2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar sonunda bende bişi aldım bebişimee :)))

ben de annattım ama
yok boşver bebiş 7,5 aylık olsun
onu mu kırcas sempatiksalakcinni

:kedi: amanın 7,5 daha cazip bir ay bana öyle görünüyor ay bırakında adrenalin yaşayayım hevesimi boğazıma düğümlediniz kötükedihüso

bilmiyorumkismile

sen ayı boşver haftaya bak sen..:)))

hadi kızlar şu çantayı alan ortaya çıksında fikir edinelim

cnm buyuklugu falan nasıl bide kuması ben herseye dokunamayorum cunku öle bir problemım varrr

Valla iyi görünüyoo canım ya... Çok büyük de değil, küçük de değil, iş görür gibi yani.. Kumaşı da normal çanta kumaşı... Ben alt açma şeysini çok beğenmedim sadece çok plastik geldi ama gerisi güzel, o kısmını kullanmam diye düşündüm.. Bide ucuz diye çok da önemsemedim açıkçası... İlk başlarda işimi görür, sonra da bakarım duruma göre...
Öyle işte...

selam kızlarr nabersinizzzz....ay geçen gece ben doğuruodum sanırım bi kasılma başladı bi sancı bi sancı,ağla ağla mahvetti beni,sonra eşim biraz masaj yaptı uyumuşum,normalmiş kasılmalar başlayabilirmiş/FONT]

hee bende alt degıstrmesı falan gusel diye dusnmustm ozmn bende elh gıbım renkli bişiler baakyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…