2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa archi sen kan olsun diye dalak yemiş diyorsun ya
daha öncede söylemiştin..
gözümün önüne kanlı kanlı yenen çiğ dalaklar geliyo sempatiksalakcinni

Iıııy, dün akşam da NatGeo'daki şu manyyak adam var ya, hani dağ bayır gezip hayatta kalmaya çalışıyor, bir tane hayvanın ciğerini çiğ çiğ yediiiiiii. Eşime değiştir dedikçe de psikopata bağlamış gibi gülüyor, değiştirmiyor

Sonuç temiz çıktı aşkımmm şükürrr kaydirigubbakcemile2

Cok sevindim canim benim. Şeniz

Ha bu arada cildiyeci bana alerji olmusun dedi, ama ne alerjisi belli degil tabiki.
Soguktan olur, yedigin birseyden olur, stress; sikintidan da olabilir dedi.

Hamilelikten once tirmaladi ama hamilelikten sonra da kedi duruyordu ben 4 aylikken falan annem teyzeme verdi.
Yani ben bu toxoplazma olayini anlamadim olursan ne oluyor ki, ki olmus olsaydi simdiye belli olmaz miydi?

Ay dun birde esim bana sucuk dogratti cig etten olur dedin de, bleggg. kaydirigubbakcemile3

anaaaaaaaaumm benıde tarcın gecelerde acayıpppp tırmaladı yarası 1 ay gecmedı bacagıma tırnagı gomuldu salagın ama asılrı falan tam dıye problem yapmdm kıslarrr sorun yok dımı:( korktmyın muhabbetıde aralrda takıp edebılyrm ztn :(yanlısda anlamaymda

yaptırcam kuşum bu belirsizlik beni öldürcek çok sıkıntılı bi döneme soktu beni

evet tatlım ya sende yaptır 100lük bana daha o zaman saçma gelmişti dr.gerenkkkkk yok demesiiiiii bi baktır ya ne olur ne olmassss
kuşummmmmmm ayyyyy inşallahhhh güsel haberlerle de sen gelirsinnnnnn hemşommmmm

kızlar aksam gelırım belkı gıdem de kocama mama hazırlıyam
görüşürük Allah emanet olun

Bye bye Asyam

Ha bu arada cildiyeci bana alerji olmusun dedi, ama ne alerjisi belli degil tabiki.

O kızarıklıkların sebebi alerji miymiş?

Sağol canım, stres ten olmuştur seninki belkide

Iıııy, dün akşam da NatGeo'daki şu manyyak adam var ya, hani dağ bayır gezip hayatta kalmaya çalışıyor, bir tane hayvanın ciğerini çiğ çiğ yediiiiiii. Eşime değiştir dedikçe de psikopata bağlamış gibi gülüyor, değiştirmiyor

öğğğğğ sempatiksalakcinni

aman neyse pire değilmiş bari sempatiksalakcinni

bence yaptırmadıysanız yaptırın derim bende ilk başta bilmeden pastırma yemiştim pişmemiş yusuf yusuf ettim valla Allaha emanet bebişlerimiz şimdi hiç bişeye dokunmuyorm sebzeleri sirkeli suda bekletiyorum etle uğraşırkende eldiven kullanıyorum

Kızlar bu pek kedi ile akalalı değil,

ben kendimi bildim bileli evde mutlaka kedi yada köpek vardı, ama benim test sonucum da negatif çıktı. Bu daha fazla yediğimiz yada ellediğimiz etlerle alakalı. Çiğ etten uzak durmak, dokunmamak bile gerekiyor.

Hımm anladım şimdi. O yüzden benim doktorum yaptırmamıştır bana... Çünkü ben değil çiğ, pişmiş et bile yemem... Hiç de yemedim denilebilir.. O yüzden gerek duymamıştır...sempatiksalakcinni

yaa archi sen kan olsun diye dalak yemiş diyorsun ya
daha öncede söylemiştin..
gözümün önüne kanlı kanlı yenen çiğ dalaklar geliyo sempatiksalakcinni

hey allahım ya aklına gele gele o mu geldi.
hee teyzemde zulu kabilesinden zaten çiğ dalak yer her zaman sempatiksalakcinni

Hamilelikten once tirmaladi ama hamilelikten sonra da kedi duruyordu ben 4 aylikken falan annem teyzeme verdi.
Yani ben bu toxoplazma olayini anlamadim olursan ne oluyor ki, ki olmus olsaydi simdiye belli olmaz miydi?

Ay dun birde esim bana sucuk dogratti cig etten olur dedin de, bleggg. kaydirigubbakcemile3

toksoplazma bebeğin sinir hücrelerini etkiliyor canım. körlük , zeka geriliği ya da düşüğe sebep oluyor. tabi yakalansan şimdiye kadar belli olurdu merak etme.

evet tatlım ya sende yaptır 100lük bana daha o zaman saçma gelmişti dr.gerenkkkkk yok demesiiiiii bi baktır ya ne olur ne olmassss
özhakiki asfaaaaaa :1hug:
ama ben seni hala merank ediyorummm bilmiyorumkismile

Hımm anladım şimdi. O yüzden benim doktorum yaptırmamıştır bana... Çünkü ben değil çiğ, pişmiş et bile yemem... Hiç de yemedim denilebilir.. O yüzden gerek duymamıştır...sempatiksalakcinni

illa et yemene gerek yok sebzelerden de bulaşıyor canım.

sonuçlar bi güzel cıksın varya kuşum...

NEden değiştirdin ki tickerini, sonuçta 40 hafta senin SAT'a göre hesaplanıyor.

Oh ii bari, bir de devlet hastanesine gitmek gerekmesin
kızlar özele de gitseniz devletede ssk nın kendi bürosuna gitmek zorundasınız
bildiğim kadarıyla geçen yıl benim arkadaşım gitti vizite kağıdı ile dr dan da yazı
aldı 37. haftaya kadar çalışabilir diye sonra ssk ya gitti oradaki dr yazıyı verdi
oradaki dr da bu yazıya göre 37. haftaya kadar uzattı raporu onuda alıp şirkete verdi
sonrada 37. haftada tekrar ssk ya gidip raporunu kapattırdı...

anaaaaaaaaumm benıde tarcın gecelerde acayıpppp tırmaladı yarası 1 ay gecmedı bacagıma tırnagı gomuldu salagın ama asılrı falan tam dıye problem yapmdm kıslarrr sorun yok dımı:( korktmyın muhabbetıde aralrda takıp edebılyrm ztn :(yanlısda anlamaymda

ulaa kim açtı bu toxo muhabbetini keseceğim onu :oklava:. kız aşılı hayvandan ne olacak
benim kedim günde 5 vakit tırmaladı beni olsa bana olurdu.
anamm dilimde tüy bitti açıklama yapmaktan :roflol:

Back
X