2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belkide ondan öle çıkmıştır kuzuj yaaaa olamazmı?

yani hemen bi gece öncesini hatırlayamam ama sana şöle diyim ben manyak gibi çikolata yedim hep
kesin yemişimdir bi gece öncede cok

kıyamam kuzum görmedim sagolasın
kusuruma bakma kafa dalgın benim buara

kızlar ben eve gidiyorum biraz dinleneyim burda yatamıyorum
öptüm sizi
elhim gitmeeee

bende suphelenıyorum test yapcam bakalım döllenme olmuşmuusempatiksalakcinni
:roflol: deli

bende temizligimi yapıp elbiselerini yıkayıp ütüleyip beşigimi süsleyip bebegimi emzirmek istiyorum çok güzel bişeyya:hulya:boshayallersmile
:utangac:

Kizlar su toksoplazma testi herkeste yapildi mi yoksa sadece isteyenlerde mi yapildi?
bende doktor istedi bilmiyorumkismile

aynen bendealkisalkisalkis
aklinialirimsmile

Kizlar su toksoplazma testi herkeste yapildi mi yoksa sadece isteyenlerde mi yapildi?

benden başta istememişti ikinci gidişimde ben kendim istedim iyikide istedim negatif çıktı bende çiğ ete dokunamıyorum şimdi eğer yaptımadıysanız dokunmayın sizde

herkese yapılıyor canım.sen yaptırmadın mı ??

Canim eger doktor biz demeden herkese yapiyorsa yapmis olabilir ama emin degilim.
Az once asi icin saglik ocagina gittim, kolumda kedi tirmigini gorunce kafami utuledi bu testi kesin yaptir diye.

Maşallah Özge kızışına tekrardan.... İnce uzun sülün olacak o belli...Yağmur kız.... Adına uygun olacak...:dance::nazar::dance:

aklinialirimsmile

nasıl kemırıyor kıss nıye kemırıyorrrr amanınnnnn

kızlar buarada bu toksoplazma hamılelıgn basında tyapılmıstı sanrm o dımı yanı bana onlarada bakıldı dıy e bılyrm yoksa buaylrda yapılması gereken baska bişimi bu:(

Bana yapılmadı... Aman benim doktorum rahat zaten... Hiçbirşey yaptırmıyoo yaa... O ne testi ki acep bilmiyorumkismile

Canim eger doktor biz demeden herkese yapiyorsa yapmis olabilir ama emin degilim.
Az once asi icin saglik ocagina gittim, kolumda kedi tirmigini gorunce kafami utuledi bu testi kesin yaptir diye.

akannehirakannehir beni görseler herhalde tinerci diye içeri atarlar.
her yerim tırmık içinde. doktora giderken saklamaya çalışıyorum çünkü kedini kendine çok yaklaştırma demişti . benim toxo negatif çıktı da azıcık sempatiksalakcinni
ama kedi ve köpekten değil de çiğ et ve sebzelerden bulaşma olasılığı daha yüksek
o nedenle hamileyke çiğ eti ellemeyin , sebze ve meyveleri bolca yıkayın.

vazgeçtim 1-2 saat sonra gidicem

puhahahahaha:roflol::roflol:
geniş aileyi çok izledin bu aralar sanırım.

yok kıız uzun zamandır izleyemiyorum, noldu ki ne?

kıs bana bak
sen hala durup dururken gidip kocanın boynunu kemiriyo musun :roflol:

Ozgee, nerden hatırlattın, ağzımın suyu aktı sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

akannehirakannehir beni görseler herhalde tinerci diye içeri atarlar.
her yerim tırmık içinde. doktora giderken saklamaya çalışıyorum çünkü kedini kendine çok yaklaştırma demişti . benim toxo negatif çıktı da azıcık sempatiksalakcinni
ama kedi ve köpekten değil de çiğ et ve sebzelerden bulaşma olasılığı daha yüksek
o nedenle hamileyke çiğ eti ellemeyin , sebze ve meyveleri bolca yıkayın.

Saat 4 den sonra doktorla gorusebiliyormusun arayip bi soracagim yapti mi yapmadi mi diye.
Adama diyorum ki ta yazin oldu izi kaldi ve o kedi su an birkac aydir yok bile,
Yani ne olabilir ki onu da anlamadim ne sakincasi var ki dedim, sen orasini sorma mutlaka testi yaptir diyor hala ya. kaydirigubbakcemile3

Back
X