2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar akıl verin, ben bu aralar ya fazla hassasım yada haklıyım nisan 2 de izne ayrılcam,annem dedemi yolluyor benle ilgilenmek için bizim gelin fransadan geleceği tutmuş nisanın 2 sinde bende plan yapmıştım nisanda full temizlik, alışveriş ,herşeyi bitirip mayısda dinlenmek hamileliğin tadını çıkarmak için ama gelin hanım gelecek 15 günlüğüne. benim işler 15 gün sarktı bende sitem ettim, ya ben erken doğurursam hani bana yardım etcektin diyee anneme sitem ettim ben kimsenin keyfni bekleyemem dedim kızlar haklımıyım haksızmıyım tarafsız bir yorum yapın lütfennn

günaydın herkese

günaydın kızlarrr
dünürüm geçmiş olsun hemen sıcak c vitaminli bişeyler içmeye başlaaaaaaaaabenneyaptımki

Sağol yivruuum

Bana da vermedi balık yağı, bi dahaki gidişimde sorayım.

Öğğğ geldi o ilaçtan, eşşek kadar yaa

ya sen birde balık yağı hapını gör parmak kadar akannehir

ben sadece demir hapı içiyorum okadar. Elevitide verdi aklıma gelirse içiyorum doktorda biliyor bu durumu ses etmiyor.

ukla dün moralim bozuldu hastanede ya hastane çok yoğunmuş bu sıaralar doğuma gelen bazı kişlileri başka servislerde yatırabiliyolarmış abin bişey diyomu bu konuda bende doktora dedim koridorda felan doğururm artık böyle olursa dedim bilmiyorumkismile

evet buydu ilaç akannehir

günde 2 kez iç diyo dr ben 1 kez içiyom önemli ihmal etme dedi ama midem bulanıyoo:1closedeyes:

aynen canım bende çok ihmal ediyorum ama işimiz zor çalışıyoruz is sretesi eve geliyoruz yemek ye topla tam oturcan zaten uyuyup kalıyorum genelde akşamı unutuyorum yatarkendee kan hapı ve demir hapını içiyorum yatıyorum o kadar ç alışmayı seven ben çalışmaktan soğudumm artıkkk

bende eleviti pek içmiyom aklinialirimsmile
aklinialirimsmile

Ay Allahım niden herkes sırayla beni rüyasında görüyo yaaa...
tırsıyorum haaa eyvahedigeldismile

bılmıyomkı demır hapıyla kan hapının aynı sey olmaısı gerekmezmı demır kan yapıyo netıcede
ben gyno ferro sanol sabah aksam
magbezyum sabah aksam
ve elevıt ıcıyorum sadece yatarken
artık hıc bırını aksatmıyorum...

ne zaman gittin nan oralaraabilmiyorumkismile
dünbilmiyorumkismile
kuzu dıkkat et kendıne..
bak bende fena ksuruyorum gecmezse yarın doktora gıdıcem cunkı fena halde ıgerlerım skuluyo resmen.
pekmeze lımon sıkıp ıcıyorum.

ıykkk

Sağol yivruuum

Bana da vermedi balık yağı, bi dahaki gidişimde sorayım.

Öğğğ geldi o ilaçtan, eşşek kadar yaa
elevıt daha buyuk nan

haklısın canım deden neden geliyor yanına onu anlamadın o yaşlıdır birde onada hizmet gerek hangi arada temizlikti dinlenmeydi yapcan bilmiyorumkismileannenle bi daha konuşsan

Ukla bende 7 Mayısta izne ayrılıcam kısmetse ama belki 1 mayıstada ayrılabilirim. 32. Haftaki kontrolümde kesin karar vericem doktor 37-38 arası doğurursun dedi buda 14 mayıstan sonraya tekabul ediyor eğer 7 sinde izne çıkıp bide 15 inde doğurursam sadece 1 haftacık evde dinlenebilecem

günaydın herkese kızlar..ben pek bakamıyorum internete..tüm güzel anneler ve bebişleri iyidir umarım
bu aralar doktora giden varmı? bebişlerinizin ağırlığı bu haftalarda ne kadar çıkıyor kızlar.

aklinialirimsmile

kıs ben vall hemen hemen hergun senı goruyorum ruyamda..
ruyalarımı süsleyen kadınımmaklinialirimsmile

yok kız haberim yok benim
valla öle bişey olursa cıngar çıkarırım heralde
abimle konuşmadım servisten pek haberi olacağını sanmıyorum sölesem bile o gün gelince konuşuruz şimdiden kafana takma der dur bakalım sende panik yapma
konuşursunuz nihayetinde onca para veriyoz...

dae bunlar daha iyi günlerimiz canımm ,zor günlere az k aldı gece bu form dolcak taşcak uykusuz gecelerr başlıcak bunlarada şükür edelim bencee ama o krapm beni maf etti eşim dediki sen buna dayanamıyorsun doğum sancısına nasıl dayancann

günaydın kızlarrr
dünürüm geçmiş olsun hemen sıcak c vitaminli bişeyler içmeye başlaaaaaaaaabenneyaptımki

saol cnm valla içmeye basldm sımdıden bişiler bide meyve ama bılmyrm ınsss gecer hemen

günaydın herkse. ben de bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. dün akşam 9:30 da yattım ama resmen hiç uyumamış gibiyim.

günaydın herkse. ben de bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. dün akşam 9:30 da yattım ama resmen hiç uyumamış gibiyim.

günaydın...ben de dün erken yattım..bu aralar biraz yorgun hissetmeye başladım..ellerin nasıl? hala şişmi?

günaydın kızlar özgecim demir ilacını unutuyorum yazınca hemen yazayım dedim.özellikle 27.haftada demir ilacı çok önemliymiş.bebeğim kan yapımı daha da arttığı için.düzenli olarak almayı unutmayın diyor.kaan kocatepe bak buda video su.bide sakın sütle almayın diyor.
uzmantv.com/hamilelikte-demir-eksikligi-nasil-giderilir

Canım bu her hastanede risk olan bir durum kadın doğum katı doluysa başka bir yatan hasta katına yatırırlar genelde. Benim bir arkadaşımda Amerikanda doğum yaptı onun doğurduğu gün kadın doğum katı doluydu başka bir kata çıkardılar doğumdan sonra ertesi gün oda boşalınca o kata aldılar. Bende hafta sonu memoriale sordum doluysa ne yapıyorsunuz diye onlarda aynı şeyi söyledi başka bir yatan hasta katına alıyoruz dediler. bu tamemen şans ogünkü yoğunlukla alakalı

aklinialirimsmile

kız allh korusn ilk senmi dogurcan yoksaaa aman zaamnınnda dogurdaaa saglıkla tabee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…