2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar akşam gelirken taca uğradık perdeciye bebişimin odasının perdesini beğendik nihayet 180 lira sadece tülü çokmu sizcebilmiyorumkismile

Gayet iyi bence cnm. Geçen ay kızımın perdelerini yeniledik fonlarla 450 tutu...eyvahedigeldismile

Meraba canım bende izne ayrılmayı bekliyorum benim 6haftam var daha.arkadaşımın dediğine göre tam 32.hafta dolmadan o haftanın içinde doktora gidyormuşsun sana iş görmezlik raporu yazıyormuş.Onunla okula gidiyormuşsun.sanırım o rapora göre izne ayrılmak için dilekçe verilecek.ben 31+0 da gidip yazdıracam hemen raporu okula götüreccem.Çünkü daha yerime ücretli öğretmen bulacaklar bide onu beklmem falan gerekirse hiç çekemem.Zaten acaip siniliyim hassasım.Velilerde insanın üstüne üstüne geliyor maşallah.

Gayet iyi bence cnm. Geçen ay kızımın perdelerini yeniledik fonlarla 450 tutu...eyvahedigeldismile

ben fon istemedm şimdilik odanın durumuna göre yaptırıcam sadece tül yaptırdım 260 dedi peşin 180 e anlaştık ya resmi ekliycem eklenmiyo bilmiyorumkismile

ben özeldeyim bi de, bakalım artık, umarım çabucak geçer zaman da şu stresli süreç bir an önce biter oooooff oofffff, kocamı çok arıyorum hamilelik psikolojisi yalnız kimseciklersiz çekilmiyo senağlama

ay herkes birbirine günaydın diyo sempatiksalakcinni

günaydın mexelina sempatiksalakcinni

günaydın melmea sempatiksalakcinni

günaydın celine
sempatiksalakcinni

:) walla bu sabah öle olsu :) Oğlumda size ve bebiklerinize günaydın diyor :)

günaydın hsbsndabcdefghıijklmnoöprsştuüvyzzz.. sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…