2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dövmeyi görmediğim bir yerime yaptırmam lazım ama
sürekli aynı şeyi görünce sıkılırım.ensede dövme yaptıralım topicçek

Beylikdüzünde Beyliciumda canım

Ama ürünlerini ebebekte gördüm.

sen nerde oturuyorsun?

acelesi yok, ben her an gezmeye hazırım.

tm seker o zmn haberleşiriz..

kızlar ben çıkıyorum öptüm sizi nihayet 6 oldu saat çok mutluyum opuyorumnanaktan

yaa benim işim bitip nefes aldığım anda siz gitmeye başlıyorsunuz
Çok yoruldum bugün

dövmeyi görmediğim bir yerime yaptırmam lazım ama
sürekli aynı şeyi görünce sıkılırım.ensede dövme yaptıralım topicçek

ben de aynı düşünceden sırtıma yaptırdım, hatta bazen aynada görünce "aa benim dövmem vardı" diyorum, hoşuma gidiyor.

ben kaçtım kızlar hoşçakalın

iyi akşamlar, canım nasıl 18 gün varki, 32 haftayı doldurmak gerekiyomuş diye biliyorum, ben de artık zorlanıyorum bi de zihinsel engellilerle çalışıyorum çok zor artık ya salyası sümüğü, hareketlerim de çok ağırlaştı bir an önce izne ayrılmak istiyorum, kızlar bu doğum iznine ayrılma prosedürü ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

kızlar cok fenayım oksuruk ıyıce halsız dusurdu benı
yemek yemek bıle ıstemıyorum nerdeyse dusunun halımı.
esımde geldı esmerlerın sokakta kıralık bı daıre vardı ya ona bakmaya gıttı.
gelınce belkı acıle gıdıcez.
bebgıme bısey olcak dıye korkuyorum oksururken sureklı karnım kasılıyo

Geçmiş olsun canım. Gidin tabi doktora umarım çabuk atlatırsın. Ben de geçen boğazım gıcıklandı diye öksürdüm ardarda karnımın top gibi olduğunu farkettim çok korktum. Haber ver bize de...

daemooşş
korkma bişi olmaz bebişe.. düşünme bile öyle şeyler yakıştırma bebeğine..
ama gidin acile ne ilaç vereceklerse versinler.. sana zarar öksürük, boğazların tahriş olacak bu sefer.

kızlar akşam gelirken taca uğradık perdeciye bebişimin odasının perdesini beğendik nihayet 180 lira sadece tülü çokmu sizcebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…