qünaydın canım hq.
günaydınncnm geçmiş olsunnnnnnn umarım geçer cnm mide sorunun
nefes alamamaya gelince aynı durumdayım inannnnn artık hiç alamıyorum
normalmişşşşş artık ama geçsin yauf çok zor bişeyyyy buuuuuuu
Umarım sonuçların iyi çıkar meloşum bende yarın hastaneyi kesinleştirmek istiyorum artık. Rıza Bey yarın 13:30 a kadar muaynehanede sonra hastaneyemi geliyor bilmiyorum ama . Bu arada bakırköy acıbademdende fiyat alsana bi Rıza hoca salıları orda hasta bakıyor
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
yine çok fenayım her sabah aynı mide yanması midede gaz
kasıklarm feci ağrıyor offff nefes almakta da çok zorlanıyorummm
benim müdürüm ve oda arkadaşım dengeye gitti hatta müdürüm 30 kilo felan verdi
şu an acayip fit durumda ama 1 yıla yakın gitti ... dergide felan çıktı hatta...
günaydın herkese.
yaklaşık 1 haftadır her sabah kalktığımda ellerim ağrıyor ve güç kaybı var. işe gelince kalem tutmakta zorlanıyorum. netten bir araştırma yapıcam, bilgisi olanda paylaşsın pls...
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
yine çok fenayım her sabah aynı mide yanması midede gaz
kasıklarm feci ağrıyor offff nefes almakta da çok zorlanıyorummm
benim müdürüm ve oda arkadaşım dengeye gitti hatta müdürüm 30 kilo felan verdi
şu an acayip fit durumda ama 1 yıla yakın gitti ... dergide felan çıktı hatta...
canım benim bile kafam öyle karıştıki bi anda bilgi yüklemesi oldu
aklımda kalan önemli bi kaç şey var
normal doğum yapmışlar için yada yapacaklar için
sancı odasında sizi sırt üstünde yatırmalarına izin vermeyin, yatağın arkasını yükselterek yarı oturur pozisyonda olun dedi, sırt üstü yatar pozisyon en kötü pozisyonmuş, o an normal doğumu engellemeye kadar gidebilirmiş
hatta yapabiliyorsanız solunuza yada sağınıza dönük yatın bacaklarını birleştirmeyin arası açık olsun dedi, yine yapabiliyorsanız dolaşın yerşekimi doğumu kolaylaştırıyormuş
yine normal doğumdan sonra ilk idrar çok önemliymiş, tutmayın idrarınızı dedi, gerekirse küvetin içine girin eteğinizi kaldırıp ayakta yapın dedi, sonra cesaret edip yapamama gibi durumlar oluyormuş
doğum esnasında ıkınmayla ilgili bişiler anlattı
normal doğumdan sonra odanıza çıkar çıkmaz dikişli yere buz koyun dedi
hazırlıksız gittiyseniz hastane eldiveninin arasına buz isteyip koyun, gazlı bezle sarıp orda bi süre bekletin dedi, bazılarında ömür boyu kalan bi potluk oluyormuş dikiş yerinde
son 3 ayda olanlara buğday özü yağı önerdi, vajinayı yumuşatıp esneklik sağlıyormuş
açılma çok daha kolay oluyormuş, ama aktarlardan değil eczaneden alın dedi
normal doğum isteyenler için bi çok egzersiz gösterdi, başta nefes egzersizi
son haftalarına gelip normal doğum isteyenler için
bebeği doğum pozisyonu almamışsa yani makattan oturanlar için, bi dahaki hafta bi egzersiz gösterecek, o egzersizle çok kişide bebeği döndürmeyi başarıyorlarmış
ilk aylar bebeğinizi yorganda pikede yatırmayın dedi, delikli örgü battaniyelerde yatırın dedi
bebek üstüne çekiyormuş, sonra atamıyormuş onu
şuan aklımdakiler bunlar bunun gibi biçok şey anlattı
benim oğluş hareketli ama tekmeleri uyandırmıyor...gece uyandığımda hereketli olduğunu farkediyorum o kadar...
sıpamın tekmeleyen ayaklarını ısırıcam doğunca...
