2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elhamra kuşum öğleden sonra bende böyle bi listeyle gelebilirim
Bebişin sağlığı için napalım
Hem bak az kaldı şunun şurasında

Elhamra kuşum öğleden sonra bende böyle bi listeyle gelebilirim
Bebişin sağlığı için napalım
Hem bak az kaldı şunun şurasında

ay Allah korusun kuşum
inşallah hayırlı haberlerle dön inşallah

Evvettttt 1 saat doldu hemen gidip son kanımı verim :lepi:
sonraaaaaaa yemekkkkkkk :lepi:

ben yemeğe gidiyom görüşürüz

kızlar biraz işim vardı onları hallettim
şimdi de bir yemek yiyip geleyim

Kızlar ben de bi dışarı çııp hava alayım, daraldım yaa!!! Görüşürüz...

YARIN KIZIMI GÖRCEM YA ÇOK HEYECANLIYIM
AYYY BEN KOCıŞLE NıŞANLIYKEN BULUŞACAĞAIMIZ ZMAN BıLE BÖLE HEYECANLANMAZDIMMMMkaydirigubbakcemile3

Canım önce ben ne yiyorum onu sordu ona göre düzenledi ama bana yağsız yoğurt süt demedi.

Sabah ben 7 de uyanıyorum ilacım var onu içiyorum yarım saat sonra yemeğe başlıyorum benim doktor saatler çok öenmli dedi

Saat 7:30 da 4 yemek kaşığı nesfit 1 su bardağı süt eğer istersem 2 tam ceviz veya 1 dilim peynir (30 gr) 1 yumurta bol salata 2 ince dilim kepekli /yulaflı/çavdar/tam tahıl ekmek

Saat 10:00 1 Porsiyon meyve ve !/2 kase yoğurt veya 1 çay bardağı süt

Saat 13:00 100 gr ızgara / Haşlama /fırında et/tavuk veya balık çok zorda kalırsan Peynir bu bir porsiyona denk geliyormuş .
bol salata
1 kase çorba veya 4 kaşık bulgur,esmer pirinç veya kepekli makarna veya 2 ince dilim kepekli /yulaflı/çavdar/tam tahıl ekmek

Veya

1 Porsiyon ( 8 yemek kaşığı ) Kuru baklagil ve salata istersen 1 kase yoğurt

Saat 16:00 2 ince dilim kepekli ekmek 1 dilim beyaz peynir veya yağsız kepekli tost veya /1/2 simit 1 su bardağı ayran veya 1 porsiyon meyve 1 kase yoğurt

Saat 18:30 1 Porsiyon ( 8 yemek kaşığı ) etli sebze ,bol salata ,1 kase yoğurt kaymaksız ,1 kase çorba veya 4 kaşık bulgur,esmer pirinç veya kepekli makarna veya 2 ince dilim kepekli /yulaflı/çavdar/tam tahıl ekmek

Saat 21:00 1 porsiyon meyve 1 su bardağı süt veya yoğurt .

Eğer dışarıdaysan sakın simiti öğün olarak düşünme dedi mutlaka yanında yoğurt ayran olmalıymış yada grisini veya diyet form bisküvilerini

Ben tatlı yiyebilirmiyim diye sordum eğer çok istersen haftada 2 gün saat 16:00 da sütlü tatlı veya ince uzun çikolatalar varya onlarla 1 bardak süt yiyebilirsin dedi. Bu arada sabah akşam yer değiştirebiliyorsun ve su da önemli en az 2 litre ve bana 2 bardaktan fazla çay içme dedi

Ben 3.3.10 da başladım ve o günden bu yana 1 gr bile almamışım :)

Offf biraz uzun sürdü . Şekeri olmayan arkadaşlardan özür :)

Son düzenleme:

afiyet olsun yawrum

Canım birde ben 1 hafta kendim evde kan testi yaptım doktora götürdüm diyete rağmen çok bir düşme olmamış şeker sevyemde oda bana inüsilin başladı pazar tekrar 7 kez ölçeceğim pazartesi tekrar gideceğim bakalım inşallah ii çıkar sonuçlar :)

Offf biraz uzun sürdü . Şekeri olmayan arkadaşlardan özür :)

benim listem neden bu kadar kısıtlı ya of:gitme:
mesela sana 2 şer dilim ekmek normal yağlı ürünlerde vermiş
bana eğer corba yersem o bir dilimcik ekmeğimi bile iptal etceksin diyo
kız kurucam iyice ya
benim tokluk 161 çıktı seninkisi kaçtı kuşum

Canım zaten 1 kase çorba 2 dilim ekmeğe denk geliyor zaten bende çorba içince ekmek yiyemiyorum ben 100 lük test yaptırdım onda 1 saatlik testim 222 çıktı diğerleri normaldi ama 200 üstüne çıkınca hiçbirini önemsemiyorlarmış

bana 2 defa 50lik yüklendi drum 100lük istemedi yeterince yüksek zaten gerek yok dedi
birde yüklemesiz aclık tokluk bakıldı o normal cıktı
ben bu işten bişi anlamadım ya

yemeğimi yedim geldim ne kaynattınız bakiym..karnım şişti davul gibi gerilmeye başladı yine..of yaaa

bana 2 defa 50lik yüklendi drum 100lük istemedi yeterince yüksek zaten gerek yok dedi
birde yüklemesiz aclık tokluk bakıldı o normal cıktı
ben bu işten bişi anlamadım ya

Canım sana bu diyeti kadındoğumcun mu verdi bana diyetisyen verdi ayrıca bence önce bir 100 lük test yaptır oradan endokrin uzmanına git ve gitmeden önce 2-3 gün açlık ve tokluk ölçüm yap yada yaptır ama 2 saatte bakılmıyormuş gebelerde ilk lokmayı azına aldıktan 1 saat sonra ölçüm yapılıyormuş onu yaptır onunla endokrin doktoruna git o seni diyetisyene yönlendirecek ve senin diyeti de belki güncellerler çünkü gittiğim doktor önce ben sabahtan akşama ne yiyorum onu sordu ondan sonra bu listeyi hazırladı normalda kurubaklagil yazmak gibi bir niyeti yoktu ben haftada 1 evde yapıyorum diyince onuda ekledi. Şeker gerçekten önemli bir konuymuş canım ben başıma gelince anladım ama tedavi edildikten sonra endişelenecek bir durumda yok

kadındoğumcum ilkonce dahiliyeye
dahiliyede beni diyetisyene yönlendirdi
artık kollarım delik deşik oldu inanırmısın mosmorlar artık
o kadar tahlilin üstüne birde 3 günlük şekeri ölçelim hemoglobin ölçelim deyince eşim bastı çığlığı kızın kolları morardı artık yeter ya bişi deyin keisin dedi
biliyosun bi sağlık ocağının hatası yüzünden 10 kere şeker baktırmak zorunda kaldım
:gitme:

ay kızlar kusura bakmayın sizide sıkıyoruz aynı muhabbetten
ama canım cok sıkkın
cok halsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…