wuu çakaaall aklinialirimsmile
amin saol bitanemgüzel haberlerle gelmişsin maşallahhhhhhhhhh...senin kuzu da tosuncuk olacak..kaydirigubbakcemile3
allah keyfini daim etsin...
oyy yerim o kuzuyu ben...
Amiiin canım darısı başınızasositosositooo maşallahsüpermişşşş.. Allah tamamına erdirir inşallah darısı da başımıza :Saruboceq:
canım ya aklına kötü şeyler getirme hep olumlu düşün. bak oğlun kocaman oluyor artık.
allah bu saatten sonra yokluklarını yaşatmasın , kimsenin kucağını boş koymasın.
maşallah cleo senin oğlanda şişko olacak sanırım
Ben annemin bana evleniken verdiği gelinliğimin içine taktığım nal şeklinde bir ucunda nazarboncuğu olan bir maşallah var onu götüreceğim .Aslında bende Adının yazılı olduğu bileklik almak isitiyroum ama annem doğsun yaptırırız dedi bakalım dayanabilecekmiyim.Çünkü ben harflerin hareketli olmasını istiyorum.
:dance:Selam kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
Doktordan şimdi qeldik
çoooooooooook mutluyummmmmmmmm :dance:
bebeğim 1 kilo 500 gram yani 1buçuk kilo bebeğimmmm
Ayrıca şeker ölçümümüde yaptık herşey çokkk normallmişşş şekerim çıkmadı yanii :teytey:
doktorum bebeğinde sende çok iyisiniz erken doğum riskinde yok dedi..:dance:
Bebeğim şuanda normal doğum posizyonunu almış durumda
yani başı aşağıya dönmüş .. doktor bebek normal doğum için çok qüzel yerleşmiş dedi
Kilonda çok iyi dedi
anlıyacağınız bende keyifler SÜPEEEEEEEEEEEEEERRRRRRR :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
annemdeyim şimdi çıkıcam.. sizede bu qüzel haberleri vereyim dedimmm:hooray:
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cleo!!! Çok mutlu oldum...
Maşallah tosununa da... Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Hergünün böyle mutlu geçsin canım...a.s.hihoyyythihoyyyt
Cleoooo maşallah bebişinede sanada canım.Nazar değmesin:lepi:
177 cikmis 155 olmasi gereken digeri de 143 o da fazla..ama dedigim gibi 1 aydir dikkat etmeme ragmen boyle cikti..simdi diyetle olmaz diyebilirler cunku zaten yemiyorum sekerli bisey
Mhtp sana da koca bi maşallah
Sıkma kendini birşeye canım... Herşey yolunda gidiyo ya bunu düşün yeter...Şeniz
biliyorum canım benim..doğumumda annem yanımdaydı hatta kızımı tek o gördü ...
ama benim tek umudum bu oğlum bir daha şansım yok..allah korusun oğlumu kaybetsem bile hiç olmassa şimdi hevesle bişeyler yapayım bir daha böyle imkanım bile olmayacak...
allah razı olsun kızlar sizden ..allahım hayırlı evlatlar yetiştirmeyi naasip etsin size....içimi en iyi size dökebiliyorum..beni en iyi siz anlıyorsunuz....:enbuyukkk:
177 cikmis 155 olmasi gereken digeri de 143 o da fazla..ama dedigim gibi 1 aydir dikkat etmeme ragmen boyle cikti..simdi diyetle olmaz diyebilirler cunku zaten yemiyorum sekerli bisey
kızlar iznimi aldım 2 gün rahatladım yani 4 gün izinliyim 4 gün de yeter herhalde evi yerleştirmeme..hamile olmasam ben 2 günde bitirirdim ama çok yormamam lazım kendimi.bakalım kayınvalidem bu sefer yardım talebinde bulunacakmı çok merak ediyorum..
geçmişi okumadım tek gözüme çarpan mehtapçım senin yazdıkların.ben tüm kalbimle inanıyorum ki bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın.canım moralini hiç bozma.insallah allahın izniyle tamamına erecek bu sefer muradın
güneeeş kazık yediğini düşünüyorsan 7 gün dolmadan iade et daha ucuzunu buldum diye, üzerine de başka bir şey alırsın
bak 3parça fazla seninki(tırnak makası,biberon fırçası,çıngırak) ...
kumbara da maşallah kocaman nasıl dolacak bacım o...:bbo:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?