2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aha cicikom
ben kısır yiyom aklinialirimsmile

dövün kuruyuuuu

bende probis yiyeyim bari
ha probis ha nar ekşili kısır
ne farkı var ki :sm_confused:

probis senın agzında ekşili zeytınyaglı kısır gıbı dagılıyo mu? böyle yerken roka marul agzında hışır hışır edıyo mu? naniknanik

selam guzel anneler..
archmıncım maıl adresımı gonderdım canım sanasempatiksalakcinni
haızran annelerıde cok etkın kaydirigubbakcemile3
faceden haberım vardı ama maıl grubundan haberım yokdubilmiyorumkismile

kızlar gecen un ekleyemedım canta hakkında baya yazısmısdınız..
ben bu cantayı aldım.ıcıde baya genıs..
tabı bu fıyata degıl 40 lıraya aldım bensempatiksalakcinni
http://www.e-bebek.com/cantalar/diger/lullaby_canta_asia/XYZ-29841

kötü müsün bilmiyorumkismile

beni siz bu hale getırdınız gıcıklar alsanaalsanasmile aylardır yedıgınız cipslerı dınlıyom alsanaalsanasmile bana yasak yiyemıyom alsanaalsanasmile dun gece ruyamda avuç avuç cips yerken buldum kendımı mafoldumben ıntıkamım acı olsun ıstedım... guclubacismile

Pembik sizin ordan Quicknet geçiyor dimi?

hiç bilmiyorum canım biz fibernet aldık daha yeni ama bu binada yok.o sebeple tekrar telefon bağlatıp adsl almamız lazım gıcık oldum.superonline.daydık ztn onların adsli bağlancak amaaaa gel görki bağlatmadılar.kayınvalidemlerin telefondan paralel çektiricektik onların da teli iptal edesi gelmiş ! bize nakil olacak simdi..herşey birbirine girdi..
dae boşıcam eğer bgn de halletmezse ayy daralttı beni şu yumuşak yüzlülüğü ve ağır oluşu offf offf

probis senın agzında ekşili zeytınyaglı kısır gıbı dagılıyo mu? böyle yerken roka marul agzında hışır hışır edıyo mu? naniknanik

valla probis ağzımda hışır hışır etmiyor ama gelip seni bir güzel pataklayınca dökülen dişlerin öyle hışır hışır ses çıkaracakkötükedihüso

ben sana mail attım kaç saat önce hala eline ulaşmadı mı yoksa ???

Gülmekten geberdım kızlar atışmalarınızı okudukça.Gülkurusu çok acımasızsın sende gıııkaydirigubbakcemile3Allahtan kocamla guzel bı yemek yedımde gozum bişey gormuyo şuan.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…