kız şaka takılıyom, valla evde daha çok yoruluyorum biliyormusun, insan evde dınlenemyo kafama takıyorum, evde oturdugumdan berı butun dolapları sıldım duzenledım, kıyafetlerı ayırdım, bulaşık makınesı buzdobı temızledım, mutfak dolaplarını sıldım duzenledım, sureklı bır iş var evde, ınsan oturamıyor, dışarı çıkıncada çok yoruluyorum hele alışverış merkezlerınde dılım bı karış dışarı cıkıyo.
ben saaa kendimi gösteririm ama yüz görümlüüü isterimaklinialirimsmile
ozaman sana sunu solım seker ben pek bişi hıssetmıyorm ama suan denızın kenarndayımm cnm oglen yemektn sonrada o cok begendıgın havayı aldımm hohooyttttt:jeyyar:
UYUSSSSSSSSSSSSS
HEM HEM BORNOVADAAAAA NE ARAR DENİSSSS UZAK ORAYA AYYY SEN YALANDA SÖLEMEYE BAŞLADIN AMA YAAA
bilmem 2 tane yoluk varmış bilmiyorumkismile
ösge bu kime diyoo..
bilmiyorumkismile
benim de totom büyüdü.. yüzümde şişti..
akannehirakannehirakannehir
benim yüzüm dolunay gibi. aynaya baktıkça sinir basıyor.
hele ki göğüslerimi görmek istemiyorum. samantha fox gibi
benim de totom büyüdü.. yüzümde şişti..
şimdiden ya pofff
akannehirakannehirakannehir
benim yüzüm dolunay gibi. aynaya baktıkça sinir basıyor.
hele ki göğüslerimi görmek istemiyorum. samantha fox gibi
UYUSSSSSSSSSSSSS
HEM HEM BORNOVADAAAAA NE ARAR DENİSSSS UZAK ORAYA AYYY SEN YALANDA SÖLEMEYE BAŞLADIN AMA YAAA
kuşum yalan bizde olmasssss ben cankayada calısıyorum ogle arası 12:00-13:00 yemek sattımz yeemgı yıyppp sole bir denız etrafı yuruyusumz varrr hıltonn orda calısyrm cnm sımdı sana adres vereyım gel bak istersennn yalan bizee terssssss uleyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnn bornovada oturyrm aksam dan aksamaaaa puhahahaahah haa bide her cuma karsıyakaya gıdıyorummmm amcalara yemege davetlıyım vapurnan bide ole denız havası alıyorumdahadaa ayrıntılara gıreyımmı kuşşşşşşşşşşşşşş:lepi:
canım ben evı duzenlemeye fırsatım bıle yok nısan olsun bı kadın alayım bari temizlik için dıyorum.Okadar çok işim varkı aslında doğumdan önce alsam anca bıter valla.Artık ne yapcam bılmıyom ya.Evde de kalsam yanlızım çok sıkılcam.Aman işte karışık benım işler anlıcan.Sen oturmamışındır ama şimdi için rahattır valla.Yürüyüş yapıyomusun gündüzleri?
benim de totom büyüdü.. Yüzümde şişti..
şimdiden ya pofff
ben de yaa her fırsatta çıkarıyorum
bize dememiştir dimi yoluk diyebilmiyorumkismile
yok yok bize dememiştir bilmiyorumkismile
ben artık yuzuklerımı takamıyorum..
sanırım şişiyorummakannehir
kızlar ben dönecem cumaya gidiyomsempatiksalakcinni
kızlar ben dönecem cumaya gidiyomsempatiksalakcinni
sen hala burda mısın sempatiksalakcinnikızlar ben dönecem cumaya gidiyomsempatiksalakcinni
benimde aynı yerlerde farklılık var koca bi surat oldum sankiiii
popomda öleee offffff
perşembeden karşılıyon heralllllll
hadi allah kabul etsinsempatiksalakcinni
ben de yaa her fırsatta çıkarıyorum
çok rahatsız ediyooo mafoldumben
benimde aynı yerlerde farklılık var koca bi surat oldum sankiiii
popomda öleee offffff
evet cumanın gelişi perşembeden belli olurmuş sempatiksalakcinniperşembeden karşılıyon heralllllll
tükkan kapısı gibim oldusempatiksalakcinni
neyse şaka bi yana
bi çarşı yapim gelim ben
:kedi: cnm valla buhafta gıdecktım ama yenı doktor degstrdım yaa dedıkı 15 gun sonra gel ben tekrar bastan butun testlerını burda yapcam sekerınıde burda olcturcem dedı oyuzden beklemedeyımmmm
ayın 23 unde falan yaptrcm yanı randevu alıp cok gec dııl dımı doktor bişi olmaz dedııı ama
totosu buyuk ne olacakkkkk oyuzden face ınde yok dımı senınsempatiksalakcinniaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?