- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #68.621
günaydın kıslar nasılsınızzz bugun valla ben pekk iyi diilm dunden grip olcam gıbydı bı baktm gece uyuyamdm burnm tıkandı akıyor falan fılan yanı sonuç olarak gribe adım atmıs bulunuyorum bogazımda çok acıyorr..
öskee gece ruyamda hep senı gordum uyandım gordum uyandı acayıptı nasıl gordugumu hatrlamyrm sanırm burdakı muhabbelerle ılgılı alısvers ve fişkaydirigubbakcemile3
günaydın herkese
Sağol yivruuum
Bana da vermedi balık yağı, bi dahaki gidişimde sorayım.
Öğğğ geldi o ilaçtan, eşşek kadar yaa
evet buydu ilaç akannehir
günde 2 kez iç diyo dr ben 1 kez içiyom önemli ihmal etme dedi ama midem bulanıyoo:1closedeyes:
aklinialirimsmilebende eleviti pek içmiyom aklinialirimsmile
Ay Allahım niden herkes sırayla beni rüyasında görüyo yaaa...günaydın kıslar nasılsınızzz bugun valla ben pekk iyi diilm dunden grip olcam gıbydı bı baktm gece uyuyamdm burnm tıkandı akıyor falan fılan yanı sonuç olarak gribe adım atmıs bulunuyorum bogazımda çok acıyorr..
öskee gece ruyamda hep senı gordum uyandım gordum uyandı acayıptı nasıl gordugumu hatrlamyrm sanırm burdakı muhabbelerle ılgılı alısvers ve fişkaydirigubbakcemile3
ya demir hapı başka kan hapı başka mııı
bunu da yeni öğrendim ben!
ben de elevit + demir ilaci ferrum forte + coraspin + magnezyum kullanıyorum.
ama elevitle demir ilacını çok aksatıyorum, hep unutuyorum.
dünbilmiyorumkismilene zaman gittin nan oralaraabilmiyorumkismile
kuzu dıkkat et kendıne..günaydın kıslar nasılsınızzz bugun valla ben pekk iyi diilm dunden grip olcam gıbydı bı baktm gece uyuyamdm burnm tıkandı akıyor falan fılan yanı sonuç olarak gribe adım atmıs bulunuyorum bogazımda çok acıyorr..
elevıt daha buyuk nanSağol yivruuum
Bana da vermedi balık yağı, bi dahaki gidişimde sorayım.
Öğğğ geldi o ilaçtan, eşşek kadar yaa
haklısın canım deden neden geliyor yanına onu anlamadın o yaşlıdır birde onada hizmet gerek hangi arada temizlikti dinlenmeydi yapcan bilmiyorumkismileannenle bi daha konuşsanya kızlar akıl verin, ben bu aralar ya fazla hassasım yada haklıyım nisan 2 de izne ayrılcam,annem dedemi yolluyor benle ilgilenmek için bizim gelin fransadan geleceği tutmuş nisanın 2 sinde bende plan yapmıştım nisanda full temizlik, alışveriş ,herşeyi bitirip mayısda dinlenmek hamileliğin tadını çıkarmak için ama gelin hanım gelecek 15 günlüğüne. benim işler 15 gün sarktı bende sitem ettim, ya ben erken doğurursam hani bana yardım etcektin diyee anneme sitem ettim ben kimsenin keyfni bekleyemem dedim kızlar haklımıyım haksızmıyım tarafsız bir yorum yapın lütfennn
aklinialirimsmile
Ay Allahım niden herkes sırayla beni rüyasında görüyo yaaa...
tırsıyorum haaa eyvahedigeldismile
yok kız haberim yok benimukla dün moralim bozuldu hastanede ya hastane çok yoğunmuş bu sıaralar doğuma gelen bazı kişlileri başka servislerde yatırabiliyolarmış abin bişey diyomu bu konuda bende doktora dedim koridorda felan doğururm artık böyle olursa dedim bilmiyorumkismile
ahh ahh kramp deme bana..
magnezyum dısında calsıyum ve magnezyum dengesızlıgınden dolayıda olabılır mıs kramplar.
dr magnezyumu gunde ıkıye cıkardı ve en az 2 bardak sut ıc yogurt peynır ye dedı
sankı son gunlerde gecmedı ama gece daha az uyandırıyo gıbı
günaydın kızlarrr
dünürüm geçmiş olsun hemen sıcak c vitaminli bişeyler içmeye başlaaaaaaaaabenneyaptımki
günaydın herkse. ben de bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. dün akşam 9:30 da yattım ama resmen hiç uyumamış gibiyim.
ya demir hapı başka kan hapı başka mııı
bunu da yeni öğrendim ben!
ben de elevit + demir ilaci ferrum forte + coraspin + magnezyum kullanıyorum.
ama elevitle demir ilacını çok aksatıyorum, hep unutuyorum.
ukla dün moralim bozuldu hastanede ya hastane çok yoğunmuş bu sıaralar doğuma gelen bazı kişlileri başka servislerde yatırabiliyolarmış abin bişey diyomu bu konuda bende doktora dedim koridorda felan doğururm artık böyle olursa dedim bilmiyorumkismile
aklinialirimsmile
Ay Allahım niden herkes sırayla beni rüyasında görüyo yaaa...
tırsıyorum haaa eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?