2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay hadi inşallah çıkar rüyan arciiiii..
ya valla acaba bu taşınma işi stres yorgunluk ondan mı oldu benimkisibilmiyorumkismile

rabbim hayırlısını tez vakitte nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kalbinize göre bir iş nasip olur.bebeklerimiz hepimize nasibiyle gelir inşallahhhh :Saruboceq:

inşallah kızlarrrrkaydirigubbakcemile5

ay hadı ınsallah komsum.
:Saruboceq:

ay hadi inşallah çıkar rüyan arciiiii..
ya valla acaba bu taşınma işi stres yorgunluk ondan mı oldu benimkisibilmiyorumkismile

belkıde yorgunluktan falndır dıycem ama cogumuz aynı durumdayız sende de yenı baslıyo olmasın uyuyamamabilmiyorumkismile

kendıme ballı sut yaptım.
brownının cıkolta kaplı kremalı kekı cıkmıs ondan aldım
ımmmcokacimcoook

evt ben de 5 gibi falan uyanıyorum wc ye gidiyorum sonra da uyu uyuyabilirsen bir ayağım ağrıyor bir belim dediğin gibi mafoldumben

aynen valla
4.30 ya da 5.00 gibi uyanıyorum
asla uyuyamıyorum birdaha..

bitane yumusak minder aldım ikeadan ctesi günü
bacaklarımın arasına onu koyup uyumaya başladım
biraz rahat ettirdi gibi ama
yine de heryerim ağrıyo yatarken

yüzüstü yatmayı çok özledim yaaaa :sinifsinif: mafoldumben

günaydın güzel annişler herkes iyidir inşallah bir yaramazlık yoktur

ananem kalp krizi geçirdi o yüzden gelemiyodum. bu arada 50 gr lık şeker yüklemem yapıldı açlık şekerim 88 tokluk şekerim 137 çıktı. sınırdaymışım. 100 gr lığa gerek yok şimdilik sorun yok ama senin için dikkat et sadece ilerisi için dedi.

uff uyumaktan şiştim yaa bilmiyorumkismile

günaydın kızlar

sempatiksalakcinni

qünaydın canım..
Annene çok qeçmiş olsun..

browni intense gecen dicektim size de bulaştırmayayım diye demedim var ya bu aralar feci taktım ben onaaaaaa her gün yiyorum eşim de gitmiş koca bir poşet almış deli ben yemiyim diye almıyorum eve o da sevdim diye almış...
evt cnm belki de ben sizi geriden takip ediyorum hafta olarak ondan olabilir doğru diyorsun..akşamları erkenden uykum geliyor en geç 12de sızmış oluyorum ki 12 de normalde yatağa gidip ancak yarım - 1 gibi uyurdum eskiden.son zamanlarda 11-12 de ben coktaann uyumuş oluyorum.sabah da 5te hortluyorum

canım geçmiş olsun
iyimi şimdi ananen?

http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/14117026.asp?gid=373

şuna bakın yaa ..

bu arada demet akalın da hamileymiiiişşşşşşşş
bilmiyorumkismileakannehir

bende cok ozledım yuzustu yatmayı.
soluma yatıyorum ama rahat edemıyorum
sagıma donuyorum farkında olmadan bende evde elyaf vardı uzun bı yastık yaptım onu koyuyorum bacak arama sarılıyorum yastıga ama yok nafıle rahat edemıyorum.
bırde benyan yatma ozurluyum ıkı gundu rkulagım bukuluyomu nedır fena acıyobilmiyorumkismile

canım cok gecmıs olsun..

afiyet olsn yarasın bebişineee

Cok gecmis olsun canim.

Son düzenleme:
kulağın mı bükülüyooo :roflol:

günaydın kızlar
ŞenizŞeniz
sempatiksalakcinni
ay evet cok güsel bişisempatiksalakcinni

afiyet olsn yarasın bebişineee
sana da veriim miaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…