2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kesinlikle katılıyorum

hemen de sokuştur lafı :roflol:

:çok üzgünüm:

ama bence belli bir doktor bul kendine.nerde doğum yapacağına karar ver.bu arada çalıştığın işyerin özelmi? devietinmi?

kamu burası ama ben özel sektöre bağlı çalışıyorum... Özel yani.. Doktorum var canım benim, özel muayenesine gidiyorum ben... şişli etfalin doktoru işte ama ben istemiyorum orda doğum yapmak.. Sezeryan olacak benim çünkü... Benim doktorumun çalıştığı bi özel hastane ayarlayacağız sanırım... Yoksa 7 haftalıkken buldum ben doktorumu çok şükür. gayet memnunun kendisinden.. Ben şirketin muha-sebecisine sordum devlet hastanesinden alman gerekiyor dedi. Öyle işte...:CüvCüv:

evladın kızı erkeği mi olur diyoruz ama hala ülkemizde bile böyle çağ dışı zihniyete sahip insanlar var.
şekil 1-a benim amcam. 2. kızı olduğu zaman keşke ölseydi de eve gelemese demiş zamanında.
sonra o kızın kalbinde delik çıktı, yaşatmak için 7 sene hastane kapılarında dolaştılar.
ayy büyük konuşmamak lazım ne kötü ya

Son düzenleme:

:sinifsinif:

ayy inanamıyorum yaa
lafa bak :mymeka:

bende kamudayım. benim ilk bebişim sezeryandı.doğal olarak buda sezeryan olcak.senin neden sezeryan olcak?

çocuğunda günahına girmiş:sinifsinif:

Ciddi misin yaaaa :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Hayırlı, sağlıklı bir evlat istemekten başka ne gerek var ötesine

evet çok kötü bir durum.büyük lokma ye ama büyük söz söyleme.onlarında Allah yardımcıları olsun.çok zor çünkü evlad bu hiçbişiye benzemez :sinifsinif:

evet çok kötü bir durum.büyük lokma ye ama büyük söz söyleme.onlarında Allah yardımcıları olsun.çok zor çünkü evlad bu hiçbişiye benzemez :sinifsinif:

herhalde canım insan kendi canından birinin ölümünü nasıl ister aklım almıyor.
şimdi bile düşünüyorum allah korusun çocuğuma birşey olsa nasıl dayanırm diye

şu doğumlarımız normalmi sezeryanmı beli olsada ona göre psk.hazırlasak fena olmucak:ecrin_bebek:

Canlarım geldim sonuçlarımı Doktoruma gösterdim hepsi normal dedi şükürler olsun :Saruboceq:
Sanırım ilk şeker yüklemesinden bi gün evvel ben deli çikolata yemştim bilmiyorumkismile
Oyüzden yüksek çıktı ogün kimbilir.. bilmiyorumkismile
Kızımı göremedim ama 15 gün sonraya randevulaştık ozman görücem inş. zemuszemus

bende kamudayım. benim ilk bebişim sezeryandı.doğal olarak buda sezeryan olcak.senin neden sezeryan olcak?

Herpes var canım bende o yüzden sezeryan olacak... Ama zaten sezeryan istiyordum açıkçası... Normal doğum yapacak cesaret yok bende

yuppi süper cosmom
şeytan diyo git 100lüğüde yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…