2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzel haberlerle gelmişsin maşallahhhhhhhhhh...senin kuzu da tosuncuk olacak..kaydirigubbakcemile3
allah keyfini daim etsin...
oyy yerim o kuzuyu ben...
amin saol bitanem
inşallah allah herkese böle qüzel haberlerle qelmeyi nasip eder bu topiğe:Saruboceq:

oo maşallah süpermişşşş.. Allah tamamına erdirir inşallah darısı da başımıza :Saruboceq:
Amiiin canım darısı başınızasositososito

ay sağlıklı olsun da şişko olup olmaması önemli değil canım:ecrin_bebek:

Evet bileklik iyi fikir.
Uuuu minicik bileğine

hareketli harfli nasıl oluyorki

Ahaaa bir toraman daha geliyor sat 28 Ağustos olanların bebişleri toraman olacak sanırsam :) Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza gelsinler

177 cikmis 155 olmasi gereken digeri de 143 o da fazla..ama dedigim gibi 1 aydir dikkat etmeme ragmen boyle cikti..simdi diyetle olmaz diyebilirler cunku zaten yemiyorum sekerli bisey

Mhtp sana da koca bi maşallah
Sıkma kendini birşeye canım... Herşey yolunda gidiyo ya bunu düşün yeter...Şeniz

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cleo!!! Çok mutlu oldum...
Maşallah tosununa da... Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Hergünün böyle mutlu geçsin canım...a.s.hihoyyythihoyyyt

Cleoooo maşallah bebişinede sanada canım.Nazar değmesin:lepi:

amiiiiiin.. saolun kızlarrr ..:1hug:a.s.

Bu arada Bebeğim sata qöre 2 hafta önde qidiyormuşş:teytey:
ben kaçtım... komşuya qidioz çay demlemiş çağrıo cokacimcoook
hadi hepinizi öpüyorum qörüşmek üzereee :teytey:

177 cikmis 155 olmasi gereken digeri de 143 o da fazla..ama dedigim gibi 1 aydir dikkat etmeme ragmen boyle cikti..simdi diyetle olmaz diyebilirler cunku zaten yemiyorum sekerli bisey

benimde 140 olması gereken 163 çıkmıştı,açlık da 80 olması gerekken 92 çıkmıştı..sadece belli kısıtlamalar verdi dr...

Mhtp sana da koca bi maşallah
Sıkma kendini birşeye canım... Herşey yolunda gidiyo ya bunu düşün yeter...Şeniz

saol canm..
evet oğlum can sıkıcı konuşanlara inat annesinin yanında tosunum..:))

yapma canım böyle şeyler düşünme lütfen iyi düşün iyi olsun banada başta önceki gittiğim salak doktor neler dedi bozulmuş bi gebelik bu dedi düşük yapıcaksın dedi hatta kesin dedi düşücek diye ben ona inanmadım asla bana tutunucak miniğim dedim biliyorum dedim hep sevdim onu çok kötü günlerdi ve tutundu allahıma şükürler olsun ki ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi olur bebeğine pozitif elektrik ver hep yerimseniben

Canım muhtemelen 1 hafta boyunca takip edecekler şeker ölçüm cihazıyla sen kendin ölçeceksin açlık ve tokluk takibi yapacaksın onların sonucuna göre birdaha bakacaklar zaten yapılacak tek şey var diyetle birlikte değerlerde düzen sağlanmıyorsa insilün kullanman. Çünkü gebelikte ilaçla tedavi edemiyorlar insilün plesentadan geçmediği için daha güvenilir oluyor. Ama bozma moralini kötü bişey değil hem belkide gerek kalmaz

kızlar ben kaçtım..sonra yine gelicem öptüm..iyiki varsınız........

kızlar iznimi aldım 2 gün rahatladım yani 4 gün izinliyim 4 gün de yeter herhalde evi yerleştirmeme..hamile olmasam ben 2 günde bitirirdim ama çok yormamam lazım kendimi.bakalım kayınvalidem bu sefer yardım talebinde bulunacakmı çok merak ediyorum..

geçmişi okumadım tek gözüme çarpan mehtapçım senin yazdıkların.ben tüm kalbimle inanıyorum ki bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın.canım moralini hiç bozma.insallah allahın izniyle tamamına erecek bu sefer muradın

aynı binaya taşınmıyor musun, eder heralde
etmezse ayıp yani

güneeeş kazık yediğini düşünüyorsan 7 gün dolmadan iade et daha ucuzunu buldum diye, üzerine de başka bir şey alırsın

cnm sanrm 1 haftayı gectı ben alalı ama napalım olsn artk nasıp oymşama şirin bişi

bak 3parça fazla seninki(tırnak makası,biberon fırçası,çıngırak) ...
kumbara da maşallah kocaman nasıl dolacak bacım o...:bbo:kaydirigubbakcemile3

he valla kıs dolmaz o ama napalım babası sabah ogle aksam mecbur ıyı bır para atcak gelene gıdenede unttrp 2-3 kez attrrsak olur bu işdogmadan baslayalım parayı attrmayı

Saol zynpmrt insallah daha siki bi diyetle atlatirim...tesekkurler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…