2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar gunaydin...simdi baska yerlerde bilmemkac kere yazilmis ama ben siz ne yaptiniz merak ediyorum bir dunya sey var cunku... bu hastaneye canta goturucez ya onun icine neler koyucaz?

Kizlar gunaydin...simdi baska yerlerde bilmemkac kere yazilmis ama ben siz ne yaptiniz merak ediyorum bir dunya sey var cunku... bu hastaneye canta goturucez ya onun icine neler koyucaz?

bak canım sana zeynep in hazırladığı listesinden söyle birşey kopyalayıp yollayayım..

Büyük bir çanta yada bavul
Altın yastığı-Kapı süsü-bebek şekerleri-ziyaretçi defteri-fotoğraf makinesi-kamera-yedek pil-telefonların şarj aletleri-emzirme yastığı

Anne ıçin
Emzirme sütyeni-Göğüs pedi-Silikon göğüs ucu-Göğüs kremi-hamile gecelik- hamile pijama-Göğüs pompası (süt gelmezse yada bebişin emme refleksi henüz gelişmemişse çok işe yarıyormuş)-Hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet-Terlik(altı kaymayan)-Havlu-Yedek iç çamaşırı(3-4 tane)-Tarak-makyaj malzemesi-Çorap-Kırmızı kurdele yada taç

bebek için
ıki takım zıbın seti-Hastane çıkış seti-penye battaniye-Ağız bezi-eldiven-bebek bezi (yeni doğan)-ıslak mendil

Ben ekstardan bebiş için 4-5 tane de body koymayı düşünüyorum, ne olur ne olmaz diye. Ve kendim için de en az 3 tane gecelik

günaydın kızlar bugün yine çok yoğun bi gün olacak benim için ama aklım hep sizdezemuszemus

Kızlar hep sola yatmaktan benim kemklerim ağrıyor, siz nasıl çözdünüz bu sorunu?

Tamam peki bunlardan kapi susunu, bebek sekerini, emzirme yastigini, emzirme sutyeni, gogus pedi, silikon gogus ucu, hamile piyamasi/geceligini aldiniz mi, nerden aldiniz? Hazir bugun vaktim varken siparisi vereyim... ( cok sey istiyorum galiba :kedi: )

Kızlar hep sola yatmaktan benim kemklerim ağrıyor, siz nasıl çözdünüz bu sorunu?

günaydın bayanlar

valla melmeacım ben çözemedim. hergün dayak yemiş gibi kalkıyorum. her yerim sızlıyor geceleri.

bu arada recepivedikten haber alan var mı??

Ben ekstardan bebiş için 4-5 tane de body koymayı düşünüyorum, ne olur ne olmaz diye. Ve kendim için de en az 3 tane gecelik
ben 2 gecelik 1 pijama koyacam bilmiyorumkismile

ya en cok cıkarken ne giyeceğimiz kafama takılıyor.
şimdi normal doğum yapsak alt taraf acıyacak, pantolon fln acıtabilir.
sezaryende zaten karın acıyacak..
hmm şimdi yazarken buldum
sanırım en iyisi elbise giyip çıkmak hastaneden.. bilmiyorumkismile

Canım emzirme yastığını bebeshoptan sipariş ettim, gelen yastığı da çok beğendim.
Diğerlerini de inşallah bir hasta sonu Eminönüne gidip halledicem.

Canım benimde çok ağrıyor sağa yatıyorum ağrıyor sola yatıyorum ağrıyor hep kendimi sırt üstü yatarken buluyorum ama elimde değil doktora gidince tekrar soracağım

ben dün akşam cevahiri dolaştım debenhamsta macigformun çok güzel emzirme gecelikleri var aklınızda olsun ama maalesef benim bedenim yoktu ayrıca debenhamsta süper bebek kıyafetleride var hemde aşırı pahalı gelmedi bana yani sezon fiyatı anlamında indirimde iyice uygun olur. Mother&care den bi hamile geceliği aldım önden düymeli doğum sonrasındada rahatlıkla kullanılır ama hastane için biraz kısa evde kullanabilirim. Bu hafta sonu eminönüne yada ümraniyeye bakıcam gecelik için . Büyük beden hiçbişey yok ne emzirme sütyeni nede gecelik

meloş ben sağa da yatıyorum arada valla
o kdr da değil
yoksa ne kalça kalıyo ne kol

Kızlar ben bugün doktora gideceğim, sonunda oğlumu görmeye...
Ama sabaha iyi başlamadım gene... Benim herpes bu sabah gene kendini gösterdi, çok canım acıyooo... senağlamasenağlama

günaydın bayanlar

valla melmeacım ben çözemedim. hergün dayak yemiş gibi kalkıyorum. her yerim sızlıyor geceleri.

bu arada recepivedikten haber alan var mı??

Canım benimde çok ağrıyor sağa yatıyorum ağrıyor sola yatıyorum ağrıyor hep kendimi sırt üstü yatarken buluyorum ama elimde değil doktora gidince tekrar soracağım

Uf nedir bu yaa? Az da değil, daha 3 ay var

O zaman bir de elbise seçelim güzelinden

minervabs canım
evet emzirme yastığı içib bebeshop a bakabilirsin. ben de oradan almıştım galiba bilmiyorumkismile
avent in silikon göğüs ucunu aldım
ilkhediyem.com dan da kapı süsünü aldım.
diğerlerine bende eminönünde fln bakacam bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…