2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman izleme yaa boşver,
3 tane liseli tramvayın altında kalmış ya onları gösterdi. içim parçalandı o anne babalarının feryatlarına

ay gördüm gördüm asaplarım bozuldu:sinifsinif:

ben kaçar kızlar öpüldünüz

kızlar hepinize iyi geceler nasılsınız aylar ilerledikçe buralar boşalmış maşallah uyuyosunuz sanırım benim uykusuzluk başladı artık

Günaydın anneler ve bebikler
Hafta.içi uyanmakta zorluk çekiyorum, haftasonu ise gözler fıldır fıldır, yatakta duramıyorum
Bugün oğlumu görecem, çok heyecanlıyımhihoyyyt

günaydın millet güzel anneler hala uyuyormusunuz yaboshayallersmile

Şükür Allaha iyiyiz bi sıkıntı yok şimdilik
Çalışıyosun dimi devam hala?

evet canım 37. haftaya kadar çalışmaya devam inşallah bi aksilik olmazsa.haftaiçi hergün çalışıyorum bi hafta sonun var işte.sende durumlar nasıl çalışıyomusunn

Evet tatlım bizde de durumlar aynı işteyim şuan
Doğuma anneme istanbula gidicem thy 36. haftadan sonra almıyomuş sanırım oyüzden 36. haftada işi bırakıcam bende :1rolleyes:
Bi gelseydi o vakit varya hiç çalışasım yok :sm_confused:
evet canım 37. haftaya kadar çalışmaya devam inşallah bi aksilik olmazsa.haftaiçi hergün çalışıyorum bi hafta sonun var işte.sende durumlar nasıl çalışıyomusunn

Günaydın güzel annişler boshayallersmile

bu anneler gününde acaba eşlerimiz düşünüpte bi hediye alır mı
alsa ya da kutlasa çok mutlu olurum ben :kedi:

ay gerçekten ne kadar güsel olur yaaa..
ay çok duygulandım stella birden yaa mafoldumben anne oluyoruz biz gerçekten de..

benim kocamın kesin aklına gelmez ama birileri aklına getirir mi bilmem
bilmiyorumkismile

günaydın benim eşim de düşünmez herhalde pek önemsemez özel günleri. ama anneler günü daha bi özel bakalım kim hediye alacak düşünmesi bile çok güsel bi duygu yaa anne oluyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…