günaydınn datlummmma.s.günaydınnar olsun kuzular...:ecrin_bebek:
buarada özgem yağmura çok sevindim valla doğum pozisyonunu almış
bizimki hala taklalar atıyo
coraspin yüksek oluncamı tansiyon veriyolar acaba
bilmiyorumkismile
yok canım tansiyon sorunu yaşamadım. şimdiye kadar tansiyonum da normaldi. bugün ölçmedi ama..ozgecay ,tasnıyon sorunumu yasadın yada yasıyorsun pekı ? benımde 4 hafta sonra bu konuda bır kontrolum daha olacak.sol taraftakı kanalın basıncı bıraz fazla allah korusun hıpertansıyon belırtısı olabılır dedı sıfır tuz ve gunde bır tane tansıyon ılacı verdı..su sıralar normal sevıyelerde gorunsede bazen 13-14 buyuk 9 da kucuk seklınde benı delırtıyor.
dün süt içeyim dedim ama yanmaya çare olurken bi taraftanda gaz yapıyor diye içmedim su içiyom şimdide ceviz yiyom ceviz yemesemmi acaba midem yanmasın diye her yolu deniyommm offf aksi gibi kasık ağrımda var ama hande içerde fıldır fıldır maşallahhhcanım rezene dene istersen bende de oluyordu doktora sormuştum içebilirsin dedi.ama hamile kaldığım ilk günlerde haberim yokken çok gaz var diyip kıvranıyordum kekik suyu içiyordum aslında o da çok iyi geliyor ve reflü içinde yanma olduğunda bir çay kaşığı da olsa süt için diyorlar
elh..
27 x 7 = 189 / sen 189 gündür hamilesin.. (buradaki 7, bir haftadaki gün sayısı)
1 ay =30 gün desek
189 / 30 = 6.3
sen 6.3 aylık hamilesin sempatiksalakcinni
merhaba.bu arada senle haftalarımız aynı.bende bu aralar çok güçsüzüm.çalışmakta baya bi ağır gelmeye başladı:1closedeyes:
:) özge seni ay hesaplamadan sorumlu KK 2010 haziran anneleri bakanı seçiyorum :) her hafta birinin ayını mutlaka hesaplıyoruz ...
elh..
27 x 7 = 189 / sen 189 gündür hamilesin.. (buradaki 7, bir haftadaki gün sayısı)
1 ay =30 gün desek
189 / 30 = 6.3
sen 6.3 aylık hamilesin sempatiksalakcinni
:) özge seni ay hesaplamadan sorumlu KK 2010 haziran anneleri bakanı seçiyorum :) her hafta birinin ayını mutlaka hesaplıyoruz ...
bende bende :) 2. bebekten sonrada gögüs operasyonu :) aslında süt yollarında problem olmayacağını bilsem önceden yaptıracaktım :)
bizim gelinlerden biri üçüz doğum yaptı kız ilk yıl diyetler makinalar zayıfladı ardından göbek bağlarını ameliyatla toplattı birde vajinal estetik oldu normal doğum yapmadığı halde şimdi genç kız gibi valla
Kızlar selamlar,
uzun süredir takip edemiyordum yazdıklarınızı gelişmeler neler?
Bende değişiklik çok başlayım anlatmaya çok fazla yazamıyorum artık iki büklüm olduğum için rahat edemiyorum.
Oğlum Utkum kısmetiyle geliyor kızlar ev aldık 1 senedir kiradaydık ev arıyorduk ama bebek girince işin içine vazgeçmiştik ama bizim oralarda uygun bir ev gördük ve ağzımız dilimiz bağlandı evi aldık.:lepi: Allah yüzümüzü kara çıkartmasın
Oğluma da annemler oda takımı aldılar hani çilek mobilyanın arabalı karyolaları var ya onlardan aldık aslında istemedim 2 yaşında düşer felan diye annem bişey olmaz dedi zaten iki yaşına kadarda park yatakda yatacak.
Geçen hafta doktoruma gittim 28 haftalığım bebişimde 1 kilo olmuş maşallah sağlığı yerindeymiş tek sorunum midem çok yanmaya başladı onada şurup kullanıyorum. Şimdilik benden bu kadar kızlar takipteyim sizleri
dün süt içeyim dedim ama yanmaya çare olurken bi taraftanda gaz yapıyor diye içmedim su içiyom şimdide ceviz yiyom ceviz yemesemmi acaba midem yanmasın diye her yolu deniyommm offf aksi gibi kasık ağrımda var ama hande içerde fıldır fıldır maşallahhh
e yuh oooldu 3 haftalık hamileyim ben:ecrin_bebek:
ben 15te bir hesaplatıyorum ösgeyeaklinialirimsmile
coraspin pekı normal aspırın gıbı kanı sulandıran bır ozellıge falanmı sahıp ?yok canım tansiyon sorunu yaşamadım. şimdiye kadar tansiyonum da normaldi. bugün ölçmedi ama..
sadece rahim damarlarına baktı.. önemli bişi yok ama ilerde tansiyon olabilir, tedbir olarak coraspin yazıyorum dedi bilmiyorumkismile
dün süt içeyim dedim ama yanmaya çare olurken bi taraftanda gaz yapıyor diye içmedim su içiyom şimdide ceviz yiyom ceviz yemesemmi acaba midem yanmasın diye her yolu deniyommm offf aksi gibi kasık ağrımda var ama hande içerde fıldır fıldır maşallahhh
benikide küçük sayılmaz en son 1.200 dü sen benden sonra gitmiştin kontrole bakalım yarın benimki kaç çıkacak. Kocamın duaları kabul oldu galiba adam 2 senedir allahım bebeğimiz kilolu doğsun diye dua ediyoe neymiş efendim küçük olursa o nasıl kucağına alırmış
ya ben anlamıyorum doğum posizyonuna girmiş demelerini ben birçoğunuzdan önde gidiyorum doktor bu sonuca varmak için çok erken diyor her gittiğimde farklı bir pozisyonda 30 lu haftalara kadar yeri bol sürekli yer değiştirir dedi kafasının aşağıda çıkması tamamen tesadüf diyor ama siz başka türlü diyorsunuz kafam karıştı
i
hem eviniz hem odanız hayırlı olsun canım...
ya biz kardeşmiyiz yoksa annemi mi çaldınkafamçokkarıştı benim annemde arabalı takımı alalım ayrıda beşik alırız deyp duruyor...
teşekkür ederim kızlar. Arabalı yataklar çok güzeel ben düşer diye korkuyordum ama hem alçak hemde annem altyanlarına minder koyarız bişey olmaz dedi bana da iyi tamam demek kaldıHayırlı uğurlu olsun canım :) hem eviniz hem odanız iyi günlerde sağlıkla kullanın yaşayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?