- Konu Sahibi daemon
- #66.841
en erken ben doğurmayayım da eyvahedigeldismile
off gene aklıma geldi az kaldı hazirana yaaa.
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ewet az kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en erken ben doğurmayayım da eyvahedigeldismile
off gene aklıma geldi az kaldı hazirana yaaa.
kızlar ben eve gidiyorum biraz dinleneyim burda yatamıyorum
öptüm sizi
Kizlar su toksoplazma testi herkeste yapildi mi yoksa sadece isteyenlerde mi yapildi?
yani hemen bi gece öncesini hatırlayamam ama sana şöle diyim ben manyak gibi çikolata yedim hep
kesin yemişimdir bi gece öncede cok
kıyamam kuzum görmedim sagolasın
kusuruma bakma kafa dalgın benim buara
elhim gitmeeeekızlar ben eve gidiyorum biraz dinleneyim burda yatamıyorum
öptüm sizi
:roflol: deli
bende suphelenıyorum test yapcam bakalım döllenme olmuşmuusempatiksalakcinni
bende temizligimi yapıp elbiselerini yıkayıp ütüleyip beşigimi süsleyip bebegimi emzirmek istiyorum çok güzel bişeyya:hulya:boshayallersmile
bende doktor istedi bilmiyorumkismileKizlar su toksoplazma testi herkeste yapildi mi yoksa sadece isteyenlerde mi yapildi?
aklinialirimsmileaynen bendealkisalkisalkis
Kizlar su toksoplazma testi herkeste yapildi mi yoksa sadece isteyenlerde mi yapildi?
kıs bana bak
sen hala durup dururken gidip kocanın boynunu kemiriyo musun :roflol:
herkese yapılıyor canım.sen yaptırmadın mı ??
herkese yapılıyor canım.sen yaptırmadın mı ??
aklinialirimsmilesempatiksalakcinni:1shok:
Belkide ondan öle çıkmıştır kuzuj yaaaa olamazmı?
amiinnn teyzesi.. :dance:Maşallah Özge kızışına tekrardan.... İnce uzun sülün olacak o belli...Yağmur kız.... Adına uygun olacak...:dance::dance:
aklinialirimsmile
Canim eger doktor biz demeden herkese yapiyorsa yapmis olabilir ama emin degilim.
Az once asi icin saglik ocagina gittim, kolumda kedi tirmigini gorunce kafami utuledi bu testi kesin yaptir diye.
puhahahahaha:roflol::roflol:
geniş aileyi çok izledin bu aralar sanırım.
kıs bana bak
sen hala durup dururken gidip kocanın boynunu kemiriyo musun :roflol:
akannehirakannehir beni görseler herhalde tinerci diye içeri atarlar.
her yerim tırmık içinde. doktora giderken saklamaya çalışıyorum çünkü kedini kendine çok yaklaştırma demişti . benim toxo negatif çıktı da azıcık sempatiksalakcinni
ama kedi ve köpekten değil de çiğ et ve sebzelerden bulaşma olasılığı daha yüksek
o nedenle hamileyke çiğ eti ellemeyin , sebze ve meyveleri bolca yıkayın.