2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar son haftalarda bebişlerin duyma yetileri iyice gelişti diye ben kendime 1 aydır sinema ve sesli ortamları yasakladım
acaba sinema abartı bi karar mı
gitmek istediğim filmler var ama çok sesli oluyor o ortamlar

Aynen canim benim demek istedigim de bu.
Hepimiz arada bir sikintilaniyoruz ama elimizden geldigi kadar buyutmemek sakin olmak gerekir.

ben en son avatara gitmiştim bilmiyorumkismile

Arkadaşlar SLM bende listeye eklenmek istiyorum ama özel mesaj atamadım bilgilerim aşağıda o listeyi düzenleyen arkadaşa bileniniz varsa mail atabilir mi

slm canım benide listeye eklermisin

yaş26
10 eylül son SAT
hamiş kaldığım kilo 78 neyazıkki, şimdikini hiç sorma
erkek bebeğim olacak hayırlısı ile
Adıda KIVANÇ olacak

kavanoz sen mail grubuna üye misin.
oraya dilekçe örneği atacağım birazdan. onu doldur bankana faksla

dilekçeye felan gerek yok, aç telefonu müşteri hizmetlerine, iptal edin bu kartı, ödemek istemiyorum bu parayı de, anında geri iade ediyorlar.

kavanoz sen mail grubuna üye misin.
oraya dilekçe örneği atacağım birazdan. onu doldur bankana faksla

Dünür ben geçenlerde HSBC'lerle tartıştım telefonda, kartınızı aktif oalrak kullanıyorsunuz, mecburen bunu kesmek zorundayız diyorlarlar, yani ben şimdi sizin kartınız kullandığım için enayiyim, eşşek gibi bu parayı ödemek zorundayım, öyle mi dedim. Adam sustu, bişey diyemedi. Acaba dilekçeyi göndersem iade ederler mi ki?

Canım ben de vedaya gitmek istiyorum

Canon powershot A1100 aldım gitti hayırlı olsun :lepi:

Hayırlı olsun cosmo, artık bibişin cicilerinin fotosunu bekliyoruz

ben son iki haftada VEDA ya ve EYVAH EYVAH a gittim ikisinide öneririm pişman olmazsın yani ses durumunuda okadar abartma bence kaç kat deri var üzerinde sonuçta

dilekçeye felan gerek yok, aç telefonu müşteri hizmetlerine, iptal edin bu kartı, ödemek istemiyorum bu parayı de, anında geri iade ediyorlar.

bazen telde aksilik çıkarıyorlar.
dilekçenin ekinde yasa ile ilgili maddelerde var belki onu okurlarsa imana gelirler.

bilmiyorum ki melmea belki iade ederler. bir de öyle şansını dene.
bizim arkadaş fakslamıştı geri iade ettiler parasını

canım bizde haftasonu eyvah ayvah'a gittik.güzel,eğlenceli bir film.gidilebilir yanii

Bende ses olayından dolayı gıtmıyorum.İlk 4 Ay gıttım barada sınemayada.Ama artık gıtmıyorum.Bence onemlı bu konu.Geçen gülkurusuda bahsetmişti.Doktoru uzak durmasını soylemiş seslı ortamlarda.İnternette bakmıştım ben.Oyuzden Bu fılmlere gıtmedım bende.Evet insan alışınca eksıklık hıssedıyo ama artık evde fılan seyretcez.Yapcak bışey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…