2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2li istiyorum zaten de bahsettiğin fiyata chicconunkinimi veriyolar hangi markanın nakitte dahada inerler o zaman kaydirigubbakcemile2

canım başka bişey okuyodum geç gördüm kusura bakma evet chicco o bahsettiğin 3 lü setin aynısından bahsediyorum bende arabasını alıcam sadece görümcem verdi ana kucağını ve port bebesini arabası 700 civarı daha ucuza bulurum inşallah

slm kızlar nasılsınız şeker testim 150 çıktı yüksekmi acep yarın gidicenm dr a sonucunu göstercem

ben ikili istiyorum işte hani yatar pozisyonda arabayada konulan oto koltuğu olandan bide normal puset halinde olandan oturur pozisyonda olan ama oturur olan kısmı çıkabilir yerine oto koltuğu monte edilebilen anladın. eğer dediğin fiyatsa çok iyi bende bi gidip bakmam lazım oraya pazar günleri açık dimi?

50gr mi? sanirim biraz yuksek doktorun 100gr yapilmasini isteyebilir...Benim de bugun 100grlik yuksek cikti doktorum diyet verdi cok siki uymam gerekiyormus eger 1 ay icinde duzelmezse uzmana gonderip insuline baslayacakmisim mafoldumben

pazar günleride açıkmış canım ben aksaray yüönünden taksim yönüne doğru giderken sağda kalan dükkanlardan birine girdim dediğim gibi geçerken 5 dakka uğradık öyle çok uzun pazarlıkta yapmadık belki başka dükkanlarda daha ucuza vardır

50gr mi? sanirim biraz yuksek doktorun 100gr yapilmasini isteyebilir...Benim de bugun 100grlik yuksek cikti doktorum diyet verdi cok siki uymam gerekiyormus eger 1 ay icinde duzelmezse uzmana gonderip insuline baslayacakmisim mafoldumben

eyvahedigeldismile bakalım ben napıcam götürüyorum tatlıları

100 grlık yapılmadı 50 gr lık yaptım sonra açlıktan bayılacak gibi oldum 2 tane galeta yedim su içtim bişey yenmicekmiş ben dayanamadım aç gitmiştim zati
idrar yolu iltahabı çıktı ilaç verdi halbuse hiçte sorunum yok idrarla ilgili:1no2:

slm kızlar nasılsınız şeker testim 150 çıktı yüksekmi acep yarın gidicenm dr a sonucunu göstercem

canım benim 50 gramlık 159 çıkmıştı doktorum hemen 100 lük yaptırmamı söyledi 50 lik yüklemede sınır 140 ama bazı doktorlar 100 lük istemeden diyete falan sokuyorlar sanırım. Ben kiloluyum genetik riskte taşıyorum hemen 100 lük yaptırdım şansa bırakmadım ama çok şükür onun sonucu iyi çıktı

ewet haklısın kesin bulunur daha uyguna boshayallersmile

doktorun 2 tane galeta yediğini biliyormu aç yada tok gitmekten ziyade o 1 saat içinde hiçbişey yememek önemli olan bana yapanlar çok susarsan dudaklarını ıslat asla bişey yiyip içmek yok dedi keşke bişey yemeseydin sonucu yanıltmış olabilirsin. İdrar yolu iltahabından kasıtları lokositinin yüksek olmasıdır ilaçları sakın ihmal etme sen hiçbir şikayet hissetmeyebilirsin genelde hamilelikteki idrar yolu iltahaplarında bi şikayet hissedilmezmiş zaten ama ilerlerse erken doğuma neden olabilirmiş o yüzden sormadan tam idrar testi istiyor bu haftalarda doktorlar

insilün ayy allah korusunnnn
şekerden midir nedir deli gibi yiyom benyaaaa sabahtan beri iştahımı açtı dicem amma zaten açıktı dahada coştum

kilo bendede var kaç kilo aldın 95 oldum 88 dim 7 kilo aldım tam 6 ay bitti benim dedemlerdee var şeker malesef genetik

yarın söyleyeyim bari sonucu gösterdiğimde

selam hanımlar yeni üye oldum 26 haftalık hamileyim şeker testi yaptırdım geçen gün tokluk kan şekeri 160 çıktı yüksek diyorlar doktorumlada görüşemedim

bu yüzlük test nasıl yapılıyor yine açmı gitmem gerekiyor LÜTFEN YARDIMCI 0olurmusnuz ... ne yemem ne yememen gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…