- Konu Sahibi daemon
-
- #70.261
valla probis ağzımda hışır hışır etmiyor ama gelip seni bir güzel pataklayınca dökülen dişlerin öyle hışır hışır ses çıkaracakkötükedihüso
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilesinir mi oldunuz sositososito
hiç bilmiyorum canım biz fibernet aldık daha yeni ama bu binada yok.o sebeple tekrar telefon bağlatıp adsl almamız lazım gıcık oldum.superonline.daydık ztn onların adsli bağlancak amaaaa gel görki bağlatmadılar.kayınvalidemlerin telefondan paralel çektiricektik onların da teli iptal edesi gelmiş ! bize nakil olacak simdi..herşey birbirine girdi..
dae boşıcam eğer bgn de halletmezse ayy daralttı beni şu yumuşak yüzlülüğü ve ağır oluşu offf offf
nasıl ya boşanmaktan vazgeçip koşa koşa çocuk yapmaya mı karar verdiniz delikafadulden
dur şu top biber turşularından da atayım bari ağzıma sırnaşık şey kısırın yanına turşu çok yakışıyo bilin mi sositososito
Gülmekten geberdım kızlar atışmalarınızı okudukça.Gülkurusu çok acımasızsın sende gıııkaydirigubbakcemile3Allahtan kocamla guzel bı yemek yedımde gozum bişey gormuyo şuan.kaydirigubbakcemile2
ayyyyyyy bu süpermiş nerde bu
aynen benim eşimde kayserili ve bu birikim konusunda acayip planlı programlı
işten ayrıldıktan sonra bebiş odası parasının yarısını mutfak masraflarından biriktirdim
önceden olsa ayın sonunu getiremezdim babamdan para alırdım :kedi:
ayy valla ağzım sulandı yaaa ne kötüsün
ohhh canıma değsin,,, ben cipsler içinde yuzerken içime oturdu anlatıp duruyolar yok acılı yok çatır çatur taze diye mafoldumben
aldım canım cok saol..aklinialirimsmileben sana mail attım kaç saat önce hala eline ulaşmadı mı yoksa ???
bende kayserılıyım ehuhehehe cok tutumluyum:S
ayy valla ağzım sulandı yaaa ne kötüsün
banada yapmışlardı kıs kuru
cok fena bunnar
hep çikolata tatlı dediler
diyetteyken mafoldumben
bende kayserılıyım ehuhehehe cok tutumluyum:S
sağol yiurumm..
yani kocam süper bir insandır gerçekten
bir tek kötü huy olmaz mı bir insanda..
hem iyidir hem ne istersem yapar
daha 1 kere bana bagırmamıştır
ben kavga ederim onla o gıkını cıkarmaz..
ama bişi vardı işte
çok kaldırmaya calıştım kendi kendime sindirmeye calıştım sindiremedim
öle kopmustuk bi ara
sonra işte düzeldi bi şekilde
tam düzelmese de düzeldi biraz
öle ben eskisi kadar takmadım
soora bebek fln işte unutuldu gitti
kızlar çok endişeliyim dünden beri belirli aralıklarla kasılmalarım var napıcam bilemiyorum drmu aradım hemşire yurt dışında olduğunu cumartei geliceğini söyledi acaba erken doğum belirtisi olabilirmi.....şekil şöyle karnım birden şişiyo ve bazı bölgeleri elimin altında top gibi toplanıyo ama ağrı falan yok szdede oluyomu bütün bunlar...daha ben 24. haftamdayım çok korkuyorum başka dra gitmekte istemiyorum kafam çok karışık bana yardım...bilmiyorumkismile
ben de o gecelikten istiyorummmmmmmm
15 nisandan sonra mağazalara hucummm..
internetten de satış başlayacak mı acaba bi sorsaydın meloşum
o gecelik nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gerçi ben artık bişi almıcam:umursamaz:
probis senın agzında ekşili zeytınyaglı kısır gıbı dagılıyo mu? böyle yerken roka marul agzında hışır hışır edıyo mu? naniknanik
dur şu top biber turşularından da atayım bari ağzıma sırnaşık şey kısırın yanına turşu çok yakışıyo bilin mi sositososito
pazar günü kısır yapıcam benbilmiyorumkismile canım çektii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?