hihoyyyt

sağol özgecim yine görüşürüz uğrarım arada bizim tarafa geçiyorum,çok öptüm seni bebişede öpücükler...
iyisohbetler kızlar hoşçalaın....

Turkiyede az kaliniyomus gercekten garip.
Tabiki sizin icin 2-3 takim yeter canim dedigin gibi 1 tane sik bi takim alirsin evdekilerden de koyarsin yeterli ...

tamam canım haber verırsen sevınırım. şık bişey olsun kız nine gibi de olmayalım öyle. bak bı tane begendım aslında hem renk olarak ta iç göstermez bu ama dızaltı galıba, çok kısa degılse olur bence
http://www.hepsiburada.com/chez-ell....aspx?productId=oyunabc4584&categoryId=309343

sağol özgecim yine görüşürüz uğrarım arada bizim tarafa geçiyorum,çok öptüm seni bebişede öpücükler...
iyisohbetler kızlar hoşçalaın....
görüşürüs canım
kendine de meleğine de iyi bak
içime kız gibi doğdu nedense seninki..
haber ver bana da belli olunca özelden yaz
öpüyorum

benim bildiğimde dikişler kendiliğinden düşüyor . yoksa farklı farklı mı hepsi bilmiyorum

evt canım doğru diyorsun eskiden dikiş alınıyordu ama şimdi öyle bir ihtiyac da kalmadı tabi belki değişiyordur hastane ve doktora göre bilemicem bunu.ama sonuçta 1 hafta sonra kontrole gidiyorsun gene de herhalde

benim bildiğimde dikişler kendiliğinden düşüyor . yoksa farklı farklı mı hepsi bilmiyorum

Canim burda yapilan sezeryan dikislerinin kendiliginde dusme ihtimali sifir cunki telden dikisler :kedi:Normal dogumda sanirim kendisi dusuyo onla ilgili hic bilgim yok sezeryan dogum yaptigim icin ilkinde.
Ama turkiyedeki hic bilmiyorumm CADIARZU

evt canım doğru diyorsun eskiden dikiş alınıyordu ama şimdi öyle bir ihtiyac da kalmadı tabi belki değişiyordur hastane ve doktora göre bilemicem bunu.ama sonuçta 1 hafta sonra kontrole gidiyorsun gene de herhalde

Canim burda yapilan sezeryan dikislerinin kendiliginde dusme ihtimali sifir cunki telden dikisler :kedi:Normal dogumda sanirim kendisi dusuyo onla ilgili hic bilgim yok sezeryan dogum yaptigim icin ilkinde.
Ama turkiyedeki hic bilmiyorumm CADIARZU

valla canım sen yurtdışındasında bilmiyorsun ama biz burada yaşadığımız halde gene bilmiyoruz kaydirigubbakcemile3
her doktor farklı yöntem uyguluyor. başımıza ne gelecek ancak doğumda göreceğiz.

anaaaaaaaaaaumm dantelli falan bişimişşşşşş yakısır kıss sana
:)sengözlerimebaksanabbende koyardm benmkılern resmınıı amaa kıslık benmkııı belkı ebebk ıcmdn cıkmazsa sıyee töbe töbe

Canım bunda nasıl emzircen ama ya.öyle çıkart sok zorlanırsın gıbı gelıyo ama çok hoşmuş gercekten.Bide ben koruparktan bakmıştım.Ordakılerde guzel ve uygun fıyatlıydı.Gülkurusu bıde senın şekerın nasıl olculdu.Açlık tokluk olarakmı yoksa bıkerem kan aldılar senden.Benden bıkere kan alıp olçtuler ya glikozu içirtikten sonra.Anlamadım şimdi yabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…