2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
=) dinsizin hakkından ımansız gelır derler ya aynen öyle.. ohh beee evimde yalnızım huzur varmıs valla.. 3 gundur resmen ıskence yapıldı bana acaba esım bı daha hasta olmayım dıyemı boyle bı ıskence yaptı.. ohh beeee.. bı sure o kadını gormıycemmmm kesinlikle bayramdada cıkmıycam bı yere..

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
daemon otorite abidesi gibisin valla
ben olsam bu kadar katı olamam, keşke arada azıcık olsam :1no2:

katı olmak degılde kendını ezdırmemek dıyelım buna... benım annem bıle yapamaz onun yaptıklarını soylemeyemez cekınır benden.. ben gelemem oyle seylere annem zamanında uyardı kaynanamı benım kızım agresıftır sıkıntıya gelemz dıye.. cıddıye almadı gelsın aklı basına.. ben babama kızıp bı gunde evlenemeye karar vermıs ınsanım.. karsılarındakının kım oldugunu bılsınler

günaydınnn kızlaarrr.bakıyorum güne hareketli başlamışsınız.daemon aferim canım sana valla.haddini bilmeyenlere bildirmek lazım.ama sakın kendini strese sokma.sana zarar olur bi tek,sen söle lafını gitsin.

arkadaşlar merhaba.. azize abla ve tatlişoğlum dan haber var mı nasıllar

tatlişoğlum dün kürtaj olacaktı ama birdaha girmedi sanırım ne yaptı etti bilmiyoruz..
azizenin de kesenin içinde bebeği görememiş doktor, 1 hafta sonra bakalım demiş, bekliyor o da

aman yok ya ne stresı o gıttı rahatladım.. ıcımdede bısey kalmadı.. ohh beee..

kızalr bebiş le özbekte yok bıkac gundur sankı

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun? kaydirigubbakcemile2

günaydıınnn hihoyyyt
güne saat 6.00da kalkarak basladım
saat 7.30da genel müdürün her ctesi yaptıgı toplantıya geldim
9 a doğru oradan cıktım
raporlarımı yaptım
şimdi rahatım, saatin 13.00 olmasını ve çıkmayı bekliyoruumm delikafadulden

iyiyiz sesicim sanada qünaydın kaydirigubbakcemile5

sensı gunaydın.. sabahın koründe kaynana krızıyle basladım gune.. şimdi hersey cok guzellll

tatlişoğlum dün kürtaj olacaktı ama birdaha girmedi sanırım ne yaptı etti bilmiyoruz..
azizenin de kesenin içinde bebeği görememiş doktor, 1 hafta sonra bakalım demiş, bekliyor o da

teş. ederim cevap için arkadaşım.. umarım herşey yolunda gider

Kizlar Allah calisanlara kolaylik versin ya, suclu hissediyorum bazen kendimi boyle. kaydirigubbakcemile3
Bende yilbasindan sonra ise baslayacaktim, ama sonra bebis bize supriz yapti yani is konusu da yatti benim icin.

cumartesı calısmak kotu ama neysekı oglene kadar calısıyosun

kızlar sinir oldum yaaa.. tickerimi değiştirmek istedim ama kabul etmedi halbuki aynı siteden eklemeye çalıştım .. neyse sonra eski tickerimi tekrar koyayım dedim onu bile kabul etmioo uf qıcık oldum yaa klava:

teş. ederim cevap için arkadaşım.. umarım herşey yolunda gider
amin canım inşallah

Kizlar Allah calisanlara kolaylik versin ya, suclu hissediyorum bazen kendimi boyle. kaydirigubbakcemile3
Bende yilbasindan sonra ise baslayacaktim, ama sonra bebis bize supriz yapti yani is konusu da yatti benim icin.
ben de çalışmamak istiyorum ama kira verdiğimiz için ve belli bir standartımız var, onu düşürmemek, bebişimize de her istediğimizi alabilmek adına çalışıyorum... yoksa bebişime kendim bakmayı çok isterim..
ama Allahın işi belli olmaz, kocamın maaşı 2 katına falan cıkarsa çalışmam belki, Allahtab ümit kesilmeezz delikafadulden

cumartesı calısmak kotu ama neysekı oglene kadar calısıyosun
ay sorma canım.. kocam evde fosur fosur uyuyo..
evet buna da şükür neyse ki öğlene kadar çalışıyorum

en sınrı oldugum sey benım calıstıgım gun kocam ızınlı olunca sınır krızı gecırırdım. eskı ısyerımde cok yogun calıısyordum dogru duzgun ızınım bıle olmazdı ayy bılırım canım bılırım..

tatlişoğlum dun bebgını aldırmıs kızlar. kendı actıgı forumd ayzmıs en son..

ayy aldırmış demeekk.. canım benim yaaa..

Tabiki canim ya haklisin sende, bende calismayi cok istiyordum buraya tasininca hemen is bulamadim
sonra yilbasindan sonra baslicaktim, 1/2 sene calisayim sonra bebek dusunuruz diyordum
ki biz onu dusunmeden o bizi dusununce is konusu rafa kaldirildi. Sanirim bizim icin de hayirlisi boyleymis.

bence de öyle valla..
hayırlısı olsun canım..
ne güsel işte bakarsın bebişine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…