mislina bak ben sana diyetimi yazıyım sende bana yaz karşılaştıralım
sabah:2 ince dilim ekmek,1 yumurta,1 bardak yagsz süt,bir dilim yağsız peynir,yeşillik...
kuşluk:1 meyve,biraz yağsız yoğurt
öğlen:2 adet ızgara köfte(ya da 8 yemek kaşığı baklagil yemeği zeytinyağlı),1 tabak sebze yemeği yağsız susuz,4 yemek kaşığı bulgur pilavı ,yarım su br yağsız yoğurt,1 ince dilim ekmek
ikindi:1 meyve
ara:2 ince dilim ekmek,1 dlim yağsız peynir
akşamöğlenin aynısı)
ara:2 meyve
yatmadan once 1 bardak yağsız süt
Elhamra kuşum öğleden sonra bende böyle bi listeyle gelebilirim
Bebişin sağlığı için napalım
Hem bak az kaldı şunun şurasında
oh oh yaşasın bitti ya kıyamam kaç saattiirEvvettttt 1 saat doldu hemen gidip son kanımı verim :lepi:
sonraaaaaaa yemekkkkkkk :lepi:
ben yemeğe gidiyom görüşürüz
evvettttt 1 saat doldu hemen gidip son kanımı verim :lepi:
Sonraaaaaaa yemekkkkkkk :lepi:
Evvettttt 1 saat doldu hemen gidip son kanımı verim :lepi:
kızlar biraz işim vardı onları hallettim
şimdi de bir yemek yiyip geleyim
mislina bak ben sana diyetimi yazıyım sende bana yaz karşılaştıralım
sabah:2 ince dilim ekmek,1 yumurta,1 bardak yagsz süt,bir dilim yağsız peynir,yeşillik...
kuşluk:1 meyve,biraz yağsız yoğurt
öğlen:2 adet ızgara köfte(ya da 8 yemek kaşığı baklagil yemeği zeytinyağlı),1 tabak sebze yemeği yağsız susuz,4 yemek kaşığı bulgur pilavı ,yarım su br yağsız yoğurt,1 ince dilim ekmek
ikindi:1 meyve
ara:2 ince dilim ekmek,1 dlim yağsız peynir
akşamöğlenin aynısı)
ara:2 meyve
yatmadan once 1 bardak yağsız süt
Evvettttt 1 saat doldu hemen gidip son kanımı verim :lepi:
afiyet olsun yawrum
Offf biraz uzun sürdü . Şekeri olmayan arkadaşlardan özür :)
benim listem neden bu kadar kısıtlı ya of:gitme:
mesela sana 2 şer dilim ekmek normal yağlı ürünlerde vermiş
bana eğer corba yersem o bir dilimcik ekmeğimi bile iptal etceksin diyo
kız kurucam iyice ya
benim tokluk 161 çıktı seninkisi kaçtı kuşum
Canım zaten 1 kase çorba 2 dilim ekmeğe denk geliyor zaten bende çorba içince ekmek yiyemiyorum ben 100 lük test yaptırdım onda 1 saatlik testim 222 çıktı diğerleri normaldi ama 200 üstüne çıkınca hiçbirini önemsemiyorlarmış
bana 2 defa 50lik yüklendi drum 100lük istemedi yeterince yüksek zaten gerek yok dedi
birde yüklemesiz aclık tokluk bakıldı o normal cıktı
ben bu işten bişi anlamadım ya
Canım sana bu diyeti kadındoğumcun mu verdi bana diyetisyen verdi ayrıca bence önce bir 100 lük test yaptır oradan endokrin uzmanına git ve gitmeden önce 2-3 gün açlık ve tokluk ölçüm yap yada yaptır ama 2 saatte bakılmıyormuş gebelerde ilk lokmayı azına aldıktan 1 saat sonra ölçüm yapılıyormuş onu yaptır onunla endokrin doktoruna git o seni diyetisyene yönlendirecek ve senin diyeti de belki güncellerler çünkü gittiğim doktor önce ben sabahtan akşama ne yiyorum onu sordu ondan sonra bu listeyi hazırladı normalda kurubaklagil yazmak gibi bir niyeti yoktu ben haftada 1 evde yapıyorum diyince onuda ekledi. Şeker gerçekten önemli bir konuymuş canım ben başıma gelince anladım ama tedavi edildikten sonra endişelenecek bir durumda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?