selam kızlarr nabersinizzzz....ay geçen gece ben doğuruodum sanırım bi kasılma başladı bi sancı bi sancı,ağla ağla mahvetti beni,sonra eşim biraz masaj yaptı uyumuşum,normalmiş kasılmalar başlayabilirmiş/FONT]
selam kızlarr nabersinizzzz....ay geçen gece ben doğuruodum sanırım bi kasılma başladı bi sancı bi sancı,ağla ağla mahvetti beni,sonra eşim biraz masaj yaptı uyumuşum,normalmiş kasılmalar başlayabilirmiş/FONT]
Geçmiş olsun Hazzel, doktorunla mı konuştun?
ayy canım geçmiş olsun
nasıl sancı oldu öyle yaa kıyamam..
ay baslamasın sancılarr
evet cnm,normal dedi oda bide üşütmeyede bağlı sancı olabilir dedi...ama resmen doğum sancısını yaşadım
inşallah canım yaaaynen bende dedim başlamasın diye belimle kasığım şiddetli bi sancıydı...inşallah bi daha olmaz ya
aynen bende dedim başlamasın diye belimle kasığım şiddetli bi sancıydı...inşallah bi daha olmaz ya
geçmiş olsun cnm valla erken deılmı deseen yandık dogurcaz sancazzz valla böle durmlardaa cok korkuyrm yaaaeyvahedigeldismile
ellhh al bilmiyorumkismile
Stork Bebek Bakım Çantası biberon.com.tr Kaliteli Ürünlerin Hesaplı Adresi
evet o yuzden didim ben de.. bilmiyorumkismilebak bu güzel fiyatıda iyi...ben baktım geçen gün 50den aşağı çanta yok
oda yaptınmı kız bebişevalla herşeyi hazır bir tek çanta yok
birde şu kyafetleri bebe sabunuyla şeyettireyim çantayı bekliyorum işte
7,5 aylığız artık hazırlamak gerek elimizin altında olsun hastane için pijama takımlarınıda aldım kendime
hastanemede eşim gitmiş bakmış nerde doğurcam nerede sancımı çekicam
normal doğuma kim girecek sezaryan olursam akıbet ne olacak
sağolsun eşim oğluşum ve benim adıma karar vermiş normal doğuracak mışım güya elimde ya
kaydirigubbakcemile3
ellhh al bilmiyorumkismile
Stork Bebek Bakım Çantası biberon.com.tr Kaliteli Ürünlerin Hesaplı Adresi
celine almışşş az önce yazdıı
cnm buda guzelmıs bende onn ıcnde ayrı alt degstrmesı vs var dıye hosuma gıttı ama bilmiyorm ondua bugn alsam karar verıp iyi olcak
doguma 8 hafta mı kaldı kızlar gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?