2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar doktora gidiyorum inşallah herşey yolunda der şeker sonucuma hayırlısı bu arada şaka maka 6 tam bitti 7 den gün almaya başladım haziranın son günü doğuracak olan ben deniz amaan başa gelmesin yeterki ömür bitiyo anlamıyo insan kızımdan sonra tekrar anne olmak hyal gibiydi hiç düşünmemiştim şimdide 3. diyolar aman aman yok diyom doğururmuyum kiiii bilmiyorumkismile

allah herkezin kalbine göre versin

günaydın kıslaarr ve bebikleri...opuyorumnanaktan

hadı bakalım guzel haberlerle gel..

dur kıss hele bı ıkıncı dogsunda üçüncüye öle karar verırısın..
hem dur daha bız bırıncılerı dogurucaz. sıranı bekle anacım sana nası yetıselımsempatiksalakcinni

gunaydın mex
günaydın stella nasıl oldun bel agrın vardı dun

günaydın kızlar ya ben çok dokunsalar ağlayacak gibiyim.akşam ortada bişi yokken durduk yere ağladım.birde göğüslerimde sızlamalar oluyo ?? napıcam ben

Son düzenleme:

günaydın canım ii haberlerle gel canım

Günaydın opuyorumnanaktan

Günaydın canım nasılsın ?

gunaydın mex

Günaydın daemon nasıl oldun dün biraz kötü gibiydin

Günaydın kızlar...Bu sabah çok uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

günaydın canım ii haberlerle gel canım

Günaydın canım nasılsın ?

Günaydın daemon nasıl oldun dün biraz kötü gibiydin

hala ıyı degılım canım.
vıtamın denızınde boguluyorum ama banamısın demıyo.
oksuruk cok fena
cıgerlerım sokulcekmıs gıbı oluyo
nefessız kalıyorum nerdeyse.
oksuruk olmasa bı derece dayanabılırım ama o mahvedıyo ıste.

anlamdıgım bas agrım cok fena 3 gundur gecmıyo
boynumdan basıma dogru ılerlıyo..

bırde babanne dun yıne krız gecırmıs esımın halaları falan gelmıs memleketten heralde bı kısmı bızde kalıcak:kedi:
toparlanmam lazım

gunaydın mex

bazen bi geçer gibi oluyor sonra yine başlıyor, hiç yürüyüş egzersiz yapamıyorum belki ondan arttı bu aralar

sen nasıl oldun, limon zencefil balı sıcak suyla karıştır ılık ılık iç, iyi geliyor

iyiyim mexe, bugün medikal parktaki seminere gidecem, kahvaltımı yapayım akşamki yemeğimi pişireyim sonra çıkacam evden, gitmişken doktorumdan rapor isteyecem 3 haftadır evden çıkamadım, verirse havuza götürcem yanmasın gitmediğim günler
akşamada kayınvaldemlerdeyiz zaten.
sen nasılsın

günaydın kızlar ya ben çok dokunsalar ağlayacak gibiyim.akşam ortada bişi yokken durduk yere ağladım.birde göğüslerimde sızlamalar oluyo ??

Ne oldu canım sana sabah sabah... Bazen bana da ooluyoo... Hamilelik duygusallığı sanırım... Güzel şeyler düşün, hoşuna giden bi şeyler yap... Bebeğinle konuş, bebeğini sev... Geçer sanırım.. Ben öyle yapıyorum..:1hug::1hug:

aynen devam edıyorum
zencefıl de ıcıyorum canım.
hımm dedıgın gıbı egzersızı bırakınca bı anda olmustur belkı.
bugun semıner vardı dımı medıkal parkta.
hangı saatler arasındaydı..

Canm ya çok geçmiş olsun tüm zncefil tarcın karabiber ve ıhlamuru kaynamış su ile demle ve içerisine çok az pekmez ve limon sık tadı iraz kötü gibi ama ii geliyor öksürük için birde bu otlar hamilelikte içiliyor.

Babaanneye ayrıca çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım ya!!! Babanneye de acil şifalar olsun!!! a.s.

günaydn kızlar....Kız daeomon neden uyandın gııııııı.Senın yerınde olsam mışıl mışıl uyurdum.Sırtında yelek varmı bakayım sen onu söyle bana önce,ayağında patik yada.Artık sana sorcam iyleşene kadarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…