:roflol:
ayyy allaammmmmm niden herkes beni görüyoooooooo akannehir
ayyy ne oldu bizeee yaaaaaaaaaaaaaaaakannehirgünaydın kızlar..sabaha karşı bir uyanıyorum bir daha da uyumak ne mümkün kaç gündür böyle sizde de oluyor mu wc için kalkıyorum sonra da uykum dağılıyor başım ağrıyor uyumak istiyorum uykum da var ama uyuyamıyorum yaaa..3 gündür böyle oldu
kıs sende ağzını hayra aç beee
deli mi ne
sölenir mi öle şey
erken merken :mymeka:
valla zor durum ya annenin bu dönem daha anlayışlı olması lazım tabicanım benim 102 yaşında bi dedem var ananem rahmetli annem bakıyor ama oğluda var şimdi annem bana bakmak için dedemi oğluna yolluyorr nisanda badana boya temizlik girişcektik mayısda günler benim olsun diye, gelinin geleceği tutmuş tam benim izne ayrılcağım gün 15 gün bile benim için önemli 30.haftadan sonra her an tetikte beklmemiz lazım ama dimi ama annem yine zorlu bir anımda yanımda yok hep böyle yapıyorrr
ayyy ne oldu bizeee yaaaaaaaaaaaaaaaakannehir
aaa buluşma resimlerindeki kıyafetimm sempatiksalakcinnivalla üstünde dizlere kadar siyah bir jile vardı ve corapların siyah kalın full lycrlıydı ilgimi cekmişti cok güzel duruyordu:)))))))))))))))
günaydın anneler herkes birbirini rüyasında mı görmüş ne
ukla bende senin eşini gördüm rüyamda. işe başlamıştı bir firmanın satış bölümünde.
ne alaka ya sempatiksalakcinni
bende dün gece elhamrayı gördüm rüyamda:roflol:
ayyy allaammmmmm niden herkes beni görüyoooooooo akannehir
aaa buluşma resimlerindeki kıyafetimm sempatiksalakcinni
ordan kalmıştır aklında herhalde sempatiksalakcinni
zencefıl lımon bal kesmedı valla
pekmezden nefret ederım am akansızlık cıkınca kayınpederım bır suru pekmez getırmıs..
oksurugumude gorunce lımojn sıkıp kasıkla ıxcıceksın dedı.
bende bugun basladım bakalım ınsallah ıse yarar
olsun vurcam ben :mymeka:
ayyy ne oldu bizeee yaaaaaaaaaaaaaaaakannehir
ay hadı ınsallah malum mu oldu kıs acaba sana..
uklaa bak senın haberın yok kocan ıse baslamıssempatiksalakcinni
bende dün gece elhamrayı gördüm rüyamda
neden yopk halaaabilmiyorumkismile
valla üstünde dizlere kadar siyah bir jile vardı ve corapların siyah kalın full lycrlıydı ilgimi cekmişti cok güzel duruyordu:)))))))))))))))
aaa buluşma resimlerindeki kıyafetimm sempatiksalakcinni
ordan kalmıştır aklında herhalde sempatiksalakcinni
güneşim konusuyo işte :mymeka:aman Allah korusun beaaaaakannehir
ukla bende senin eşini gördüm rüyamda. işe başlamıştı bir firmanın satış bölümünde.
rüyanda naaptın kız elh e sempatiksalakcinnibende dün gece elhamrayı gördüm rüyamda
neden yopk halaaabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?