hangi lacivert bebikim
güneşimin gösterdiği mi
olur canımcım neden olmasın
hem kocana da taşıtman gerekcek arada
ben de benimkini taşıyamaz bide her kıyafetle kullanamam diye kırmızı yerine gri aldım.
sen de laci alabilirsin..
benim gönderdiğimi begenmedin dimek :mymeka:
Kızlar, bir buçukta doktor randevum var , bebikimi görcem kısmetse. İçimde kuşlar uçuşuyo ya sankim kötü bişi dicekmiş gibi oluyom her randevu sabahı. Bi yandan heyecan diğer yandan korku. Bi an önce geçse vakit de gitsem. Bi de şeker yüklemesi de yapar artık heralde gerçi geçen ay gittiğimde bişi dememişti. O kadar çok sorcak sorum var ki şimdi ultrasona girince hepsini unutcam diye korkuyom. Elime yazdım tükenmez kalemle. Umarım aklıma gelir. Me3sela akıntı. Hani biraz kötü kokuyo gibi son günlerde, günlük ped kullanıyorum 2-3 satte bir değiştiriyorum yine de rahatsız ediyo. Sizde de var mı acaba?
aminnn inşallahhhh...
ben de bi uyusam uyansam, şöle 3-4 hafta kalmış olsa diye düşünüyorum..
iyice sabırsızlanmaya başladım.
dün odası da son şeklini aldı..
perşembe temizlik var evde yine
sonra halısı malısı gelecek
eşyalarını dolaba yerleştirecem..
önce yıkamadan bir yerleştirecem de nesi var nesi yok göreyim.
yıkama işini nisan ortasında fln yapmayı düşünüyorum
vakit azaldıkça insan daha da sabırsızlanıyor.
evet kuşum guneşiminki
seninkinide beğendimde
seninki acık sümük gbimi naylon gibimi annayamadım yoksa reng falan bana göresopar işimi değimi bulamıyom şimdi karsılastırcam
evet valla aynen kuş gibi oluyorsun..amin canım. oda işi bıtınce ınsan kuş gıbı rahatlamış olyor demi. şimdı de şu hastane çantasına kafayı taktım, 4 hafta sonra herşeyını yıkamış utulemış çanta mı gecelıgımı hazırlamış olmak ıstıyorum aslında. kafam sonra doguma kadar dinç olsun en guzelı. dun bır gecelık gördum çok guzeldı 90 tl dedı dogum için ama kırmızı, annem de kırmızı olmaz dedı. ama ben çok begendım gerçekten dogumda kırmızı geceleık olmamı kızlar?
Kızlar, bir buçukta doktor randevum var , bebikimi görcem kısmetse. İçimde kuşlar uçuşuyo ya sankim kötü bişi dicekmiş gibi oluyom her randevu sabahı. Bi yandan heyecan diğer yandan korku. Bi an önce geçse vakit de gitsem. Bi de şeker yüklemesi de yapar artık heralde gerçi geçen ay gittiğimde bişi dememişti. O kadar çok sorcak sorum var ki şimdi ultrasona girince hepsini unutcam diye korkuyom. Elime yazdım tükenmez kalemle. Umarım aklıma gelir. Me3sela akıntı. Hani biraz kötü kokuyo gibi son günlerde, günlük ped kullanıyorum 2-3 satte bir değiştiriyorum yine de rahatsız ediyo. Sizde de var mı acaba?
ohhh annesi
git de gör bebişini..
kötü bişi demez korkma..
akıntı bende de arttı gibi ama kötü koku yok
hatta koku yok gibi
böle beyaz krem gibi. bilmiyorumkismile
bişi olmazBenim de koyu genelde ama bazen daha su gibi bişi akıyo az bişi... Umarım normaldir. Hayırlısı... bilmiyorumkismile
seçtim ve tchibo diyorum
diğerleri çok renkli yaaa
elhamranın kokoşluguna göre bile renklli mi :roflol:
nan bayıldıysan o kdrnan delü kıs çocuuuuna cokmu renksiz ondan sorup duruyom
yoksam laciye bayıldım
Karşındaki öküz duydu da laf mı söylüyor yine yoksa?klava: klava: klava:
8 hafta mııı? kız olur mu öyle şey, 8 hafta kalması için senin 32 haftalık olman lazım şu an.
nan bayıldıysan o kdr
alsana o zaman
sen taşıyacan onu çocuk taşımayacak..
elifzele de pembe bi çanta alırsın olmazsa
asar boynuna gezer sempatiksalakcinni
Hm bulursan haber ver kuzum
isim yazılan hastane çıkışları görmüştüm. tabi istediğin başka yazı da olabilir.
ama hangi sitedeydi araştırmam lazım :uhm:
evet valla aynen kuş gibi oluyorsun..
ya biişi dicem neden kırmızı olmazmış ki..
kırmızı taç takacaz
kırmızı gecelik de çok hoş durur bence.
bende arada düşünüyorum kırmızı alsam mı diye?
neden olmazmış ki acep? CADIARZU
nan delü kıs çocuuuuna cokmu renksiz ondan sorup duruyom
yoksam laciye bayıldım
olmadı süslerim tüllerle ben bu laciyi :roflol:
elh bide bu var, daha ucuz
ama ötekine benziyo
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > STORK Sport Bebek Bakım Çantası (şook indirim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?