2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende magnezyum +demir hapı+ kan hapı+mide şurupu yanlız balık yağı vermedi doktor ben balıkta yemiyorum doğru düzgün bu sefer gittiğimde isteyeyim bari seyyar eczane gibi çantam

raporlarımı şimdilik bitirdim geldiim.. öbür işlerimi çene çalarken de yapabilirim sempatiksalakcinni

daeee bu arada naaptın dün yiiwrum?
off bugün baş ağrım çok hiç çalışmak istemiyom ya sabahta yataktan zor kalktım yatsam uyusam yaaaaaaaaaaakannehir

raporlarımı şimdilik bitirdim geldiim.. öbür işlerimi çene çalarken de yapabilirim sempatiksalakcinni

daeee bu arada naaptın dün yiiwrum?

ay napıyım sınır oldum geldım.
hıc ole bişi bulamadım sımdı yenı sezonlar gelıcekmıs o yuzdsen dogru duzgun bısey ykalmamıs e- bebekte.
bırde bızım burda akifbebek.com un magazası var oraya gırdım am aıcerısı cok duzensızdı 4 kız calısıyodu bırıde yardımcı olalım dewmedı ben bıseyler soruyorum kendınce ccevap verıp kafasını cevırıyo dellendım cıktım ordan da.

sıze baska suprısler bulcamsempatiksalakcinni

sona eve geldım elhın dun verdıgı cevızlı kurabıyeden yaptım cok gusel oldu..
yidim yidim şiştim...

ya demir hapı başka kan hapı başka mııı
bunu da yeni öğrendim ben!

ben de elevit + demir ilaci ferrum forte + coraspin + magnezyum kullanıyorum.

ama elevitle demir ilacını çok aksatıyorum, hep unutuyorum.

ne zaman gittin nan oralaraabilmiyorumkismile

o kadar magnezyumu boşunamı içiyoruz

ahh ahh kramp deme bana..
magnezyum dısında calsıyum ve magnezyum dengesızlıgınden dolayıda olabılır mıs kramplar.

dr magnezyumu gunde ıkıye cıkardı ve en az 2 bardak sut ıc yogurt peynır ye dedı
sankı son gunlerde gecmedı ama gece daha az uyandırıyo gıbı

gidemedim birtanem daha doğrusu eşim sabote etti gitmek için yola çıktık ablamlara uğrayalım arabayı oraya bırakırız önce eminönüne sonra haşim işcana gideriz dedi bende tamam dedim ama adam ablasına gidince birden yatıp uyumayı tercih etti banada sinir krizi geçirtti ben gideyim sen kal dedim onada izin vermedi görümcemde yazık sinirlendi ama bebeği bırakacak yeri olmadığı için benle gelemedi birdaha asla alışveriş konusunu açmam sana dedim şimdi konuşmuyorum. annem gelsin onla gidecem. Kalan tüm alışverişide onsuz yapmayı düşünüyorum gıcık şey

bende eleviti pek içmiyom aklinialirimsmile

günaydın kıslar nasılsınızzz bugun valla ben pekk iyi diilm dunden grip olcam gıbydı bı baktm gece uyuyamdm burnm tıkandı akıyor falan fılan yanı sonuç olarak gribe adım atmıs bulunuyorum bogazımda çok acıyorr..
öskee gece ruyamda hep senı gordum uyandım gordum uyandı acayıptı nasıl gordugumu hatrlamyrm sanırm burdakı muhabbelerle ılgılı alısvers ve fiş kaydirigubbakcemile3

Sağol yivruuum

bende magnezyum +demir hapı+ kan hapı+mide şurupu yanlız balık yağı vermedi doktor ben balıkta yemiyorum doğru düzgün bu sefer gittiğimde isteyeyim bari seyyar eczane gibi çantam

Bana da vermedi balık yağı, bi dahaki gidişimde sorayım.

vazgecdtım gelmıycemsempatiksalakcinni

gyno ferro sanol

Öğğğ geldi o ilaçtan, eşşek kadar yaa

seninki kaç haftalıktı gittiğinde boyu hesaba göre kaç çıktı benim dün çok moralim bozuldu ya hastanede :gitme:

ayyy mayısın 7 de izne ayrılcam yaaaaaaaaaaa 52 günüm kalmış benimde ne süperrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…