2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bayılırdım balıga canım hergun ye desen yerdım valla. şimdı rokayla zor kaktırıyorum. resmen işgence oluyor. sevdıgım herşeyi sevmez oldum yumurta,tavuk, süt, et yararlı ne varsa kokuyor burnuma. ama yıyorum kuçuk kuçuk mecbur.

oyyyy ne fena çok uzuldum tatlım, ne zor şeyler yaşamıssın. kulak mısafırı oldum yazdıklarına. hıç utanmıyorlar. yazık onların ınsanlıklarına.ama işin zor gerçekten

oyyyy ne fena çok uzuldum tatlım, ne zor şeyler yaşamıssın. kulak mısafırı oldum yazdıklarına. hıç utanmıyorlar. yazık onların ınsanlıklarına.ama işin zor gerçekten

herkes bır sürü sorun yasıyor ailelerle aynı evın ıcındeyken
kavgalı olmak cok zor huyum kurusun cok mücadelecı de dyılım
cok cabuk aglarım ama bu sefer bebegım var kendımı ezdırmeyı
düşünmüyorum cünkü sakın bır hayata ıhtıyacım ..

gülkurusu ben balık normeldede yemıyordum hıc yıne yemıyorum ama bebegın zekasında ve saglıgın da cok önemlı payı varmıs nasıl yıcem bılmıyorum valla

canım benım kayınvalıdem dugunume bıle gelmedı, hakaretın biri bin para. ama hep sustum bir kere bıle cevap vermedım aglamadım da. eşimi huzur bagımlısı yaptım, sakın ve mutlu yaşamayı ögrettım ona. hiç ailesı hakkında evde 1 kelıme konuşulmadı. aradan yıllar geçtı ben kansere yakalandım(şimdi iyiyim yendım hastalıgı) kayınvalıdem ayaklarıma kapandı benı affet dıye ağladı. ama iş işten geçmişti artık. şimdı ayda yılda bır kere gıdıyoruz onda bıle gözlerı yaşlı yuzume bakamıyor. kendı ettı kendı buldu,oglunun yuzune hasret yaşıyor. sana tavsıyem sakın ve sogukkanlı ol canım sakın aglama, söylenme eşine. olayları akışına bırak zaman herşeyın ılacı

gülkurusu ben balık normeldede yemıyordum hıc yıne yemıyorum ama bebegın zekasında ve saglıgın da cok önemlı payı varmıs nasıl yıcem bılmıyorum valla

kaydirigubbakcemile5 konudan konuya geçiyoruz ama mecbur yıcez tatlım. herşey onlar için. bu arada sakın balık hapı kullanmayın arkadaşlar ıçınde cıva oluyormuş cogunun, bu nedenle doktorum kullanmama asla ızın vermedı. bılgınıze

kocam geldi maçtan şimdi girebildim ama şimdide site çok yavaş yahu

ah canım bende çok çabuk aglarım hiç sevmiyorum bu huyumu bazen çok zorda bırakıyo beni üvey anne zor gerçekten hem senin hem eşin için

öylemı dıyorsun ben esımın ailesının yaptıklarını cok yüzüne vururum süreklı aklımdadır o olaylar esımle genelde bu yüzden kavga edıyoruz zaten ama bu olayları esımın yüzüne vuruken kendımı tutamıyorum

ya ben yedigim gibi az sonra oldugu gibi çıkaru-rıyorum balıgı tavugu bakalım bayramda ne yapıcam bebek için faydalı ama ben yiyorum o çıkarıyo ve ben sütte içemiyorum kızlar ya ne yapıcam:sm_confused:

canım ya yıyemıyorsam kendını zorlama cünkü tıksınırsın.. suanda okadar cok sey ymene gerek yok .4 ayda ve 4 aydan sonra yemen lazım ozman bulantıların gecer canım

eşler genelde ailelerine laf ettirmez yani gerçekten ara bozuluyo bende kayınvaldemle aynı binadayım ikide eltim var yememizde beraber ufak tefek şeyler olur ama eşime pek yansıtmamaya özen göösteriyorum iyi anlaşıyoruz ama ev olan yerde herşey oluyo

canım ya yıyemıyorsam kendını zorlama cünkü tıksınırsın.. suanda okadar cok sey ymene gerek yok .4 ayda ve 4 aydan sonra yemen lazım ozman bulantıların gecer canım
öyle yapıcam artık çünkü yiyemiyorum zaten sevdigim şeyleride yiyemmiyorum açım şimdilik umarım ir an evvel biter bunlarda bende eski halime dönerim kaydirigubbakcemile5

evet haklsın ya hem düşün düşün kafayı yerım laelaelaelaelae

neyse canlarım ben cıkıyorum baya bı gec oldu kendınıze ıyı bakın Allah a emenat olun.. iyi gecelermirmirmirmir

ya canim,bu ense kalinligini kendi drunuzmu ölcüyor,yoksa özelemi gidiyorsunuz.ben druma sordum ben ölcemem,buradan göremem dedi de.o yüzden merak ettim

evet canım kendi dr'm ölçtü.. önce bana 2li test yaptırmak isteyiip istemediğimi sordu bende yaptırmak istediğimi söyleyince bebeğmin ense kalınlığını ölçtü.. ben özel hastaneye qidiorum ama devlet hastaneleri ölçer mi ölçmez mi bilmiorum canım

Günaydınnnnnn Hamişlerrrrrrrrrrrrrr

bugün herkesin tembelligi üzerinde..ben bi yürüyüse cıkayım...gelen gelmeyen herkese günaydın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…