kızlar akşam gelirken taca uğradık perdeciye bebişimin odasının perdesini beğendik nihayet 180 lira sadece tülü çokmu sizcebilmiyorumkismile
iyi akşamlar, canım nasıl 18 gün varki, 32 haftayı doldurmak gerekiyomuş diye biliyorum, ben de artık zorlanıyorum bi de zihinsel engellilerle çalışıyorum çok zor artık ya salyası sümüğü, hareketlerim de çok ağırlaştı bir an önce izne ayrılmak istiyorum, kızlar bu doğum iznine ayrılma prosedürü ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
Gayet iyi bence cnm. Geçen ay kızımın perdelerini yeniledik fonlarla 450 tutu...eyvahedigeldismile
Meraba canım bende izne ayrılmayı bekliyorum benim 6haftam var daha.arkadaşımın dediğine göre tam 32.hafta dolmadan o haftanın içinde doktora gidyormuşsun sana iş görmezlik raporu yazıyormuş.Onunla okula gidiyormuşsun.sanırım o rapora göre izne ayrılmak için dilekçe verilecek.ben 31+0 da gidip yazdıracam hemen raporu okula götüreccem.Çünkü daha yerime ücretli öğretmen bulacaklar bide onu beklmem falan gerekirse hiç çekemem.Zaten acaip siniliyim hassasım.Velilerde insanın üstüne üstüne geliyor maşallah.
günaydın haziran anaları
Günaydın Özge :) ve Celineee :)
Günaydın cici anneler...
Günaydın Özge :) ve Celineee :)
günaydın anneler ve bebikler
Günaydın canım...
Günaydın Melma
Günaydın melmea :)
ay herkes birbirine günaydın diyo sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?