2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet kuşum guneşiminki
seninkinide beğendimde
seninki acık sümük gbimi naylon gibimi annayamadım yoksa reng falan bana göresopar işimi değimi bulamıyom şimdi karsılastırcam

ohhh annesi
git de gör bebişini..
kötü bişi demez korkma..
akıntı bende de arttı gibi ama kötü koku yok
hatta koku yok gibi
böle beyaz krem gibi. bilmiyorumkismile

amin canım. oda işi bıtınce ınsan kuş gıbı rahatlamış olyor demi. şimdı de şu hastane çantasına kafayı taktım, 4 hafta sonra herşeyını yıkamış utulemış çanta mı gecelıgımı hazırlamış olmak ıstıyorum aslında. kafam sonra doguma kadar dinç olsun en guzelı. dun bır gecelık gördum çok guzeldı 90 tl dedı dogum için ama kırmızı, annem de kırmızı olmaz dedı. ama ben çok begendım gerçekten dogumda kırmızı geceleık olmamı kızlar?

evet kuşum guneşiminki
seninkinide beğendimde
seninki acık sümük gbimi naylon gibimi annayamadım yoksa reng falan bana göresopar işimi değimi bulamıyom şimdi karsılastırcam

sümük gibi mi :roflol:

evet valla aynen kuş gibi oluyorsun..
ya biişi dicem neden kırmızı olmazmış ki..
kırmızı taç takacaz
kırmızı gecelik de çok hoş durur bence.
bende arada düşünüyorum kırmızı alsam mı diye?
neden olmazmış ki acep? CADIARZU

Hadi bakalım Marya güzel haberlerini bekliyoruz... Ben de çarşamba günü gideceğim... Ohoo daha çok var... yaz muhakkak bir yerlere... ben de her zaman unutuyorum, yazıyorum .. gerçi ben yazdığımı da unutuyorum...:roflol::roflol::roflol:

ohhh annesi
git de gör bebişini..
kötü bişi demez korkma..
akıntı bende de arttı gibi ama kötü koku yok
hatta koku yok gibi
böle beyaz krem gibi. bilmiyorumkismile

Benim de koyu genelde ama bazen daha su gibi bişi akıyo az bişi... Umarım normaldir. Hayırlısı... bilmiyorumkismile

Benim de koyu genelde ama bazen daha su gibi bişi akıyo az bişi... Umarım normaldir. Hayırlısı... bilmiyorumkismile
bişi olmaz
enfeksiyon ya da mantardan şüphelenirse bir fitil verir, kullanırsın geçer.
takma kafana

nan delü kıs çocuuuuna cokmu renksiz ondan sorup duruyom
yoksam laciye bayıldım
nan bayıldıysan o kdr
alsana o zaman
sen taşıyacan onu çocuk taşımayacak..
elifzele de pembe bi çanta alırsın olmazsa
asar boynuna gezer sempatiksalakcinni

Karşındaki öküz duydu da laf mı söylüyor yine yoksa? klava:klava:klava:

8 hafta mııı? kız olur mu öyle şey, 8 hafta kalması için senin 32 haftalık olman lazım şu an.

heheh nerden bıldın kısss bakıp dalga gecıyor o ses ne dıyee ayııı işte anlyışlı olp caktrmasaa allhtn utanmam yok bnm

nan bayıldıysan o kdr
alsana o zaman
sen taşıyacan onu çocuk taşımayacak..
elifzele de pembe bi çanta alırsın olmazsa
asar boynuna gezer sempatiksalakcinni

olmadı süslerim tüllerle ben bu laciyi :roflol:

slm kızlar bakıyorumda daha bi yoğun alışveriş araştırmaları başlamış.ben yeni yeni almaya başladım.inş 3 ayda yetişir 0-3 ay arası 10 tulum yeterlimi ilk etapta 6 aya kadar alışveriş yapıcam da herşeyi 10 ar düşünüyorum.sizler ne yapcaksınız ??

Canım kendine sıkıtnrı yapma, bak bebişinin büyüdüğünü görceksin, insan ultrason aletinin başından kalkmak istemiyor.
Akıntı bende de var, çok hafif beyaz, bazen de su gibi. Ama normalmiş.

isim yazılan hastane çıkışları görmüştüm. tabi istediğin başka yazı da olabilir.
ama hangi sitedeydi araştırmam lazım :uhm:
Hm bulursan haber ver kuzum

Kızlar kızda kırmızı, erkekte mavi taç mı takılıyor?

nan delü kıs çocuuuuna cokmu renksiz ondan sorup duruyom
yoksam laciye bayıldım

Sana daha cafcaflı bişey lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…