şekşiiyydiii yane dimiisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bana sarkıyor musun sempatiksalakcinniheee ordada gayet şekkşiiiydinnnsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
rüyanda naaptın kız elh e sempatiksalakcinni
ay hadı ınsallah malum mu oldu kıs acaba sana..
uklaa bak senın haberın yok kocan ıse baslamıssempatiksalakcinni
güneşim konusuyo işte :mymeka:
aman hayır olsun insallah.. uklaaa yoksa bu bir işaret mi
herkes birbirini görmüyo herkes beni görüyo kıs archi sempatiksalakcinni
ayyy kıssssss malum mu oldu ne dün eşim bi iş görüşmesine gitti bu 3. görüşmesi aynı iş yeri ile hafta içi dönecekler bakalım teklif için sanırım ayyyyy hadi hayırlar olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha.s.
amin canım inşallahayyy kıssssss malum mu oldu ne dün eşim bi iş görüşmesine gitti bu 3. görüşmesi aynı iş yeri ile hafta içi dönecekler bakalım teklif için sanırım ayyyyy hadi hayırlar olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha.s.
ay hadı ınsallah malum mu oldu kıs acaba sana..
uklaa bak senın haberın yok kocan ıse baslamıssempatiksalakcinni
ayy valla inşallah rüyam çıkar.
:roflol::roflol:
hayatımız kk oldu habire birbirimizi görüyoruz
güneşim konusuyo işte :mymeka:
aman hayır olsun insallah.. uklaaa yoksa bu bir işaret mi
herkes birbirini görmüyo herkes beni görüyo kıs archi sempatiksalakcinni
valla bişi yapmadım sadece rüyamda gördüğümü hatırlıyom okadar gerisi boşlukkkk akannehirrüyanda naaptın kız elh e sempatiksalakcinni
Heh tamamuleyynnn tabe allah korusunnnn yeewrum senın bizden kucuk oldugunda untmustum seninnn hanii 2 hanelılerede yenı dustun sonuctaa gozden akcırdım ehuhehehe
çok da mütevaziyiz.sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
kızzz olabilerrr bi yerle görüşüyodu koçişim factoring firması 3.kez çağırdılar dün genel müdürleri ile görüşmüş en son olumluymuş ama fiyat konusunda bakalım ne olacak bilmiyoz h.içi biz sizi ayırcaz demişler bende dedim iyi kötü başla sen o ara başka işde bakarsın hemde dedim ssk ödenir bakalım ne diyeceklerrr
ayyy kızlarrrr yaaa dua edinde kocacımişe girsin şimdi hamileyizya kabul olur bizim dualarrrrrrrrrrrrrrr
bana sarkıyor musun sempatiksalakcinni
ay hadi inşallah çıkar rüyan arciiiii..
ya valla acaba bu taşınma işi stres yorgunluk ondan mı oldu benimkisibilmiyorumkismile
23 haftalıktı boyu da 28 cm falandı yaklaşık...
aaa elhamra ve boşlukk...valla bişi yapmadım sadece rüyamda gördüğümü hatırlıyom okadar gerisi boşlukkkk akannehir
yok anacım bende 5,30 da uyanıyorum
dötüm başım ağrıyor yatamıyorum :çok üzgünüm:
yok kız haberim yok benim
valla öle bişey olursa cıngar çıkarırım heralde
abimle konuşmadım servisten pek haberi olacağını sanmıyorum sölesem bile o gün gelince konuşuruz şimdiden kafana takma der dur bakalım sende panik yapma
konuşursunuz nihayetinde onca para veriyoz...
http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/14117026.asp?gid=373
şuna bakın yaa ..
bu arada demet akalın da hamileymiiiişşşşşşşş
Canım bu her hastanede risk olan bir durum kadın doğum katı doluysa başka bir yatan hasta katına yatırırlar genelde. Benim bir arkadaşımda Amerikanda doğum yaptı onun doğurduğu gün kadın doğum katı doluydu başka bir kata çıkardılar doğumdan sonra ertesi gün oda boşalınca o kata aldılar. Bende hafta sonu memoriale sordum doluysa ne yapıyorsunuz diye onlarda aynı şeyi söyledi başka bir yatan hasta katına alıyoruz dediler. bu tamemen şans ogünkü yoğunlukla alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?