2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar hep sola yatmaktan benim kemklerim ağrıyor, siz nasıl çözdünüz bu sorunu?

ben hem sola hem sağa yatıyorum doktor yan yattığın sürece çok farketmez dedi o yüzden eşitledim bende :) Kendi yatağımda sağa dönük daha rahat ediyorum ama annemin odasındaki yatakta sola dönük daha rahat ediyorum geceleri en az 3 kere tuvalete kalktığım için her seferinde yatak değiştiriyorum bende çözümü böyle buldum annem gelene kadar en azından bu şekilde idare ediyorum. Hem annemin yatağıda 2 kişilik tek başıma çok rahat oluyor

evet ben de sırtüstü buluyorum bazen kendimi ama napalım.
bu arada dün akşam bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabında okudum..
çişinizi sakın tutmayın diyor.
hem iltihaplanmaya sebep olabilirmiş
hem de kasılmalara fln sebep olabilirmiş bilmiyorumkismile

zeynep
aradı mı seni memorial
ne oldu?

aramadılar canım henüz olmadı ben ararım bugün. Benim doktorum dışarıdan gleceği için misafir ilişkilerinde Nurhan hanım varmış onu aramamı söylemişlerdi bana arayayım mı bugün sence

günaydın bayanlar

valla melmeacım ben çözemedim. hergün dayak yemiş gibi kalkıyorum. her yerim sızlıyor geceleri.

bu arada recepivedikten haber alan var mı??
ya evet recep e nasıl oldugunu sorsaydık ya..
face e giriyor mu acaba?
telini alsaydık keşke

Kızlar ben bugün doktora gideceğim, sonunda oğlumu görmeye...
Ama sabaha iyi başlamadım gene... Benim herpes bu sabah gene kendini gösterdi, çok canım acıyooo... senağlamasenağlama

İyi haberlerle gel canım.. Çk geçmiş olsun of yaaa nasıl ağrıyordur kıyamam ben sana

aramadılar canım henüz olmadı ben ararım bugün. Benim doktorum dışarıdan gleceği için misafir ilişkilerinde Nurhan hanım varmış onu aramamı söylemişlerdi bana arayayım mı bugün sence
du bakalım bekle bugün de
ben tekrar mail attım şimdi
ararlar mutlaka

günaydın bayanlar

valla melmeacım ben çözemedim. hergün dayak yemiş gibi kalkıyorum. her yerim sızlıyor geceleri.

bu arada recepivedikten haber alan var mı??

Canım benimde çok ağrıyor sağa yatıyorum ağrıyor sola yatıyorum ağrıyor hep kendimi sırt üstü yatarken buluyorum ama elimde değil doktora gidince tekrar soracağım

Uf nedir bu yaa? Az da değil, daha 3 ay var

O zaman bir de elbise seçelim güzelinden

menervabs canım hepsini birkerede eminönünden alabilirsin bebeshoptaki emzirme yastığı eminönündede satılıyor havuzlu han ve civarında tüm ürünleri bulman mümkün. Ben emzirme yastığımı fuarda irembebenin standından almıştı. Geri kalanını bu hafta yada önümüzdeki hafta eminönüne gidip halledicem inşallah

meloş ben sağa da yatıyorum arada valla
o kdr da değil
yoksa ne kalça kalıyo ne kol

Ben hep sırtüstü yatarken buluyorum kendimi... Ya da sağ tarafta.... Yüzyüze çok yatamam ben çünkü...O yüzden arkamı dönüyorum sanırım... Yataktaki yerimi mi değiştirsem acaba... Sorayım bugün doktora bakalım bunu da...bilmiyorumkismile

evet sor bakalım.
aynen ben de sol tarafa yatınca kocamla yüzyüze geliyorum.
o yuzden onu ikide bir uyandırıp arkanı dönsene diyoruum
arkadan ona sarılıyorum
bacaklarımın arasına da artık hep yastık koymaya başladım daha rahat oluyor.
ama yine de sürekli sola yatamam
çok dönüyorum sağıma da

Bende yatakta mutlaka kapıya yakn yerde yatabiliyrm yoksa uyuyamıorum bazen deniyorumyatmayı ama 1 gün ancak dayanabiliyorum sonra yer değiştiriyorum. Ama yatmak ciddi problem gece bende gündüz sola yatıorum hep

ya evet recep e nasıl oldugunu sorsaydık ya..
face e giriyor mu acaba?
telini alsaydık keşke

bende telefonu var sen söyleyince aklıma geldi yılbaşında bana çıkmıştı sana özelden gönderdim sabah sabah aramayayım dedim öğlende taoplantıda olacam size haber veremem sen ararsın heber verirsin olurmu kuşum

bu arada bende yatarken çok zorlanıyorum ne tarafı dönsem ağo taraf ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…