aynen devam edıyorum
zencefıl de ıcıyorum canım.
hımm dedıgın gıbı egzersızı bırakınca bı anda olmustur belkı.
bugun semıner vardı dımı medıkal parkta.
hangı saatler arasındaydı..
günaydıınnn..
ay toplantıdan cıktım geldim koşa koşaa.. sempatiksalakcinni
ay stellaaaa ticker ın yeni resmi nası öleee..
bende senden takip ediyom bir sonraki resmi sempatiksalakcinni
aaa çok güzel medical park tm olarak nerede gerçi ben çıkarmıyım evden bilemiyorum ama :)
Aslında çok ii değilim canım ama bebeğim için moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. dün endokrine gittim şeker için 1 haftadır diyet ve kontrol altındaydım ama yine istenilen sonuçlar alınmadı ve ünisilin başladım. Bebeğim için katlanacağım artık
aaa bunu öğrendiğim iyi oldu bende hemşireyi aramamıştım sağol canım bilgilendirdiğin için bende sen söyledikten sonra 1 saat içinde ölçmeye başlamıştım 110 civarı çıkıyor ama olması gereken değeri bilmediğim için korkmuştum neyseki iyiymiş.
Bişey sorcam normalde insülin karından yapılır ya hamileyken nasıl uygulanıyor? Bu arada kendini çokta eve hapsetme arada çık yürüyüş falanda çok iyi gelir sana
günaydın güneşim bende akşam kendimi hiç iyi hissetmedim.ortada bişi yokken çok duygusallaşıyorum.dokunsalar ağlayacak gibiyim :sinifsinif:
noldu kuzuu..
sende gıtme su kaynanana
alsın mıbilmiyorumkismile
senın aykaların 42 numaraydı dımı bulur mu ki acepsempatiksalakcinni
tamam canım.
viks dedıgın su bengay gıbı bişi degılmı..
ben nane kokusunda nefes alamıyorum.
dişimi bıle yalandan fırcalıyorum hamılelık mentol kokusuna karsı asırı hassas yaptı benı
dayanabılır mıyım emın degılım
kesinlikle öyle..
bide 3.sünü çekeceklermiş..
belki de izlemem :dilcikar:
evet evet gerard butler le berabe roynuyolar..galiba izlememişim dae..
Pierce Brosnan ın filmi dimi?
hiç hatırlayamadım afişini fln..
söyliyim de indirsin hemen sempatiksalakcinni
yok yok 50 giyiyom ben sempatiksalakcinni
bı deneyım bakalımevet ben-gay gibi ama onun kadar naneli değil sanki koku zaten sürüp hemen sıcak havlu ve tülbentle sararsan çok amazsın kokuyu burnuna deydirme ellerini yıka hemen olmadı eczanede kokusunu kontrol et ona göre alırsın
e-bebek ıcın o kadar cok kargo parası ödeme bu tarafa geldıgınde ugrarız bıızm eve yakın ya begendıgın seyle rvarsa not et magazası burda ya zaten. burdan alırsın ufak seylerı..aaa dün verdiğim siparişler geldiii..
ne çabuk nan sempatiksalakcinni
canım sende mi insülüne başladın??
bana sormamışsın ama benim bildiğim kolunun omuzla dirsek arasını duvara dayıyorsun öle koluna yapıyosun..
ben beğenmedim bu haftakini sempatiksalakcinni
kargo parası ödemedim kisana özel yaptırmak lazım ama o da cok para tutar be yevrummlaelaelaelaelae
bı deneyım bakalım
e-bebek ıcın o kadar cok kargo parası ödeme bu tarafa geldıgınde ugrarız bıızm eve yakın ya begendıgın seyle rvarsa not et magazası burda ya zaten. burdan alırsın ufak seylerı..
evet evet gerard butler le berabe roynuyolar..
ızlede söle bakalım begenecekmısın.
bence begenceksın..
bence de beğenirim..
hele sonu enteresansa aklinialirimsmile
sana özel yaptırmak lazım ama o da cok para tutar be yevrummlaelaelaelaelae
amannn yaa gitmeyım dıyorum esımn hatrı ıcn arada ugruyrz aslında bişi oldugu yokda bizim oda takımını amca alcaktı bebege amca iyi bi adam sanırm ben gıtmedn once konsmuslr elegune karsı muhbbetıdır buyuk ıhtımal bıde kaynanam bende gıdecem dedıyse amca demezmı bana pat dıye kızım annen sana bak oda takımı alacak beraber gidin beegenın bok gıbı kaldım orda bişi demedım doa durmus hım efet gıdelım bellonadamı vr guzl cılektemı dıyor amcada gıdın gezn bakın demezmı cok moralım bozuldu tepem attı ben dugun alısverısınde cok cektım onnla bıde bebek alısverısıne gıdıp gerılemem bıde durmus bebek arabası muhabbetı acılm s demezmı aa negerk var napcn sen bende dedım e gezdırrm bebegımı dıyokı nereye gezdrcn sen calısyon ıyıce benı salak yaptnz haftasonumuz olmayacakmı bebekle dedım ama sert cıkmamaya calıstm hadı ortamı germeyım dıyeee yaaa neden herseye burunlarını sokmaya calısıyorlar bılmıyorm kocamlada aram ıyı dııldı onada konuyu acmadım dun konsdk ama sabah tartsmstk trafık yuzundenyaaa sımdı dedım sölemeym dırek bana saldırırama aksam huzrszlktn uyuyamadm tam uykuya dalarken sıcrıyormmm ofyaaaa utanmadan kadın benle oda begenmeye gelck bı halt alcklrı yok amca alıyr ama o alck gıbı gosteryrlr sankı bılmıyozz
yok canım benim şekerim iyi sadece meraktan sordum bide genetik risk taşıdığım için ben ölçüyorum evde sürekli rahmetli babam şeker hastasıydı o kullanırdı insülün onun karnına yapardık ondan sordum.
hımm iyi o zamnkargo parası ödemedim ki
medela da kargo ücretsizmiş..
sanırım diğerleri de o nedenle onunla beraber ücretsiz kargoyla geldi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
hee tamam
50 numara inekli pofuduk istiyom.. sempatiksalakcinni çok tutsun ne olacak al iştee
Özgeeeee dün akşam sana bişeyler yazdım ama çıkmıştın sanırım görmedin. Sen yan yatış yastığı aldınmı?? Ben göümcemde fazla varmış sana veririm demiştimya almadın inşallah.
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
amaann gunesım artık tanıyosun onları bı kulagından gırsın bırınden cıksın..
sen kaynananla cıkmadan once mobılyayı begen dırek bı magazaya gotur ve ben bunu ıstıyorum de olsun bıtsın ıste..
tamam yivruummm...hımm iyi o zamn
bi dahakı ıcın söledım zaten
filmin sonunu söliim mi heycanı kacsınsempatiksalakcinni
bütün paramısı ona mı verces sımdık.
ıyı beeohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?