kıslar herkese gunaydın nasılsınızzz bakalım
gecede kuskunler yalnzlr burdaymıs bılseydım bende gırerdım ben kocacımla ufak caplı bır tartısma yasadım annesı yuzunden oda bana kızdı ıknzde aynsınz yetr artk sıkldım dıyeee bende ona kızdım annenle denk tutma benı ben kendı evımle ılgılı bişeyı solyrm sana dıye tamam dedı ne ıstyrsn onu yaparız bıdahada aılemı bana kotuleme dedııı ama ben kotulememiştmki eheheheh eee tabı anasınn yaptıgı zoruna gıttı kocacımın neyseee gece ben aglrken uyuyaklmstm ztn her gece uyuyakalıyorum o benı kaldırır yatagıma gotutrr dunde kaldırdı benı ılaclarımı ıcrdı optu sevdı yatrdı krız kısa surdu bend e uzatmadımm bebişim mobılyasını yalnız ıkımz gıdıp begenecegız tabı kaynvalıde bunu duyup krız cıkarmazsa sorun yasamazsak tekrar..
gecede kuskunler yalnzlr burdaymıs bılseydım bende gırerdım ben kocacımla ufak caplı bır tartısma yasadım annesı yuzunden oda bana kızdı ıknzde aynsınz yetr artk sıkldım dıyeee bende ona kızdım annenle denk tutma benı ben kendı evımle ılgılı bişeyı solyrm sana dıye tamam dedı ne ıstyrsn onu yaparız bıdahada aılemı bana kotuleme dedııı ama ben kotulememiştmki eheheheh eee tabı anasınn yaptıgı zoruna gıttı kocacımın neyseee gece ben aglrken uyuyaklmstm ztn her gece uyuyakalıyorum o benı kaldırır yatagıma gotutrr dunde kaldırdı benı ılaclarımı ıcrdı optu sevdı yatrdı krız kısa surdu bend e uzatmadımm bebişim mobılyasını yalnız ıkımz gıdıp begenecegız tabı kaynvalıde bunu duyup krız cıkarmazsa sorun yasamazsak tekrar..
aman canım boşverr..bebikinin odasını sen seç kaynanan hır çıkarsada sen istediğini almış olacaksın boşverrrrrrrrr....
benim ellerim sürekli uyuşuk ve his kaybı var ama ağrı olmuyor şimdilik karpel tünel sendromu dedi doktorum ama dayan şimdilik dayanılmayacak gibi oursa noroloğa yollucam dedi. Atel kullanmak gerekiyormuş ama oda rahatsız edici o yüzden dayanmaya çalış dedi
Ah be güzelim hayırlısıyla geçsin şu 9 ay gaz yapan şeyler yamemeye çalış.
Bede dengeye gitmeyi düşünüyorum zaten 30 kilo bir yılda verilmesi gereken bir kilo yoksa sağlıklı olmaz herhalde benim 2 yıl falan gitmem gerekir :)
benimki de uslu bebek. beni uyandıracak derecede hareketleri olmadı hiç.
ama birkaç gündür daha da güçlendiğini hissediyorum. artık büyüdüğü için yeri azalıyor
herkes bana da uslu kızın olacak diyor bakalım 3 ay sonra göreceğiz
geçmiş olsun uklam kuklam bende geçen gazdan kıvrandım dün doktora sordum muhtemelen yediğin birşey dokunuyordur dedi. allahtan 1 gün sürdü.
denge de güzel bir yere benziyor, şimdi bir de kadın doğum bölümü eklendi.
fiyatarını bilmiyorum ama pahalı mı değil mi ??
ya boşversene sen eşinle gidip seç bence hiç bişey söylemeden ona gidip bakın bence ben şahsen onu asla bulaştırmam bu tür işlere ona ne ki beğenicek olan benim
biz geldiikk.. kızlar bebiş maaşallah dokotr masasında bile tekmeleyip durdu. ekrandan gördüm hep eller kollar uçuşuyordu..
kafa aşağıda ayaklar yukarıdaydı.. doğum pozisyonuna giriyo dedi. beklediğimiz pozisyon bu dedi.
877 gr. olmuş az kalmış kg.lara.
gelişimi iyi, bir sorun yok dedi.
yalnız tedbir olarak coraspin yazıyorum dedi. tok karna gün aşırı alacakmışım.
rahim damarlarından giden kanla ilgiliymiş.
ilerde gebelik tansiyonuna fln neden olaiblir, çok önemli bişi yok ama tedbirimizi alalım biz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?