seninki kaç haftalıktı gittiğinde boyu hesaba göre kaç çıktı benim dün çok moralim bozuldu ya hastanede :gitme:
bılmıyomkı demır hapıyla kan hapının aynı sey olmaısı gerekmezmı demır kan yapıyo netıcede
ben gyno ferro sanol sabah aksam
magbezyum sabah aksam
ve elevıt ıcıyorum sadece yatarken
artık hıc bırını aksatmıyorum...
dünbilmiyorumkismile
kuzu dıkkat et kendıne..
bak bende fena ksuruyorum gecmezse yarın doktora gıdıcem cunkı fena halde ıgerlerım skuluyo resmen.
pekmeze lımon sıkıp ıcıyorum.
ıykkk
elevıt daha buyuk nan
kıs ben vall hemen hemen hergun senı goruyorum ruyamda..
ruyalarımı süsleyen kadınımmaklinialirimsmile
günaydın kızlar özgecim demir ilacını unutuyorum yazınca hemen yazayım dedim.özellikle 27.haftada demir ilacı çok önemliymiş.bebeğim kan yapımı daha da arttığı için.düzenli olarak almayı unutmayın diyor.kaan kocatepe bak buda video su.bide sakın sütle almayın diyor.
uzmantv.com/hamilelikte-demir-eksikligi-nasil-giderilir
kıs sende ağzını hayra aç beeekız allh korusn ilk senmi dogurcan yoksaaa aman zaamnınnda dogurdaaa saglıkla tabee
kız o oksurk ıgrenc bişiz aten oksrdkce ınsann kasıklrı agrıyrrr
haklısın canım deden neden geliyor yanına onu anlamadın o yaşlıdır birde onada hizmet gerek hangi arada temizlikti dinlenmeydi yapcan bilmiyorumkismileannenle bi daha konuşsan
aynen tatlım aklıma geldikçe içiyorumben sadece demir hapı içiyorum okadar. Elevitide verdi aklıma gelirse içiyorum doktorda biliyor bu durumu ses etmiyor.
aynen tatlım ya bende 37 haftaya kadar çalışmak istiyordum amaUkla bende 7 Mayısta izne ayrılıcam kısmetse ama belki 1 mayıstada ayrılabilirim. 32. Haftaki kontrolümde kesin karar vericem doktor 37-38 arası doğurursun dedi buda 14 mayıstan sonraya tekabul ediyor eğer 7 sinde izne çıkıp bide 15 inde doğurursam sadece 1 haftacık evde dinlenebilecem
benim de son 1-2 haftadır öyle maalesefgünaydın kızlar..sabaha karşı bir uyanıyorum bir daha da uyumak ne mümkün kaç gündür böyle sizde de oluyor mu wc için kalkıyorum sonra da uykum dağılıyor başım ağrıyor uyumak istiyorum uykum da var ama uyuyamıyorum yaaa..3 gündür böyle oldu
günaydın kızlar..sabaha karşı bir uyanıyorum bir daha da uyumak ne mümkün kaç gündür böyle sizde de oluyor mu wc için kalkıyorum sonra da uykum dağılıyor başım ağrıyor uyumak istiyorum uykum da var ama uyuyamıyorum yaaa..3 gündür böyle oldu
kıs sende ağzını hayra aç beee
deli mi ne
sölenir mi öle şey
erken merken :mymeka:
ya ama benımkı oyle bole bbı oksuruk degıl nefessı zkalıyorum ve gece dogurcam sandım bı an nerdeyse.
oksurmekten uyuyamdım uyuyakalınca yıne bı oksuruk gelıyo ona uyanıyorum..
bogazım cıgerlerım karnım kasıklarım acıyo hep
üst komsu duyuyodur oksurdugumuakannehir
canım benimde 7 mayıs 35. haftam oluyor druma kalsa 32 de ayrıl dedi yok dedim azcık daha çalışayım ozaman en fazla 35 olur dediUkla bende 7 Mayısta izne ayrılıcam kısmetse ama belki 1 mayıstada ayrılabilirim. 32. Haftaki kontrolümde kesin karar vericem doktor 37-38 arası doğurursun dedi buda 14 mayıstan sonraya tekabul ediyor eğer 7 sinde izne çıkıp bide 15 inde doğurursam sadece 1 haftacık evde dinlenebilecem
:roflol:özgecim valla bende gördüm rüyamda seni sözde ben iş görüşmesine geliyorum kabul ediliyorum ve başla diyorlar işe bende karnım acıkıyor kantine ugruyorum kızlar beni uyarıyor gel öğlen yemeği yiyelim diye sonra yemekhane üst katdaymış merdivenlerden kalabalık sekilde yukarı cıkarken seni görüyorum özgediye sesleniyorum sen o ara biraz tırsıyon bu da kim len diye:))))))) sonra yemekhaneye beraber cıkıp tanışıyoz falan güzel sohbet ediyorduk:)
saol cnm valla içmeye basldm sımdıden bişiler bide meyve ama bılmyrm ınsss gecer hemen
günaydın herkese kızlar..ben pek bakamıyorum internete..tüm güzel anneler ve bebişleri iyidir umarım
bu aralar doktora giden varmı? bebişlerinizin ağırlığı bu haftalarda ne kadar çıkıyor kızlar.
günaydın herkse. ben de bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. dün akşam 9:30 da yattım ama resmen hiç uyumamış gibiyim.
pekmez kesmıyormu yada ballı su falan
olsun vurcam ben :mymeka:zamannda saglıkla dogur inşallah dedıkkk ulenn vurma kafamaaaaalsanaalsanasmile ben napım zaten butun gece ruyalrdn uyuyamammsm grıbımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?