anacım ben bilgisayara şu listeyi kaydettim ordan bakıyom ..
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
kıslarrr..
ben annemlerdeyım.
sıze bı slm vereyım dedım.
hastaneden geldım.
bebeğim 1360 gr olmus 9 gnde 260 gr almıs.
doktor gayet ıyı dedı.
ama bende asırı kansızlık cıktı.
takıp edılecek kan ılacını 2ye cıkardı egerkı yetmezse son ayda kan ıgnesı yapılcak.
kan grubum 0(-) oldugundan dıkkkat etmemız lazım dedı.
bırde bebegım dogum pozısyonunu almamıs bası yukarda hala tekmelerı o yuzden zamn zaman asagıda hıssedebılırsın dedı.
magnezyumuda ıkıye cıkardı.
sabah aksam ıcıcem ve kalsıyumada dıkkat et en az ıkı bardak sut ve peynır yogurt ye dedı.
bbegımın yuunun rsmını verdı cok seker oglusummm...
bırazdan amcamlara gıdıcez kuznler gelmısler.
aksama gelırım belkı
sizi öpuyorumm hoscakalınnnn
Kızlar selamlar,
uzun süredir takip edemiyordum yazdıklarınızı gelişmeler neler?
Bende değişiklik çok başlayım anlatmaya çok fazla yazamıyorum artık iki büklüm olduğum için rahat edemiyorum.
Oğlum Utkum kısmetiyle geliyor kızlar ev aldık 1 senedir kiradaydık ev arıyorduk ama bebek girince işin içine vazgeçmiştik ama bizim oralarda uygun bir ev gördük ve ağzımız dilimiz bağlandı evi aldık.:lepi: Allah yüzümüzü kara çıkartmasın
Oğluma da annemler oda takımı aldılar hani çilek mobilyanın arabalı karyolaları var ya onlardan aldık aslında istemedim 2 yaşında düşer felan diye annem bişey olmaz dedi zaten iki yaşına kadarda park yatakda yatacak.
Geçen hafta doktoruma gittim 28 haftalığım bebişimde 1 kilo olmuş maşallah sağlığı yerindeymiş tek sorunum midem çok yanmaya başladı onada şurup kullanıyorum. Şimdilik benden bu kadar kızlar takipteyim sizleri
kıslarrr..
ben annemlerdeyım.
hastaneden geldım.
doktor gayet ıyı dedı.
takıp edılecek kan ılacını 2ye cıkardı egerkı yetmezse son ayda kan ıgnesı yapılcak.
bırde bebegım dogum pozısyonunu almamıs bası yukarda hala tekmelerı o yuzden zamn zaman asagıda hıssedebılırsın dedı.
sabah aksam ıcıcem ve kalsıyumada dıkkat et en az ıkı bardak sut ve peynır yogurt ye dedı.
aksama gelırım belkı
nan hala annamadın dimi sempatiksalakcinni
mannak sempatiksalakcinni
kısım 6,5 aylık olmak üzeresin işte, 6,3 olmuşsun..
7. ayının içindesin. 2,5 hafta sonra fln bitireceksin 7. ayını..
ay şimdi bayılacaammm akannehir
eşimi aradım söledim buğday özü yağı al qelirken die
öğlen beni anneme bırakmak için qelicek
tmm öğlen qelirken alırım dedi :dance:
hemencik kullanmaya başlıyım da pırt die doğurayım inşallah :icecream:
bunu haftada bir falan mı uyqulicaz yoksa her qün mü acaba yaf bilmiyorumkismile
Kızlar selamlar,
Bende değişiklik çok başlayım anlatmaya çok fazla yazamıyorum artık iki büklüm olduğum için rahat edemiyorum.
