2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saatleri bu şekilde canım, cumarteside işimiz çıkmazsa eşimle katılırım diyorum

13.00 – 13.15 Karşılama ve İkram

13.15 - 14.00 Hamilelikte cinsel yaşam
Doğum sonrası ve lohusalık döneminde depresyonlar
Uzm.Psk. Şencan ÇILDIR

14.00 - 15.30 Ayşe Öner Eğitimi
• Hamile olmak
• Hamilelik değişimleri
• Nef es çalışmaları
• Doğum nedir?
• Normal doğum nedir?
• Partnerlerin doğum yardımı
• Doğum sonrası ve lohusalık dönemi

15.30 - 15.45 Kahve Molası

15.45 - 17.00 Ayşe Öner Eğitimi
• Bebek masajı ( gaz masajı, genel masaj ve bebek jimnastiği)
• Evde alınan güvenlik önlemleri ve ilk yardım

Seminer 2

27 Mart 2010 Cumartesi

13.00 – 13.15 Karşılama ve İkram

13.15 – 14.00 Gebelik ve Ultrasonografi, Tarama Testleri
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Can Şener

14.00 - 15.30 Ayşe Öner Eğitimi
• Anne sütü ve emzirme
• Yeni doğan ve yeni doğanın özellikleri
• Bebeğin günlük bakımı (banyo, göbek pansumanı, ağız, burun, göz temizliği, alt değiştirme, tutma, yüzdürme)

15.30 – 15.45 Kahve Molası

15.45 – 17.00 Ayşe Öner Eğitimi
• Bebek odası hazırlığı ve doğru alışveriş
• Doğuma giderken anne ve bebeğin valiz hazırlığı
• Bebek masajı ( gaz masajı, genel masaj ve bebek jimnastiği)
• Evde alınan güvenlik önlemleri ve ilk yardım

günaydıınnn..
ay toplantıdan cıktım geldim koşa koşaa.. sempatiksalakcinni

ay stellaaaa ticker ın yeni resmi nası öleee..
bende senden takip ediyom bir sonraki resmi sempatiksalakcinni

ben beğenmedim bu haftakini sempatiksalakcinni

dea anlatmış zaten canım, hemen e-5 üstünde

canım sende mi insülüne başladın??
bana sormamışsın ama benim bildiğim kolunun omuzla dirsek arasını duvara dayıyorsun öle koluna yapıyosun..

günaydın güneşim bende akşam kendimi hiç iyi hissetmedim.ortada bişi yokken çok duygusallaşıyorum.dokunsalar ağlayacak gibiyim :sinifsinif:

amannn yaa gitmeyım dıyorum esımn hatrı ıcn arada ugruyrz aslında bişi oldugu yokda bizim oda takımını amca alcaktı bebege amca iyi bi adam sanırm ben gıtmedn once konsmuslr elegune karsı muhbbetıdır buyuk ıhtımal bıde kaynanam bende gıdecem dedıyse amca demezmı bana pat dıye kızım annen sana bak oda takımı alacak beraber gidin beegenın bok gıbı kaldım orda bişi demedım doa durmus hım efet gıdelım bellonadamı vr guzl cılektemı dıyor amcada gıdın gezn bakın demezmı cok moralım bozuldu tepem attı ben dugun alısverısınde cok cektım onnla bıde bebek alısverısıne gıdıp gerılemem bıde durmus bebek arabası muhabbetı acılm s demezmı aa negerk var napcn sen bende dedım e gezdırrm bebegımı dıyokı nereye gezdrcn sen calısyon ıyıce benı salak yaptnz haftasonumuz olmayacakmı bebekle dedım ama sert cıkmamaya calıstm hadı ortamı germeyım dıyeee yaaa neden herseye burunlarını sokmaya calısıyorlar bılmıyorm kocamlada aram ıyı dııldı onada konuyu acmadım dun konsdk ama sabah tartsmstk trafık yuzundenyaaa sımdı dedım sölemeym dırek bana saldırır ama aksam huzrszlktn uyuyamadm tam uykuya dalarken sıcrıyormmm ofyaaaa utanmadan kadın benle oda begenmeye gelck bı halt alcklrı yok amca alıyr ama o alck gıbı gosteryrlr sankı bılmıyozz

kesinlikle öyle..
bide 3.sünü çekeceklermiş..
belki de izlemem :dilcikar:

alacakaranlık serisinin tüm kitaplarını okudum ve hepsininde filmi çekilecekmiş
filmler kitaplarının yanından geçemez, kitapları çok güzeldi
zaten kitabını beğenerek okuduğuklarımın filmlerini genelde beğenmiyorum

galiba izlememişim dae..
Pierce Brosnan ın filmi dimi?
hiç hatırlayamadım afişini fln..
söyliyim de indirsin hemen sempatiksalakcinni
evet evet gerard butler le berabe roynuyolar..
ızlede söle bakalım begenecekmısın.
bence begenceksın..

