2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ben karsıyakadan aldım ama benmkı 50 tl falandı sanrm kazıklandımmı yoksaaaa

anam yanlış yazmışım kız 30tl..ama yine seninkine göre uygun...içindekiler aynı mı??belki senin aldığın sette fazla bişeyler vardır...hımm birde önlük var benimkinde..

Canım öyle düşünme, Allah'ın da izniyle oğlunu sapa sağlam kucağına alacaksın, kötü şeyler getirme aklına

100 grlik sekerim yuksek cikti kac haftadir zaten dikkat ediyorum tamam diyet yapmiyorum ama kek borek de yemiyodumm...cok moralim bozuldu..bakalim doktor ne diycek

:dance:Selam kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
Doktordan şimdi qeldik
çoooooooooook mutluyummmmmmmmm :dance:
bebeğim 1 kilo 500 gram yani 1buçuk kilo bebeğimmmm
Ayrıca şeker ölçümümüde yaptık herşey çokkk normallmişşş şekerim çıkmadı yanii :teytey:
doktorum bebeğinde sende çok iyisiniz erken doğum riskinde yok dedi..:dance:
Bebeğim şuanda normal doğum posizyonunu almış durumda
yani başı aşağıya dönmüş .. doktor bebek normal doğum için çok qüzel yerleşmiş dedi
Kilonda çok iyi dedi
anlıyacağınız bende keyifler SÜPEEEEEEEEEEEEEERRRRRRR :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
annemdeyim şimdi çıkıcam.. sizede bu qüzel haberleri vereyim dedimmm:hooray:

anam yanlış yazmışım kız 30tl..ama yine seninkine göre uygun...içindekiler aynı mı??belki senin aldığın sette fazla bişeyler vardır...hımm birde önlük var benimkinde..

yokkkk aynı hatta sen daha fazlamı saydın dur bakım bırtane buyuk ,bırtane kucuk bıberon , emzık kutusuyla bırlkte,
onluk ,tırnak makası ,makas.dişlik,suluk sunger bukaaaaaa bıde işte kocaman normal bıberon kumbara
senın aldgnda fazla sey vr sanrm ben kazıklandım

güzel haberlerle gelmişsin maşallahhhhhhhhhh...senin kuzu da tosuncuk olacak..kaydirigubbakcemile3
allah keyfini daim etsin...
oyy yerim o kuzuyu ben...

benimkinde tırnak makası,makas yok..

Canımsınnnnn ya.maşallah oğluna canım.Hiçbişeycik olmaz Allahın izniyle.Kötü şeyler düşünme.Onlarda ihtımaller işte onlarında içi yanıyodurda ondan yapıyodur.Maşallah bebişine:lepi::lepi:

100 grlik sekerim yuksek cikti kac haftadir zaten dikkat ediyorum tamam diyet yapmiyorum ama kek borek de yemiyodumm...cok moralim bozuldu..bakalim doktor ne diycek

ne kadar yüksek çıktı ki??
dur bakalım hemen bozma morelini.. diyet verir dr belki...

allah razı olsun canım...

oo maşallah süpermişşşş.. Allah tamamına erdirir inşallah darısı da başımıza :Saruboceq:

canım ya aklına kötü şeyler getirme hep olumlu düşün. bak oğlun kocaman oluyor artık.
allah bu saatten sonra yokluklarını yaşatmasın , kimsenin kucağını boş koymasın.

maşallah cleo senin oğlanda şişko olacak sanırım

bak 3parça fazla seninki(tırnak makası,biberon fırçası,çıngırak) ...
kumbara da maşallah kocaman nasıl dolacak bacım o...:bbo:kaydirigubbakcemile3

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cleo!!! Çok mutlu oldum...
Maşallah tosununa da... Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Hergünün böyle mutlu geçsin canım...a.s.hihoyyythihoyyyt

Cleoooo maşallah bebişinede sanada canım.Nazar değmesin:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…