güzel bir konuya değindin .
benim arkadaşım hamileliğini çok stresli geçirdi, kızı şu an 5 aylık oldu ve hala ağlamaları kesilmedi.
çok huzursuz bir bebek . o da bana sürekli der sakın benim gibi herşeyi dert etme diye
tabiki bazı şeyler elimizde değil ama azıcık da kendimizi teskin etmeliyiz.
bence de hepimizin sorunları var ama yapacak bişey yok ben artık önce bir sinirlenip hiddetleniyorum sonra kendi kendime dur diyorum aklıma kızımı getiriyorum yüzüm de kalbim de yumuşayıveriyor gülüyorum hemen..
bu arada 2 film sordum size veda ve eyvah eyvah.. kimse gitmedimi koca forumda yorumlarınız nasıl diye?ben mi kaçırdım cvp geldi de acep bilmiyorumkismile
Bende isterinnn biyene alsanaalsanasmile
kavanoz sen mail grubuna üye misin.
oraya dilekçe örneği atacağım birazdan. onu doldur bankana faksla
Canon powershot A1100 aldım gitti hayırlı olsun :lepi:
yok değilim ne maili soygun bu ya gelde sakin ol işte şimdi nasıl dilekçe örneği o nasıl alabilirm onu
bence de hepimizin sorunları var ama yapacak bişey yok ben artık önce bir sinirlenip hiddetleniyorum sonra kendi kendime dur diyorum aklıma kızımı getiriyorum yüzüm de kalbim de yumuşayıveriyor gülüyorum hemen..
bu arada 2 film sordum size veda ve eyvah eyvah.. kimse gitmedimi koca forumda yorumlarınız nasıl diye?ben mi kaçırdım cvp geldi de acep bilmiyorumkismile
Karıştırayımmı ortalığı sempatiksalakcinni
kızlar son haftalarda bebişlerin duyma yetileri iyice gelişti diye ben kendime 1 aydır sinema ve sesli ortamları yasakladım
acaba sinema abartı bi karar mı
gitmek istediğim filmler var ama çok sesli oluyor o ortamlar
dilekçeye felan gerek yok, aç telefonu müşteri hizmetlerine, iptal edin bu kartı, ödemek istemiyorum bu parayı de, anında geri iade ediyorlar.
Dünür ben geçenlerde HSBC'lerle tartıştım telefonda, kartınızı aktif oalrak kullanıyorsunuz, mecburen bunu kesmek zorundayız diyorlarlar, yani ben şimdi sizin kartınız kullandığım için enayiyim, eşşek gibi bu parayı ödemek zorundayım, öyle mi dedim. Adam sustu, bişey diyemedi. Acaba dilekçeyi göndersem iade ederler mi ki?
z
dilekçeye felan gerek yok, aç telefonu müşteri hizmetlerine, iptal edin bu kartı, ödemek istemiyorum bu parayı de, anında geri iade ediyorlar.
akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?