ayy iyi sallamış o ebe sempatiksalakcinnisat 1 eylül apartmanda bi ebe var ona sordum 7,5 sun dedi nisan 1 de 8 . ayın içine gircekmişiz bende onun yalancısıyam abba
ben bu çantayı beyendim
ama küçük değilmibilmiyorumkismile
nisanda 8 mayısta 9 haziranda da 9 ay 10 günya 10gününü hazirana bırakmıştır haziranın ilk yada ikinci haftasına geliyosa doğumun hesap doğru oluyo
aaa pek güzelmiş kuşum ya
bunun başka renkleri yokmuki bende alim bari bundanbilmiyorumkismile
valla ben de merak ediyorum kuşum sempatiksalakcinnivalla öskecım sen nezaman kdr dayanacn mrke dyrmm
ayy iyi sallamış o ebe sempatiksalakcinni
bak sat 1 eylülse
1 ekimde 1 aylık biter
1 kasımda 2 ay biter
1 aralıkta 3 ay biter
1 ocakta 4 ay biter
1 subatta 5 ay biter
1 martta 6 ay biter
yani sen şu an 6,5 aylıksın canımcım.. 1 martta 6 ay bitmiş çünkü..
ama 1 nisanda 7 ay bitecek, 8. ayın içine adım atacaksın.. ancak nisan ortasında 7,5 aylık olacaksın..
okiş miii
günaydın herkese :))
nisanda 8 mayısta 9 haziranda da 9 ay 10 günya 10gününü hazirana bırakmıştır haziranın ilk yada ikinci haftasına geliyosa doğumun hesap doğru oluyo
ya bilmyrmkı kucuk gıbı dımı ama biri almıştı burdakı arkadaslrdn kımdı acaba eklerı vrya gusel duruyor bı bulsam o alanısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:) sorcam nasılmıss amases cıkmyr eheheh
sat 1 eylül apartmanda bi ebe var ona sordum 7,5 sun dedi nisan 1 de 8 . ayın içine gircekmişiz bende onun yalancısıyam abba
Ben aldım Güneşim...
tahmini doğum 8 haziran:uhm:
kız o kdr açık anlattım hala anlamadın mı beee :mymeka::uhm::uhm::uhm:
Selam eski yenigelin yeni Puke
yaa kıslarrr bişi sordum yaa bu cantayı alan kimdii biri aldı ama
Tchibo.com.tr || Alt Değiştirme Çantası
sagol rokamhadi gözün aydın yiurummmmmmzemuszemus
Ben aldım Güneşim...
ya fıyatıda cok uygunnn ama baska renk yok sanırmben bıde dun bavul canta aldım kocısın dukkana gıdıppp oyuzdn böle bişi işimi gorur sanıyrm
ben de annattım amakız iki yazdığın birbirini tutmadı:)))9:roflol:
7,5 aylık demek zaten 8in içinde demek...
kız iki yazdığın birbirini tutmadı:)))9:roflol:
7,5 aylık demek zaten 8in içinde demek...
akannehir Bunların hepsi aynı bizimkide öykü mü koysak acaba dedi kaydirigubbakcemile3ayy dedim bu saatten sonra değiştiremem ben alıştım Handeye didimelhamraaaaa elifzel çok güzel bir isim canım sen sıkma canını.
Bu arada dün gece eşimde başka bir isim mi düşünsek demez mi sinir oladum sanki ben koydum ismini adama bin tane seçenek verdik hiçbirini beğenmedi Ayşe Naz koydu üstelik ben çok beğendim bu ismi şimdi kalkmış değiştirsekmi diyor benimde kafamı karıştırdı. Neden değiştirelim dedim daha güçlü bir isimmi koysak dedi. Daha güçlü isimden kastın ne dedim cevap veremedi delitti beni
sen araştır biraz daha rengi içine sinmediyse
kızlar alıyımmi ne diyonuz bu canttadan
ama renk olayı kafamı karıstırdı
yokmu yani başka rengi puf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?