yok yok 50 giyiyom ben sempatiksalakcinni

sana özel yaptırmak lazım ama o da cok para tutar be yevrummlaelaelaelaelae
bı deneyım bakalım
aaa dün verdiğim siparişler geldiii..
ne çabuk nan sempatiksalakcinni
e-bebek ıcın o kadar cok kargo parası ödeme bu tarafa geldıgınde ugrarız bıızm eve yakın ya begendıgın seyle rvarsa not et magazası burda ya zaten. burdan alırsın ufak seylerı..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sende mi insülüne başladın??
bana sormamışsın ama benim bildiğim kolunun omuzla dirsek arasını duvara dayıyorsun öle koluna yapıyosun..

yok canım benim şekerim iyi sadece meraktan sordum bide genetik risk taşıdığım için ben ölçüyorum evde sürekli rahmetli babam şeker hastasıydı o kullanırdı insülün onun karnına yapardık ondan sordum.

kargo parası ödemedim ki
medela da kargo ücretsizmiş..
sanırım diğerleri de o nedenle onunla beraber ücretsiz kargoyla geldi sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni

hee tamam
50 numara inekli pofuduk istiyom.. sempatiksalakcinni çok tutsun ne olacak al iştee

amaann gunesım artık tanıyosun onları bı kulagından gırsın bırınden cıksın..
sen kaynananla cıkmadan once mobılyayı begen dırek bı magazaya gotur ve ben bunu ıstıyorum de olsun bıtsın ıste..

Özgeeeee dün akşam sana bişeyler yazdım ama çıkmıştın sanırım görmedin. Sen yan yatış yastığı aldınmı?? Ben göümcemde fazla varmış sana veririm demiştimya almadın inşallah.

hımm iyi çıkmasın şeker falan...
ayy benim iğne de karından da yapılıyo ama ben çook korkuyorum..kol ve bacaklardan yapıyoruz

kargo parası ödemedim ki
medela da kargo ücretsizmiş..
sanırım diğerleri de o nedenle onunla beraber ücretsiz kargoyla geldi sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni
hımm iyi o zamn
bi dahakı ıcın söledım zaten

filmin sonunu söliim mi heycanı kacsınsempatiksalakcinni

hee tamam
50 numara inekli pofuduk istiyom.. sempatiksalakcinni çok tutsun ne olacak al iştee

bütün paramısı ona mı verces sımdık.
ıyı beeohaoldumsmile

ayy ben onu unutmuştum yaa bilmiyorumkismile aldım ben güvenli yatış yastıgı diye bişey ama bilmiyorumkismile

iiide o almayacak ne gerek var böle oyunlara alms nene havlusu 5 metre tobe tobe bebişin havlusymsss rengıdeee solmuş bordo ben onu bebegımn vucuduna surermıym kımblr kımn ceyzndn kalmaa tobe tobe aksam aksam gerdıler benı zaten kocamlada gergındık ustune tuz bıber oldu ya bişey almcksn almıcaksn kımseye muhtac deılım amcayada kızdım zaten onu sevıyrdum artk onada yuz vermıcm nedır bunlrdan cektıgım yaa bide ne yuzle o alısverıse gelmeye kalkıyor dugunde hatrlamıyormu yaptklrını falan benm nekdr gerıldıgımı kavga etmıstk resmen yaaa off off bugun bana gecersee cok sukur ama kcoaam solıcem annenle begenmek zorundaysak eger almayalım oda falan dıcem istemez onu bıtaraflarını kaldırmcm almaya gıderken bıle goturerrk:gitme:

hımm iyi o zamn
bi dahakı ıcın söledım zaten

filmin sonunu söliim mi heycanı kacsınsempatiksalakcinni

bütün paramısı ona mı verces sımdık.
ıyı beeohaoldumsmile
tamam yivruummm...
bu arada bu pazar ikea ve bauhaus a gidecekmişiz.
bebek odasına avize fln gibi şeyler bakacaz.
haftaya ctesi de haşim işcana gidecez inşallah..
haftaya pazar geçeyim ben karşıya olur mu yiurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…