meloşş
ne monitörü kıss
yeni okudum
ne monitörü???
gebelik için mi
Günaydın tatlı anneler:)
günaydın kıslaarr ve bebikleri...opuyorumnanaktan
günaydın kızlar doktora gidiyorum inşallah herşey yolunda der şeker sonucuma hayırlısı bu arada şaka maka 6 tam bitti 7 den gün almaya başladım haziranın son günü doğuracak olan ben deniz amaan başa gelmesin yeterki ömür bitiyo anlamıyo insan kızımdan sonra tekrar anne olmak hyal gibiydi hiç düşünmemiştim şimdide 3. diyolar aman aman yok diyom doğururmuyum kiiii bilmiyorumkismile
allah herkezin kalbine göre versin
günaydın kızlar doktora gidiyorum inşallah herşey yolunda der şeker sonucuma hayırlısı bu arada şaka maka 6 tam bitti 7 den gün almaya başladım haziranın son günü doğuracak olan ben deniz amaan başa gelmesin yeterki ömür bitiyo anlamıyo insan kızımdan sonra tekrar anne olmak hyal gibiydi hiç düşünmemiştim şimdide 3. diyolar aman aman yok diyom doğururmuyum kiiii bilmiyorumkismile
allah herkezin kalbine göre versin
Günaydın opuyorumnanaktan
gunaydın mex
günaydın stella nasıl oldun bel agrın vardı dun
günaydın canım ii haberlerle gel canım
Günaydın canım nasılsın ?
Günaydın daemon nasıl oldun dün biraz kötü gibiydin
gunaydın mex
günaydın stella nasıl oldun bel agrın vardı dun
günaydın kızlar ya ben çok dokunsalar ağlayacak gibiyim.akşam ortada bişi yokken durduk yere ağladım.birde göğüslerimde sızlamalar oluyo ??
bazen bi geçer gibi oluyor sonra yine başlıyor, hiç yürüyüş egzersiz yapamıyorum belki ondan arttı bu aralar
sen nasıl oldun, limon zencefil balı sıcak suyla karıştır ılık ılık iç, iyi geliyor
iyiyim mexe, bugün medikal parktaki seminere gidecem, kahvaltımı yapayım akşamki yemeğimi pişireyim sonra çıkacam evden, gitmişken doktorumdan rapor isteyecem 3 haftadır evden çıkamadım, verirse havuza götürcem yanmasın gitmediğim günler
akşamada kayınvaldemlerdeyiz zaten.
sen nasılsın
hala ıyı degılım canım.
vıtamın denızınde boguluyorum ama banamısın demıyo.
oksuruk cok fena
cıgerlerım sokulcekmıs gıbı oluyo
nefessız kalıyorum nerdeyse.
oksuruk olmasa bı derece dayanabılırım ama o mahvedıyo ıste.
anlamdıgım bas agrım cok fena 3 gundur gecmıyo
boynumdan basıma dogru ılerlıyo..
bırde babanne dun yıne krız gecırmıs esımın halaları falan gelmıs memleketten heralde bı kısmı bızde kalıcak:kedi:
toparlanmam lazım
hala ıyı degılım canım.
vıtamın denızınde boguluyorum ama banamısın demıyo.
oksuruk cok fena
cıgerlerım sokulcekmıs gıbı oluyo
nefessız kalıyorum nerdeyse.
oksuruk olmasa bı derece dayanabılırım ama o mahvedıyo ıste.
anlamdıgım bas agrım cok fena 3 gundur gecmıyo
boynumdan basıma dogru ılerlıyo..
bırde babanne dun yıne krız gecırmıs esımın halaları falan gelmıs memleketten heralde bı kısmı bızde kalıcak:kedi:
toparlanmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?