- Konu Sahibi daemon
-
- #65.141
kızlar iznimi aldım 2 gün rahatladım yani 4 gün izinliyim 4 gün de yeter herhalde evi yerleştirmeme..hamile olmasam ben 2 günde bitirirdim ama çok yormamam lazım kendimi.bakalım kayınvalidem bu sefer yardım talebinde bulunacakmı çok merak ediyorum..
geçmişi okumadım tek gözüme çarpan mehtapçım senin yazdıkların.ben tüm kalbimle inanıyorum ki bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın.canım moralini hiç bozma.insallah allahın izniyle tamamına erecek bu sefer muradın
Kareli Hamile Gecelik | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Gecelik | Bohçacı
spor gecelik arayanlar buna baksıınn
Canım bir kadın baksan, hem temizliğe hem yerleştirmeye yardım etsin. Sen uzanmamaya çalış
Özgee bunlar harika
hele şuna bayıldım, alsam mı ki:uhm::uhm::uhm:
Proud New Dad Baskılı Hamile Gecelik | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Gecelik | Bohçacı
dışarıda bulabilir miyim acep
kız bu tükenmiş yazıyo stokta yokmuş.
ama emzirme olayı nasıl oluyo bu tiplerde onu anlamadım. önü kapalı ama şu yanlardan yukarı doğru cıkanlar düğme mi acep?
Canım bir kadın baksan, hem temizliğe hem yerleştirmeye yardım etsin. Sen uzanmamaya çalış
canım zaten evde şu anda kadın var evi temizliyor kayınvalidem de ilgilecekti umarım arada bir bakıyordur gerçi ona düzenli gelen bir kadın bu memnundu herhalde iyi temizler çünkü kayınvalidem aşırı inceler her şeyi çok da titizdir aynı zamanda..
ama yerleştirme konusunda istemem tanımadığım bir insanın evimi yerleştirmesini ne bileyim bana tuhaf geliyor bu durum.ben annem (yapabildiği kadarıyla) esim bir sekilde artık yerleşiriz sorun değil bir taşınalım da canım..
stella belli olmaz benim kayıvalideme canım.en son aradım 2 gün oldu işte hasta gibiyim diyordu karaciğerinden rahatsız o da diyet yapması gerekiyor diyer yapınca da halsiz düşüyor cok.ay ne bileyim ztn iyi olsa da gelse bile eli ağır dedim ya.
annem zaten iyi olursa o halleder herseyi eli çok hızlı ve beceriklidirsaolsun
ben de bugün e-bebekten siparişini verdim cnmmerhaba kızlar.çanta aldınız mı?şu avvio çantaları çok beğeniyorum alan var mı?yada şu nivea adda çantası falan var öyle bişeymi alsam?alanlar fikir verebilirmi?
hee bide portbebe alan yada almayı düşünen varmı?
kız bu tükenmiş yazıyo stokta yokmuş.
ama emzirme olayı nasıl oluyo bu tiplerde onu anlamadım. önü kapalı ama şu yanlardan yukarı doğru cıkanlar düğme mi acep?
ben onları düğme diye düşündüm, çıkartırdık artık memeyi ordan
bu cicikom mağzası nerde var acaba özge bunlar güzel bende hastane için spor bişey istiyorum evde giyiceğim süslü olsun istiyorum
ben de bugün e-bebekten siparişini verdim cnm
çantanın siparişini yani
bunu bende görmüştüm
bunu bende görmüştüm
benimde aklımda..
ama bi spor bi böyle alayım diye düşündüm.
2 tane gerekiyormuş ya..
bir de ev için pijama bakacam
ama eminönünde bulabilir miyiz bunları acaba ucuza yaa
nette kazıklanıyor olmayalım
benim de benim deeee delikafaduldenbencede onlar düğme, sitede bi bayan daha almıştı bu modelin pembesinden
melmea başka yerde bulursan haber ver lütfen. benimde çok hoşuma gitti,
Avviobaby Bebek Çantası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!nasıl bişey aldın cnm ?büyük olsun diyolar ıvır zıvırı çok olucak diye ama ne biliyim netten bakınca anlayamıyorum ki :)
bunu bende görmüştüm
benimde aklımda..
ama bi spor bi böyle alayım diye düşündüm.
2 tane gerekiyormuş ya..
bir de ev için pijama bakacam
ama eminönünde bulabilir miyiz bunları acaba ucuza yaa
nette kazıklanıyor olmayalım
ben de bugün e-bebekten siparişini verdim cnm
çantanın siparişini yani
bencede onlar düğme, sitede bi bayan daha almıştı bu modelin pembesinden
melmea başka yerde bulursan haber ver lütfen. benimde çok hoşuma gitti,
hmm tımam canımben öyle yapıcam canım eminönünden alıcam orda o kadar fark ediyor ki fiyatlar annemin tanıdığı erdem çamaşır.ordan alıcam geceliğimi pijamamı emzirme sütyenimi falan yarı fiyatına geliyor hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?