2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlarr
annişim gelecek bugün yanıma yupiiiii :lepi:

günaydın kızlar.. sabah sabah yıne bıkaynana krızıyle karsınızdayım...

günaydıınnnn

kıs daemon nooldu yine naaptı senin kaynanaa

Daemon canım böyle gitmezki ama senin sitresten uzak durman lazım
noldu canım :kedi:

yok yok bu kadın bugunde gıtmezse ben neler olcagını bılıyorum. kan cıcacak bızım evde kesın..

ya hakaret etmek ıstemıyorum ama ıcımden hayırlı bısey soyemek gelmıyor hiç.

ay geçmişi ancak okudum da..
daemon valla şu kaynanan da nasılmış yaa..
evin ortasında yakarım kısmına da koptum kaydirigubbakcemile3

yok yok bu kadın bugunde gıtmezse ben neler olcagını bılıyorum. kan cıcacak bızım evde kesın..

ya hakaret etmek ıstemıyorum ama ıcımden hayırlı bısey soyemek gelmıyor hiç.

ay inanamıyorum yaa o kadın hala ordamı yaaa..

sabah mı geldi yoksa gece mi kaldı..
ay bana fenalık geldi valla..

3 gundur bızde kalıyo anacım. dusun neler cekıyorum.. al oglunuda gıt dedım en sonunda. madem kıyamıyosun hala 5 yasında cocouk muamelesı yapıosun evlendırmeyıp hayatınınsonuna kadar basında bekleseydın dedım en sonunda

hihoyyyt arkasından su dökme sakınnnnnnnnn hatta kapıyı kilitle evden çıkınca :)))) belki fikir falan değiştirir Allah korusun =))

günaydın kızçeler
gene dedikodu kazanı kaynamış bakıyorum dadelikafadulden
daemoncum allah sabır versin sana. bence eşinle konuş seni kaynanala fazla yanyana getirmesin bu zamanda.
bizde rahmetli babannemle 10 sene oturduk bilirim kaynana derdinin ne kötü birşey olduğunu

deamon şuan kaynanasının eşyalarını toplayıp onu uğurlamakla meşqul qaliba kaydirigubbakcemile3

ayy telefondaydım kızlar.. kurtuldum esıem soyleıdm bır daha hasta odugumda lutfen bana sormadan kımseyı cagırma dedımanladı zaten..

ya sabah noldu bıde kopegımı apartmanın arkasında gnıs bı alan var oraya ındırdım ustume atlamaya calısı hayır dıyorum dınlemıyo dahada sımardı bende tutum ensesınden bagırdım kızıyorum buda mamsını getırdı pesımden mamyı oraya koyun vermeyın dedım kopegın tasmasınıda kısaca tutuyorum sımrıyo atlıyo dıye.. mam falan yok sana dedım cok sınrılendırdı ama cıdden fena sımarmıstı. ben kızıyorum oda uzakyan sevıyo oglumm mamnı verıcemm sana fan dıye ben kızıyorum sız yuz verıyosunuz yapmayın dedım dınlemdı.. netıcede evde yasıyo o kopek terbıyelı olmak zorunda. bunun ıcınde ne yazıkkı benım hakımıyetımı kabul etmek zorunda hayvan. kural budur hayvan beslerken. neysekı kaynanm lafımı dınlemedı bende tasmayı bollastırdım elımden kopegımde atladı kayınvalıdemın ustune oda bı hısımla kactı. bakın goruyomusunuz bunu bana yapıyo dedım.. hayır dıyıce durması lazım sız yuz verdıgınızden durmuyo dedım. aklı basına geldı sankı kac kopek besledıyse.. netıcede kopegıme mamsını vermedım.. sımdı arka tarfta aklı basına geldı oturdu balkonun altında evı kesıyo ınsafa gelıyım dıye.. kaynanamıdamı boyle terbıye etmelıyım..

ayyy yaaaaaaaaaa son cümlene kahkahayla güldüm valla...
süpersin sen :roflol:

napsın kız köpeğiyle mi uğraşsın kaynanasıyla mı uğraşsın kaydirigubbakcemile3 hanqisine terbiye verceğinide şaşırdı kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
daemon otorite abidesi gibisin valla
ben olsam bu kadar katı olamam, keşke arada azıcık olsam :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…