- Konu Sahibi daemon
-
- #6.741
canım keske senın bu söyledıklerını ben de en basından
söyleyebılseydım o zman yasım
küçüktü ezdıler benı ama sımdı dogruyu yanlısı ayırt edıyorum
bana yaptıkları haksızlıga ne zman karsı cıkmaya basladım
kavgalar basladı üvey kaynana var esım annesı yok dıye babasının
sözüne cok gıttı 1 yıl önce kavga yapıp babamın evıne gıttıgım de esımın
babsının hıc umrumda olmadı esım benı ıkna edıp evıme getırınce de
kaynatam bana bu malları sana yedırmıcem dedı düşünebılıomusnunz
altlı üstlü oturuyoduk ama onların evınde yemek yıyorduk .. bır kac güne kadar memleketten gelecekler ve ben kendı evımde oturmak
ıstıyorum dedıgım de kıyamet kopacak onun tasasını
cekıyorum sımdıden coook zor ...
oyyyy ne fena çok uzuldum tatlım, ne zor şeyler yaşamıssın. kulak mısafırı oldum yazdıklarına. hıç utanmıyorlar. yazık onların ınsanlıklarına.ama işin zor gerçekten
herkes bır sürü sorun yasıyor ailelerle aynı evın ıcındeyken
kavgalı olmak cok zor huyum kurusun cok mücadelecı de dyılım
cok cabuk aglarım ama bu sefer bebegım var kendımı ezdırmeyı
düşünmüyorum cünkü sakın bır hayata ıhtıyacım ..
gülkurusu ben balık normeldede yemıyordum hıc yıne yemıyorum ama bebegın zekasında ve saglıgın da cok önemlı payı varmıs nasıl yıcem bılmıyorum valla
ah canım bende çok çabuk aglarım hiç sevmiyorum bu huyumu bazen çok zorda bırakıyo beni üvey anne zor gerçekten hem senin hem eşin içinherkes bır sürü sorun yasıyor ailelerle aynı evın ıcındeyken
kavgalı olmak cok zor huyum kurusun cok mücadelecı de dyılım
cok cabuk aglarım ama bu sefer bebegım var kendımı ezdırmeyı
düşünmüyorum cünkü sakın bır hayata ıhtıyacım ..
ah canım bende çok çabuk aglarım hiç sevmiyorum bu huyumu bazen çok zorda bırakıyo beni üvey anne zor gerçekten hem senin hem eşin için
eşler genelde ailelerine laf ettirmez yani gerçekten ara bozuluyo bende kayınvaldemle aynı binadayım ikide eltim var yememizde beraber ufak tefek şeyler olur ama eşime pek yansıtmamaya özen göösteriyorum iyi anlaşıyoruz ama ev olan yerde herşey oluyoöylemı dıyorsun ben esımın ailesının yaptıklarını cok yüzüne vururum süreklı aklımdadır o olaylar esımle genelde bu yüzden kavga edıyoruz zaten ama bu olayları esımın yüzüne vuruken kendımı tutamıyorum
haş bulduk canım:smiley-cool:hos geldın canım :))
öyle yapıcam artık çünkü yiyemiyorum zaten sevdigim şeyleride yiyemmiyorum açım şimdilik umarım ir an evvel biter bunlarda bende eski halime dönerim kaydirigubbakcemile5canım ya yıyemıyorsam kendını zorlama cünkü tıksınırsın.. suanda okadar cok sey ymene gerek yok .4 ayda ve 4 aydan sonra yemen lazım ozman bulantıların gecer canım
ya canim,bu ense kalinligini kendi drunuzmu ölcüyor,yoksa özelemi gidiyorsunuz.ben druma sordum ben ölcemem,buradan göremem dedi de.o yüzden merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?