ay hadi inşallah çıkar rüyan arciiiii..
ya valla acaba bu taşınma işi stres yorgunluk ondan mı oldu benimkisibilmiyorumkismile
rabbim hayırlısını tez vakitte nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kalbinize göre bir iş nasip olur.bebeklerimiz hepimize nasibiyle gelir inşallahhhh :Saruboceq:
kızzz olabilerrr bi yerle görüşüyodu koçişim factoring firması 3.kez çağırdılar dün genel müdürleri ile görüşmüş en son olumluymuş ama fiyat konusunda bakalım ne olacak bilmiyoz h.içi biz sizi ayırcaz demişler bende dedim iyi kötü başla sen o ara başka işde bakarsın hemde dedim ssk ödenir bakalım ne diyeceklerrr
ayyy kızlarrrr yaaa dua edinde kocacımişe girsin şimdi hamileyizya kabul olur bizim dualarrrrrrrrrrrrrrr
ay hadi inşallah çıkar rüyan arciiiii..
ya valla acaba bu taşınma işi stres yorgunluk ondan mı oldu benimkisibilmiyorumkismile
evt ben de 5 gibi falan uyanıyorum wc ye gidiyorum sonra da uyu uyuyabilirsen bir ayağım ağrıyor bir belim dediğin gibi mafoldumben
bilmiyorumkismileAyy Allahım sen koruhttp://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/14117026.asp?gid=373
şuna bakın yaa ..
bu arada demet akalın da hamileymiiiişşşşşşşş
ay hadı ınsallah komsum.
:Saruboceq:
belkıde yorgunluktan falndır dıycem ama cogumuz aynı durumdayız sende de yenı baslıyo olmasın uyuyamamabilmiyorumkismile
kendıme ballı sut yaptım.
brownının cıkolta kaplı kremalı kekı cıkmıs ondan aldım
ımmmcokacimcoook
günaydın güzel annişler herkes iyidir inşallah bir yaramazlık yoktur
ananem kalp krizi geçirdi o yüzden gelemiyodum. bu arada 50 gr lık şeker yüklemem yapıldı açlık şekerim 88 tokluk şekerim 137 çıktı. sınırdaymışım. 100 gr lığa gerek yok şimdilik sorun yok ama senin için dikkat et sadece ilerisi için dedi.
ay hadı ınsallah komsum.
belkıde yorgunluktan falndır dıycem ama cogumuz aynı durumdayız sende de yenı baslıyo olmasın uyuyamamabilmiyorumkismile
ımmmcokacimcoook
günaydın güzel annişler herkes iyidir inşallah bir yaramazlık yoktur
ananem kalp krizi geçirdi o yüzden gelemiyodum. bu arada 50 gr lık şeker yüklemem yapıldı açlık şekerim 88 tokluk şekerim 137 çıktı. sınırdaymışım. 100 gr lığa gerek yok şimdilik sorun yok ama senin için dikkat et sadece ilerisi için dedi.
bilmiyorumkismileakannehirhttp://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/14117026.asp?gid=373
şuna bakın yaa ..
bu arada demet akalın da hamileymiiiişşşşşşşş
aynen valla
4.30 ya da 5.00 gibi uyanıyorum
asla uyuyamıyorum birdaha..
bitane yumusak minder aldım ikeadan ctesi günü
bacaklarımın arasına onu koyup uyumaya başladım
biraz rahat ettirdi gibi ama
yine de heryerim ağrıyo yatarken
yüzüstü yatmayı çok özledim yaaaa :sinifsinif: mafoldumben
canım cok gecmıs olsun..günaydın güzel annişler herkes iyidir inşallah bir yaramazlık yoktur
ay hadı ınsallah komsum.
ımmmcokacimcoook
günaydın kuzuuua.s.günaydın kızlar
kulağın mı bükülüyooo :roflol:bilmiyorumkismileakannehir
bende cok ozledım yuzustu yatmayı.
soluma yatıyorum ama rahat edemıyorum
sagıma donuyorum farkında olmadan bende evde elyaf vardı uzun bı yastık yaptım onu koyuyorum bacak arama sarılıyorum yastıga ama yok nafıle rahat edemıyorum.
bırde benyan yatma ozurluyum ıkı gundu rkulagım bukuluyomu nedır fena acıyobilmiyorumkismile
ŞenizŞenizgünaydın kızlar
sempatiksalakcinnibrowni intense gecen dicektim size de bulaştırmayayım diye demedim var ya bu aralar feci taktım ben onaaaaaa her gün yiyorum eşim de gitmiş koca bir poşet almış deli ben yemiyim diye almıyorum eve o da sevdim diye almış...
evt cnm belki de ben sizi geriden takip ediyorum hafta olarak ondan olabilir doğru diyorsun..akşamları erkenden uykum geliyor en geç 12de sızmış oluyorum ki 12 de normalde yatağa gidip ancak yarım - 1 gibi uyurdum eskiden.son zamanlarda 11-12 de ben coktaann uyumuş oluyorum.sabah da 5te hortluyorum
sana da veriim miaklinialirimsmileafiyet olsn yarasın bebişineee
oohh mis gibi koktuuu aklinialirimsmilebayanssulusmile bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?