öksuruk cok fena devam edıyo..
basında catlıyo
ben cok kotu yatak döşeklık olcam heralde
selam hanımlar yeni üye oldum 26 haftalık hamileyim şeker testi yaptırdım geçen gün tokluk kan şekeri 160 çıktı yüksek diyorlar doktorumlada görüşemedim
bu yüzlük test nasıl yapılıyor yine açmı gitmem gerekiyor LÜTFEN YARDIMCI 0olurmusnuz ... ne yemem ne yememen gerekiyor
yapma ya uyumaya çalış bence ya.Bende gecen hafta çok kotuydum.Terlemeye çalış.Aman ılerlemesın doktora fılan sor.Bünyen düşer sonra ya.Annene filan gitsen kalmaya.O bakar sana hem.Sende hem kendıne bak hemde dinlenmeye çalış zor valla.Geçer inş. biran önce
saol canım tatlıyı tamamen keseyimmi yoksa tatlı tuzlu farketmez fazlamı yememem lazım
selam hanımlar yeni üye oldum 26 haftalık hamileyim şeker testi yaptırdım geçen gün tokluk kan şekeri 160 çıktı yüksek diyorlar doktorumlada görüşemedim
bu yüzlük test nasıl yapılıyor yine açmı gitmem gerekiyor LÜTFEN YARDIMCI 0olurmusnuz ... ne yemem ne yememen gerekiyor
saol canım tatlıyı tamamen keseyimmi yoksa tatlı tuzlu farketmez fazlamı yememem lazım
canım annem ıkı tane torununa bakıyor orda daha fena olurum.
cuma gunu doktor randevum var ınsallah o zamna duzelırım.
tum vucudum kırılıyo resmen..
canım 100 luk sonucuna gore doktorun azalt dıyecek yada daha sıkı bı dıyet uygulatacaktır.
dae geçmiş olsun canım dikkat et havalar sogudu gene benimde oglum çok fenaydı iyileşti çok şükür
tesekkur edrım canım..Herkese iyi akşamlar...
Bu akşam kalabalık burası ne güzel. Dae bol sıvı al canım bi de sıcak tut kendini. İnşallah toparlarsın kendini hemen...
amın canım ınsallah.Ay annenede kıyamam canım ya.Annelerin çilesi valla bide torunlara bakıyolar valla.Allah bizede göstersin o gunlerı.Bizde inş.Çocuklarımızın torunlarını görüp bakarız inş.:Saruboceq:Sen evde vur kafayı yat.Bol naneli limonlu çorbalar tüket.Kapmışın valla şifayı.Senın tosuncuğuda yazık ya.İnş. iyleşirsin canım biran önce
tesekkur edrım canım..
bolbol lımonlu su corba ne bulursam ıcıyorum bakalım
amın canım ınsallah.
evde yalnızım gelen gıden de olmaz bıze.
bugun ogleden sonra yattım hep
ya sorma oglusumda pek bı sessız korkutuyo benı..
neden böyle oldukı acep normald eyukard ahıssederdım ogleden snra ıyıce kesıldı arasıra sankı taa asagıda hafıf hareket hıssedıyo gıbıyım yalnızca..
en ıyısı ben bı dus alayım bas agrıma ıyı gelır belkı.
sut ıcıyım oglumun sesını duınlemeye calısayım..
gorusuruz kızlar..
tesekkur edrım canım..
bolbol lımonlu su corba ne bulursam ıcıyorum bakalım
amın canım ınsallah.
evde yalnızım gelen gıden de olmaz bıze.
bugun ogleden sonra yattım hep
ya sorma oglusumda pek bı sessız korkutuyo benı..
neden böyle oldukı acep normald eyukard ahıssederdım ogleden snra ıyıce kesıldı arasıra sankı taa asagıda hafıf hareket hıssedıyo gıbıyım yalnızca..
en ıyısı ben bı dus alayım bas agrıma ıyı gelır belkı.
sut ıcıyım oglumun sesını duınlemeye calısayım..
gorusuruz kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?