2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız o oksurk ıgrenc bişiz aten oksrdkce ınsann kasıklrı agrıyrrr

kıs ben vall hemen hemen hergun senı goruyorum ruyamda..
ruyalarımı süsleyen kadınımmaklinialirimsmile

Alla allaaaaaa akannehir

ay timam unutmiciimmmm eyvahedigeldismile

günaydın kızlar..sabaha karşı bir uyanıyorum bir daha da uyumak ne mümkün kaç gündür böyle sizde de oluyor mu wc için kalkıyorum sonra da uykum dağılıyor başım ağrıyor uyumak istiyorum uykum da var ama uyuyamıyorum yaaa..3 gündür böyle oldu

kız o oksurk ıgrenc bişiz aten oksrdkce ınsann kasıklrı agrıyrrr

ya ama benımkı oyle bole bbı oksuruk degıl nefessı zkalıyorum ve gece dogurcam sandım bı an nerdeyse.
oksurmekten uyuyamdım uyuyakalınca yıne bı oksuruk gelıyo ona uyanıyorum..
bogazım cıgerlerım karnım kasıklarım acıyo hep
üst komsu duyuyodur oksurdugumuakannehir

haklısın canım deden neden geliyor yanına onu anlamadın o yaşlıdır birde onada hizmet gerek hangi arada temizlikti dinlenmeydi yapcan bilmiyorumkismileannenle bi daha konuşsan

canım benim 102 yaşında bi dedem var ananem rahmetli annem bakıyor ama oğluda var şimdi annem bana bakmak için dedemi oğluna yolluyorr nisanda badana boya temizlik girişcektik mayısda günler benim olsun diye, gelinin geleceği tutmuş tam benim izne ayrılcağım gün 15 gün bile benim için önemli 30.haftadan sonra her an tetikte beklmemiz lazım ama dimi ama annem yine zorlu bir anımda yanımda yok hep böyle yapıyorrr

ben sadece demir hapı içiyorum okadar. Elevitide verdi aklıma gelirse içiyorum doktorda biliyor bu durumu ses etmiyor.
aynen tatlım aklıma geldikçe içiyorum
doktora da söyledim beslenmene dikkat ediyorsan sorun olmaz dedi

aynen tatlım ya bende 37 haftaya kadar çalışmak istiyordum ama
baya ağırlaştım ya oturduğum yerden kalkamıyorım
badana filanda yapıcam sanırım bende mayısın ilk haftası izine ayrılırım
allah yardımcımız olsun

benim de son 1-2 haftadır öyle maalesef

özgecim valla bende gördüm rüyamda seni sözde ben iş görüşmesine geliyorum kabul ediliyorum ve başla diyorlar işe bende karnım acıkıyor kantine ugruyorum kızlar beni uyarıyor gel öğlen yemeği yiyelim diye sonra yemekhane üst katdaymış merdivenlerden kalabalık sekilde yukarı cıkarken seni görüyorum özgediye sesleniyorum sen o ara biraz tırsıyon bu da kim len diye:))))))) sonra yemekhaneye beraber cıkıp tanışıyoz falan güzel sohbet ediyorduk:)

ay canım zaten kesıntısız rahat uyku ne demek ben uzun suredır bılmıyom öle bişibilmiyorumkismile

kıs sende ağzını hayra aç beee
deli mi ne
sölenir mi öle şey
erken merken :mymeka:

zamannda saglıkla dogur inşallah dedıkkk ulenn vurma kafamaaaaalsanaalsanasmile ben napım zaten butun gece ruyalrdn uyuyamammsm grıbımmm

pekmez kesmıyormu yada ballı su falan

canım benimde 7 mayıs 35. haftam oluyor druma kalsa 32 de ayrıl dedi yok dedim azcık daha çalışayım ozaman en fazla 35 olur dedi
bakalım nisanın 17.si benim 32. haftam oluyor ozamana tekrar bakarız artık

:roflol:

ayyy allaammmmmm niden herkes beni görüyoooooooo akannehir

Gunaydin kizlar nasilsiniz?

Boyu kisa olan bebisler neden bunu bukadar kafaniza takiyorsunuz ki,
benimkinin boyu da geride gidiyor ee napalim ya simdi,
Allah korusun kor olabilir, zeka yonunden geride olabilir vs vs,
boy dedigin ne ki cok sukur.
Bence saglikli sihatli olsun yeter.

saol cnm valla içmeye basldm sımdıden bişiler bide meyve ama bılmyrm ınsss gecer hemen

inşallah canım

ben 27+0 da gittim canım 950 gr 37 cm boyu bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
günaydın herkse. ben de bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. dün akşam 9:30 da yattım ama resmen hiç uyumamış gibiyim.

bende öleyim canım maalesef birde deli gibi başım ağrıyor bu günnnakannehir

pekmez kesmıyormu yada ballı su falan

zencefıl lımon bal kesmedı valla
pekmezden nefret ederım am akansızlık cıkınca kayınpederım bır suru pekmez getırmıs..
oksurugumude gorunce lımojn sıkıp kasıkla ıxcıceksın dedı.
bende bugun basladım bakalım ınsallah ıse yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…