2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sat 1 eylül apartmanda bi ebe var ona sordum 7,5 sun dedi nisan 1 de 8 . ayın içine gircekmişiz bende onun yalancısıyam abba
ayy iyi sallamış o ebe sempatiksalakcinni

bak sat 1 eylülse

1 ekimde 1 aylık biter
1 kasımda 2 ay biter
1 aralıkta 3 ay biter
1 ocakta 4 ay biter
1 subatta 5 ay biter
1 martta 6 ay biter

yani sen şu an 6,5 aylıksın canımcım.. 1 martta 6 ay bitmiş çünkü..

ama 1 nisanda 7 ay bitecek, 8. ayın içine adım atacaksın.. ancak nisan ortasında 7,5 aylık olacaksın
..
okiş miii

ben bu çantayı beyendim
ama küçük değilmibilmiyorumkismile

ya bilmyrmkı kucuk gıbı dımı ama biri almıştı burdakı arkadaslrdn kımdı acaba eklerı vrya gusel duruyor bı bulsam o alanısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

:) sorcam nasılmıss ama ses cıkmyr eheheh

aaa pek güzelmiş kuşum ya
bunun başka renkleri yokmuki bende alim bari bundanbilmiyorumkismile

ya fıyatıda cok uygunnn ama baska renk yok sanırm ben bıde dun bavul canta aldım kocısın dukkana gıdıppp oyuzdn böle bişi işimi gorur sanıyrm

:uhm::uhm::uhm:

nisanda 8 mayısta 9 haziranda da 9 ay 10 günya 10gününü hazirana bırakmıştır haziranın ilk yada ikinci haftasına geliyosa doğumun hesap doğru oluyo

evt 1 nisanda 7 ayın bitecek senin doğru demiş.ama 7,5 aylık hamile değilsinki bebiş kaydirigubbakcemile3 ben haftaya 6yı bitiricem allahın izni ile..siz benden baya öndesinizz yaaa mafoldumben

valla gözüme hoş geldi ama biraz çüçük geldi :1ninca:

sat 1 eylül apartmanda bi ebe var ona sordum 7,5 sun dedi nisan 1 de 8 . ayın içine gircekmişiz bende onun yalancısıyam abba

kız iki yazdığın birbirini tutmadı:)))9:roflol:
7,5 aylık demek zaten 8in içinde demek...

yaa kıslarrr bişi sordum yaa bu cantayı alan kimdii biri aldı ama
Tchibo.com.tr || Alt Değiştirme Çantası

hadi gözün aydın yiurummmmmmzemuszemus
sagol rokam
Ben aldım Güneşim...

ya fıyatıda cok uygunnn ama baska renk yok sanırm ben bıde dun bavul canta aldım kocısın dukkana gıdıppp oyuzdn böle bişi işimi gorur sanıyrm

kızlar alıyımmi ne diyonuz bu canttadan
ama renk olayı kafamı karıstırdı
yokmu yani başka rengi puf

kız iki yazdığın birbirini tutmadı:)))9:roflol:
7,5 aylık demek zaten 8in içinde demek...

anacım bana söylediğinde affalladım bende kadın ebedir benden iyi biliyor dedim kendimi kadının yanlışıyla düzelttim dünden belli takvim elimden düşmedi hesapla hesapla birimizinki yanlış diyorum sonra
7,5 ay bana daha cazip geldi sustum
neyse yarın doktora gidicam adam akıllı bir öğreneyim
bilmiyorumkismile

akannehir Bunların hepsi aynı bizimkide öykü mü koysak acaba dedi kaydirigubbakcemile3ayy dedim bu saatten sonra değiştiremem ben alıştım Handeye didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…