- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #68.601
kız meloş 99 olmuşun gözün aydınnnopuyorumnanaktan
ya anam o kadar çok ilaç varki ne içeceğimi şaşırdım bende
günde 2 kez magnezyum, 1 elevit,1 demir ilacı,1 balık yağı, midem ağrırsa mide ilacıakannehir
benimde 3 günde zor geçiyor canımoyy o kramp beni maf ettiii hala daha ağrıyor baldırımmmm :bbo:
GELSENE sempatiksalakcinni
Canikom ben tok karna içiyorum.
bana belli bir saat vermedi dr.
ay duyfer allah iyiliğini versin..
hüsmen ağa mı :roflol:
senle aynı ilaçdı demi bizimki :uhm:
[
benimde 3 günde zor geçiyor canım
benimki başka bi ilaç ya adı neydi unuttumferrum forte sempatiksalakcinni
off bugün baş ağrım çok hiç çalışmak istemiyom ya sabahta yataktan zor kalktım yatsam uyusam yaaaaaaaaaaakannehirraporlarımı şimdilik bitirdim geldiim.. öbür işlerimi çene çalarken de yapabilirim sempatiksalakcinni
daeee bu arada naaptın dün yiiwrum?
raporlarımı şimdilik bitirdim geldiim.. öbür işlerimi çene çalarken de yapabilirim sempatiksalakcinni
daeee bu arada naaptın dün yiiwrum?
vazgecdtım gelmıycemsempatiksalakcinni
gyno ferro sanol
o kadar magnezyumu boşunamı içiyoruz
ay napıyım sınır oldum geldım.
hıc ole bişi bulamadım sımdı yenı sezonlar gelıcekmıs o yuzdsen dogru duzgun bısey ykalmamıs e- bebekte.
bırde bızım burda akifbebek.com un magazası var oraya gırdım am aıcerısı cok duzensızdı 4 kız calısıyodu bırıde yardımcı olalım dewmedı ben bıseyler soruyorum kendınce ccevap verıp kafasını cevırıyo dellendım cıktım ordan da.
sıze baska suprısler bulcamsempatiksalakcinni
sona eve geldım elhın dun verdıgı cevızlı kurabıyeden yaptım cok gusel oldu..
yidim yidim şiştim...
günaydın yirummmsempatiksalakcinnigünaydınnnnn
o kadar magnezyumu boşunamı içiyoruz
Günaydın ukla, yemeklerden 2 saat önce yada sonra içilmesi gerekiyor, bir de yanında mümkünse C vitaminli birşey ye yada iç. Emilimini arttırıyor.
52 gün mü?? hiçbirşey kalmamış Zeynep, bu arada Haşim İcana gidecektin, gidebildin mi canım?
bende eleviti pek içmiyom aklinialirimsmileya demir hapı başka kan hapı başka mııı
bunu da yeni öğrendim ben!
ben de elevit + demir ilaci ferrum forte + coraspin + magnezyum kullanıyorum.
ama elevitle demir ilacını çok aksatıyorum, hep unutuyorum.
kız meloş 99 olmuşun gözün aydınnnopuyorumnanaktan
ya anam o kadar çok ilaç varki ne içeceğimi şaşırdım bende
günde 2 kez magnezyum, 1 elevit,1 demir ilacı,1 balık yağı, midem ağrırsa mide ilacıakannehir
bende magnezyum +demir hapı+ kan hapı+mide şurupu yanlız balık yağı vermedi doktor ben balıkta yemiyorum doğru düzgün bu sefer gittiğimde isteyeyim bari seyyar eczane gibi çantam
vazgecdtım gelmıycemsempatiksalakcinni
gyno ferro sanol
valla benimki de öyleydi geçen doktora gittiğimizde... Ben de onu düşünüyordum sen yazmışsın, kısa mı benim oğlum diye... Çarşamba günü gideceğiz bakalım doktora... kısa mıyız uzun muyuz göreceğiz... bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?