2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hoşgeldin emine, listeyi düzenleyen arkadaşımız şu an burada değil, ama gelince bilgilerini görür, ekler zaten.

dilekçeye felan gerek yok, aç telefonu müşteri hizmetlerine, iptal edin bu kartı, ödemek istemiyorum bu parayı de, anında geri iade ediyorlar.

Leach HSBC'dekiler iade etmedi.

dilekçeye felan gerek yok, aç telefonu müşteri hizmetlerine, iptal edin bu kartı, ödemek istemiyorum bu parayı de, anında geri iade ediyorlar.

garanti dışındakiler de bu taktik işe yaradı ama o tm edelim diyo ya..eşim de iptal ettirdi

canım bizde haftasonu eyvah ayvah'a gittik.güzel,eğlenceli bir film.gidilebilir yanii
ya evet benim de bir sürü arkadaşım izlemiş eyvah eyvah ı
herkes de çok begenmiş ben de istiyorum ona gitmek..

bişi diyeyim mi..
biz de aylar sonra daha yarın avatar a gidecez sempatiksalakcinni
en iyi 3 boyutlu görüntü istinye park ta varmış diyen akıllı kocam yüzünden,
orası da uzak oldugu için anca yarına ayarlayabildik kendimizi sempatiksalakcinni

geriden takip ediyoz..

artık eyvah eyvah a da doğumdan sonra gideriz sempatiksalakcinni

bara tm gitmiyorum ztn de sinema bana abartı geldi kızlar yahuu

ben son iki haftada VEDA ya ve EYVAH EYVAH a gittim ikisinide öneririm pişman olmazsın yani ses durumunuda okadar abartma bence kaç kat deri var üzerinde sonuçta

Aşırı gürültü erken doğum nedeni olabilir

Yapılan bir çok araştırmanın, gürültünün bebekler üzerinde olumsuz etkileri olduğunu ortaya koyduğu ifade edildi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tayfun Alper, havaalanlarına çok yakın yerlerde yaşayanlarda veya gürültülü ortamlarda çalışanlarda erken doğumların beklenenden daha sık görüldüğünü bildirdi.

Prof. Dr. Tayfun Alper, aşırı gürültünün erken doğum nedeni olabileceğini belirterek, 6 aylık bebeklerin bir kısmının, 7 aylıkların ise tümünün anne karnında sese karşı reaksiyon verebildiklerini söyledi. Prof. Dr. Tayfun Alper, anne karnında duyma organı gelişen bebeklerin, annenin kalp atışlarını, bağırsak ve beden hareketleri ile annenin sesini duyabildiklerini ifade etti. Alper, bebeklerin, anne şarkı söylerken sesini daha belirgin duyduklarını, doğduktan sonra da annelerinin sesini diğer seslerden ayırabildiklerini anlattı.

Yapılan bir çok araştırmanın, gürültünün bebekler üzerinde olumsuz etkileri olduğunu ortaya koyduğunu ifade eden Alper, şunları söyledi: “Havaalanlarına çok yakın yerlerde yaşayanlarda veya gürültülü ortamlarda çalışanlarda erken doğumlar beklenenden daha sık görülmektedir. Diskoteklerde ve benzeri aşırı gürültülü ortamlarda çalışan gebelerin bebeklerinde erken doğum ve gelişme geriliklerinin yanı sıra, tiz seslerde bebeklerde işitme kayıpları olduğunu da tespit edilmiştir.”

SİNEMA UYARISI

Prof. Dr. Alper, sinemaların da gürültülü ortamlar olduğuna dikkati çekerek, “Sinema salonlarında yüksek şiddette ses uzun süreli olmadığı için bahsettiğimiz zararlara yol açmaz. Ancak yüksek ses bebeğin uyku, dinlenme gibi günlük düzenini bozduğu için rahatsızlık verici olur. Bu nedenle hamilelerin son aylarında sinemaya gitmekten kaçınmalarında fayda vardır” diye konuştu.

Alper, yapılan bir araştırmaya göre, kuvözdeki bebeklerin maruz kaldığı bazı gürültülerin, erişkin yaşamdaki karşılıklarını ise şöyle sıraladı:

Su içine üflenen hava kabarcıkları: Elektrik süpürgesi,

Kuvöz üzerine parmakla tıklamak: Telefon çalması,

Kuvözün altındaki metal kapakların örtülmesi: Havalı matkap gürültüsü,

Yatak başının ani indirilmesi: Araba teybi bas hoparlörü.

boshayallersmile

Hoşgeldin Kıvanç bebek ve annesi a.s.

ay sinemaya da mı gidemiciiiz bee akannehir
ben aylardır bu anı bekliyodum ama sempatiksalakcinni

inanmıyorum bu kadar olur şimdi cinebonustan mail geldi
doğum günüm dolayısıyla 15 gün içinde istediğim bir filme ücretsiz gidebilirmişim
alsanaalsanasmile

stella yarın ticker ın yeni resmi geliyo sende
merakla bekliyorum sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 yanlız ne kadar uyanıklar mailde sadece nice mutlu yıllara kısmı gözüküyor
bedave film kısmını arka fon beyaz üzerine beyazla yazmışlar
yani metni seçili hale getirmesen anlayamayacam bedava bilet işini

Sağol meloşummm valla öle yapıcam hele bi gelsin de vereliniortak

ay bizim şirket sinemadan bin kat daha gürültülü amaa bilmiyorumkismile

e pess..
senin onu seçili hale getirmek nerden aklına geldi yaw..
ben de öle şeyleri hemen okumadan direkt silerim..
kimbilir beyaz üzerine beyazla yazılmış bedava neler kaçırıyorum sempatiksalakcinni

e pess..
senin onu seçili hale getirmek nerden aklına geldi yaw..
ben de öle şeyleri hemen okumadan direkt silerim..
kimbilir beyaz üzerine beyazla yazılmış bedava neler kaçırıyorum sempatiksalakcinni

mailin konusu DOĞUM GÜNÜNÜZ İÇİN BİR SÜRPRİZİMİZ VAR...‏
bu olunca bende süpriz araştırmasına giriştim sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…