2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tubıcık baska bı ıhtımal yok zaten canım. ya kız olcak ya erkek. ama nolursa olsun annecıgıyle babasının bıtanecık melegı olcak. ya bız hala erkek adı bulamdık. kızımızın adı bellı IŞIK ADA olcak ama erkek ısmı bulamdık bı turlu..

bende beyaz kazagı cok begendım. tubıcık arkadasım ban ahedıye alır onu.. hıhh

kıslar bn daha oturamıyomm pc basında belim agırmaya basladı..

hadi dikkat edin kendinize..

daemonnnum söylediklerimi unutmaa..azıcık kafanı rahatlattt sil at beyniniden herseyi..bebegini yuvanı düşün..ve hiçbirseyin evliligine zarar vermesine izin verme!

bende en çok ona bittim

hepimizin 3. aylarını sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyet patlaması olcak vallakaydirigubbakcemile3

alırım canının sagolasun:jeyyar:

dizi karakterlerinin isimlerini koyuyor genelde çok sık duyuyorum ama bu ara oynayan dizilerden koyacaklarını pek sanmıyorum. Düşünsenize Behlül, peyker felan yada ezel olur mu olur kaydirigubbakcemile3

kocamın işleri anca bitti geliyomuş çay istedi bide ben de gideyim herkeseyi geceleeeeerrrr :ecrin_bebek:

slm kızlar, herkes ıyıdır umarım. bugun zorla balık yedım, mıdem almıyor ama kıyamıyorum da meccbur tıkıyorum agzıma. sızde bu balık işi nasıl herkes benım gıbı tıksınıyor mu acaba?

nasilsiniz kizlar?
Asyacim,benim yaptigim ticker mi o?digerini neden denemedin,cicekli bebekliydi istedigin gibi.sana gonderdigim 3. Mesajdaki link calisiyordu.

canım ya dün okadar denedım oda olmadı sana yazı yazmıstım dün bunu dnedım ilk gönderdıgını bu olunca degıstırmedım nıye bende calısmadı bılmıyorum :)) ama yınede cok saol.. sımdı bı daha deneyımmı dger lınklerı

bende dün akşam yedim normalde balık için ölen kadın gece yatmadan hepsini çıkardım canım bende çok tiksiniyorum sagolsun eltimler beni mutfaga sokmuyorlar ama genede kokuyor

canım keske senın bu söyledıklerını ben de en basından
söyleyebılseydım o zman yasım
küçüktü ezdıler benı ama sımdı dogruyu yanlısı ayırt edıyorum
bana yaptıkları haksızlıga ne zman karsı cıkmaya basladım
kavgalar basladı üvey kaynana var esım annesı yok dıye babasının
sözüne cok gıttı 1 yıl önce kavga yapıp babamın evıne gıttıgım de esımın
babsının hıc umrumda olmadı esım benı ıkna edıp evıme getırınce de
kaynatam bana bu malları sana yedırmıcem dedı düşünebılıomusnunz
altlı üstlü oturuyoduk ama onların evınde yemek yıyorduk .. bır kac güne kadar memleketten gelecekler ve ben kendı evımde oturmak
ıstıyorum dedıgım de kıyamet kopacak onun tasasını
cekıyorum sımdıden coook zor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…