Oğlum Utkum kısmetiyle geliyor kızlar ev aldık 1 senedir kiradaydık ev arıyorduk ama bebek girince işin içine vazgeçmiştik ama bizim oralarda uygun bir ev gördük ve ağzımız dilimiz bağlandı evi aldık.:lepi: Allah yüzümüzü kara çıkartmasın
Oğluma da annemler oda takımı aldılar hani çilek mobilyanın arabalı karyolaları var ya onlardan aldık aslında istemedim 2 yaşında düşer felan diye annem bişey olmaz dedi zaten iki yaşına kadarda park yatakda yatacak.
Geçen hafta doktoruma gittim 28 haftalığım bebişimde 1 kilo olmuş maşallah sağlığı yerindeymiş tek sorunum midem çok yanmaya başladı onada şurup kullanıyorum. Şimdilik benden bu kadar kızlar takipteyim sizleri
benim dr 'da doğum pozisyonunu almış
kafasını yerleştirmiş kanala..
çok qüzel durumda dedibilmiyorumkismile
benim dr 'da doğum pozisyonunu almış
kafasını yerleştirmiş kanala..
çok qüzel durumda dedibilmiyorumkismile
6 bitti 7den gün alıyoz de gec gunesim sıyırcam benaklinialirimsmiledaha 7 olamadık yani heeeeeeee
Maşallah bebişe dilek, yeni eviniz de hayırlı olsun, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Maşallah bebişe dae
Sanırım elh seni sinirlendirmek için yaptı, sana gıcık oluyor ya, o yüsden delikafadulden
bikerecikte 1 ay fazla sölesen olmazmısempatiksalakcinni
6 bitti 7den gün alıyoz de gec gunesim sıyırcam benaklinialirimsmile
o binim sevgülümbilmiyorumkismile
tmm ben bu qün başlıom o zaman
hergün canım
[/B]
İste senin doktorunun söyledikleri kafamı karıştırdı zaten daha çok erken diyor heryerde şimdilik yerleri bol olduğu için sürekli şekil değiştirebiliyorlarmış ama senin doktor bırak başının aşağıda olmasını kanala girmiş bile deyince çok kafam karıştı benim:uhm:
Merhaba kızlar. Ukla benİm de mİde yanması problemİm vardı. ÇarŞamba gÜnÜ dr a gİttİm. Rennİe duo verdİ. Şurup. Benİ baya rahatlattı.
Bİrde kramplar İÇİn bana calcımax d3 verdİ.
Merak ettİm bende baŞka mİde yanması ve kramplar İÇİn İlaÇ kullanan var mı?
kıslarrr..
ben annemlerdeyım.
hastaneden geldım.
doktor gayet ıyı dedı.
aksama gelırım belkı
Kızlar selamlar,
Ee sizinkiler oyle dedi ben dedim cok assagida hissediyorum sanki
oraya toplanmis gibi diye oda bakti yok ayagi assagida onu hissediyorsun dedi.
Sonra 3 saat sonra radojologi uzmanina indim assagiya renkli ultrason cekicekti
oda kafasini cekmek icin iyicene assagi indi yani bilgisayarda da gordum
tuttugu yerde kafasi cikiyordu ekranda kafasi okadar assagida ki yuzunu bile cekemedi onden.
Peki simdi ben ne diyeyim bebegin kafasi mi assagida ayagi mi. bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
biz döveriz de severiz de birbirimizi sempatiksalakcinni
o binim sevgülümbilmiyorumkismile
Ee sizinkiler oyle dedi ben dedim cok assagida hissediyorum sanki
oraya toplanmis gibi diye oda bakti yok ayagi assagida onu hissediyorsun dedi.
Sonra 3 saat sonra radojologi uzmanina indim assagiya renkli ultrason cekicekti
oda kafasini cekmek icin iyicene assagi indi yani bilgisayarda da gordum
tuttugu yerde kafasi cikiyordu ekranda kafasi okadar assagida ki yuzunu bile cekemedi onden.
Peki simdi ben ne diyeyim bebegin kafasi mi assagida ayagi mi. bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?