2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmmm
bilmiyorumkismile

bi denerim ben de
sıgmazsa artık başka bişi düşünürüm bilmiyorumkismile

olmazsa bi büyük boy bavulumu alırım bilmiyorumkismile

7,5 aylık mısın akannehir akannehir
sen 1,5 ay soora doğuruyon o zaman sempatiksalakcinni

çal çall yiiwrumm
amanııın accuk kalmışakannehir

boyutları nasıl yıurum
bendede pembe gri çanta var hst çıkışı için ama gözüme küçük görünüyo
yerleştiriken sığmazsa
annemin minik çekçek bavulunu çalıyım barimsempatiksalakcinni

kıs celıne bak ne sorcm hanı senın göbeklı resmın varyaaaa okdr buyudumu senın göbusun kıss yoksa photoshop mu şaşırdımmm:)

:roflol::roflol::roflol: Güneşim çok komiksin yawww.. Photoshopla insan kendine göbek yapr mı yaw... Düzleştirmek için kullanılır o... hahahahah :)))
Şaka bir yana doğru söylüyorsun valla... Ben ne yapacağım bu göbekle acaba.... eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

selam canım;
duvar kağıdında eminmisin pek önermiyolar pek kulanışlı olmuyo diye
bizde tadilata girişicez benim koçiş işe girerse tabi oda kapıları değişecek
hol ile mutfağın yer fayansları değişecek yaza inşallah...

hadi gözün aydın yiurummmmmmzemuszemus

valla boyutlarııııı bilmiyorumkismile
sallıyor olabilirim ama
60x80 fln öle bişi olaiblir bilmiyorumkismile

hee ne biliyon nan..
sezaryen olursak 2 gün kalacaz.
gecelik bilmemne, bebeğin kıyafetleri göğüs zımbırtıları, pompa
hepsinin olması lazım..
sen eli boş mu gitcen hastaneye.. sempatiksalakcinni

aman allahım sezaryen mi allah korusun en büyük kabusum inşallah olmam göbek gitmez ya o zaman sezaryen olursak :1no2:

ben bu hafta sonu hazırladım çantamı. bebeğin kıyafetlerini, hatta Alin' in kıyafetlerini diim de ağzım alışsın :) yıkayıp astım, odanın kokusunu duymalıydınız. eşimle gelip gidip odayı kokladık.

:roflol: ay ne bılım kıss cok estetık gorunumluuuu koca bir göbüşş var maşallh maşallhh bide acayıp puruzsuz gozukuyor ben napammmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sat 1 eylül apartmanda bi ebe var ona sordum 7,5 sun dedi nisan 1 de 8 . ayın içine gircekmişiz bende onun yalancısıyam abba

nisanda 8 mayısta 9 haziranda da 9 ay 10 günya 10gününü hazirana bırakmıştır haziranın ilk yada ikinci haftasına geliyosa doğumun hesap doğru oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…