2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim doktor mezbahanede çalışıyor zaten
boş zamanlarında kadın doğumculuk yapıyor. hobisiymiş sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

aa vay beee.. ne aktif dinamik helecanlı bir hayatı vaar sempatiksalakcinni

Elhamra ÜzÜldÜm canım. Zor oluyordur. Ama az kaldı doĞumumuza... BebıŞın ıÇın sık dıŞını..

:bbo: kafam karıştı .bunu iyice öğrenmek lazım

Benimde kafam karıştı... Mantık olarak SGk anlaşmalı hatanelere gidiyor, orada doğum yapıyorsak raporun da kabul edilmesi gerekir.
Ama muhasebeci devlet hastanesi dedi.. Haftaya doktora gideceğim, ona bi sorarım kızlar.. Ama benim doktorum devlet hastanesinde zaten... Ben ordan alırım zaten.. Doğumu özel de yapacağım ama hangi hastane o da belli değil daha... Bu kez konuşacak çok şey var doktorla...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

boş zamanlarında kadın doğumculuk yapıyor. hobisiymiş sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

tamam uleynnn dalga gecmeyın sorduk dıyeee:)sempatiksalakcinni
hanı doktor bunu hesaplayabılyorsa neden bana kesın bişi demedı dıye merak ettm bak adet dongumu falan sormadı sadece korkma gec dollenme olabılır deduuuu ozamn bebegımın gelısımındemı problem var yoksaa

kız deli balık mı dokundu sana.
o yazıyı özgenin yazdığına cevap olarak yazdım sana değil sempatiksalakcinni
korkma 1 hafta geriden gelmesi sorun yaratmaz.

Allah iiliğini versin archiii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

versin demi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

aman da 101 günüm kalmışşş sempatiksalakcinni
2 gün sonra 99 um sempatiksalakcinni

picama partisi vericiim sanayıurum:dance:

Elhamra ÜzÜldÜm canım. Zor oluyordur. Ama az kaldı doĞumumuza... BebİŞİn İÇİn sık dİŞİnİ..
a.s.

zaten haa hollanda ineği haa ben.
bendeki bu göğüsler varken ikimizinde doğumu aynı olur :roflol::roflol:

delü :smiley-cool:

kız deli balık mı dokundu sana.
o yazıyı özgenin yazdığına cevap olarak yazdım sana değil sempatiksalakcinni
korkma 1 hafta geriden gelmesi sorun yaratmaz.

versin demi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kız bılıyom bılıyom özgede yazms yaa okuyp öle yazdım alınganlık yok esprusuneeee kaydirigubbakcemile3 korkma ben cok yuzsuzm alınmam haaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
inşallah yaratmazzzz ne bılım gelısımı falan yavassa bılelımde dımı ona gore davranalım gercı kılosu falan normal demstı ama ben hala 700 kusrlerdeydı kılosu

mobilyacıyı aradım rahatladım be oh hani yatağın altından açılan çekmecenin yerini değiştirmek istiyorum diyodum ya neyseki o montajda ayarlanıyomuş istediğimiz yöne zemuszemus

ama bence belli bir doktor bul kendine.nerde doğum yapacağına karar ver.bu arada çalıştığın işyerin özelmi? devietinmi?

Son düzenleme:

ay efet ya sınır oldum sımdı böle haberlrı okuynca delıryrmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…