- Konu Sahibi daemon
-
- #66.741
ya ne beyinsiz insanlar var
hani böle bi saçma düşünceye gark oldun diyelim ama
otur adam akıllı düşün kız çocuğu asıl hep yanına kalır erkekler pır deyip uçuyolar valla(ben eşimden biliyomaklinialirimsmile)
hemen de sokuştur lafı :roflol:ya ne beyinsiz insanlar var
hani böle bi saçma düşünceye gark oldun diyelim ama
otur adam akıllı düşün kız çocuğu asıl hep yanına kalır erkekler pır deyip uçuyolar valla(ben eşimden biliyomaklinialirimsmile)
evet canım ya haklısın nasıl kıyıyolar anlamıyorum
yanı 3.5 aylık bı bebek nerdeyse küçük bır ınsan seklınde
onu gectım ana rahmıne ılk düştügü anda bıle canlı o
ha onu öldürmüssün ha normal bır ınsanı ne farkeder ıkısıde cınayet :gitme:
ama bence belli bir doktor bul kendine.nerde doğum yapacağına karar ver.bu arada çalıştığın işyerin özelmi? devietinmi?
aklinialirimsmile:kötükadınkahkahası:
kamu burası ama ben özel sektöre bağlı çalışıyorum... Özel yani.. Doktorum var canım benim, özel muayenesine gidiyorum ben... şişli etfalin doktoru işte ama ben istemiyorum orda doğum yapmak.. Sezeryan olacak benim çünkü... Benim doktorumun çalıştığı bi özel hastane ayarlayacağız sanırım... Yoksa 7 haftalıkken buldum ben doktorumu çok şükür. gayet memnunun kendisinden.. Ben şirketin muha-sebecisine sordum devlet hastanesinden alman gerekiyor dedi. Öyle işte...:CüvCüv:
evladın kızı erkeği mi olur diyoruz ama hala ülkemizde bile böyle çağ dışı zihniyete sahip insanlar var.
şekil 1-a benim amcam. 2. kız olduğu zaman keşke ölseydi de eve gelemese demiş zamanında.
sonra o kızın kalbinde delik çıktı, yaşatmak için 7 sene hastane kapılarında dolaştılar.
ayy büyük konuşmamak lazım ne kötü ya
kamu burası ama ben özel sektöre bağlı çalışıyorum... Özel yani.. Doktorum var canım benim, özel muayenesine gidiyorum ben... şişli etfalin doktoru işte ama ben istemiyorum orda doğum yapmak.. Sezeryan olacak benim çünkü... Benim doktorumun çalıştığı bi özel hastane ayarlayacağız sanırım... Yoksa 7 haftalıkken buldum ben doktorumu çok şükür. gayet memnunun kendisinden.. Ben şirketin muha-sebecisine sordum devlet hastanesinden alman gerekiyor dedi. Öyle işte...:CüvCüv:
evladın kızı erkeği mi olur diyoruz ama hala ülkemizde bile böyle çağ dışı zihniyete sahip insanlar var.
şekil 1-a benim amcam. 2. kız olduğu zaman keşke ölseydi de eve gelemese demiş zamanında.
sonra o kızın kalbinde delik çıktı, yaşatmak için 7 sene hastane kapılarında dolaştılar.
ayy inanamıyorum yaa
lafa bak :mymeka:
çocuğunda günahına girmiş:sinifsinif:
Ciddi misin yaaaa :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Hayırlı, sağlıklı bir evlat istemekten başka ne gerek var ötesine
şekil 1-a benim amcam. 2. kızı olduğu zaman keşke ölseydi de eve gelemese demiş zamanında.
evet çok kötü bir durum.büyük lokma ye ama büyük söz söyleme.onlarında Allah yardımcıları olsun.çok zor çünkü evlad bu hiçbişiye benzemez :sinifsinif:
bende kamudayım. benim ilk bebişim sezeryandı.doğal olarak buda sezeryan olcak.senin neden sezeryan olcak?
Canlarım geldim sonuçlarımı Doktoruma gösterdim hepsi normal dedi şükürler olsun :Saruboceq:
Sanırım ilk şeker yüklemesinden bi gün evvel ben deli çikolata yemştim bilmiyorumkismile
Oyüzden yüksek çıktı ogün kimbilir.. bilmiyorumkismile
Kızımı göremedim ama 15 gün sonraya randevulaştık ozman görücem inş. zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?