2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla probis ağzımda hışır hışır etmiyor ama gelip seni bir güzel pataklayınca dökülen dişlerin öyle hışır hışır ses çıkaracakkötükedihüso

dur şu top biber turşularından da atayım bari ağzıma sırnaşık şey kısırın yanına turşu çok yakışıyo bilin mi sositososito

sinir mi oldunuz sositososito
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

boşa boşa baska turlu annamıyo bunnar

ohhh canıma değsin,,, ben cipsler içinde yuzerken içime oturdu anlatıp duruyolar yok acılı yok çatır çatur taze diye mafoldumben

bende kayserılıyım ehuhehehe cok tutumluyum:S

ohhh canıma değsin,,, ben cipsler içinde yuzerken içime oturdu anlatıp duruyolar yok acılı yok çatır çatur taze diye mafoldumben

banada yapmışlardı kıs kuru
cok fena bunnar
hep çikolata tatlı dediler
diyetteyken mafoldumben

slm kızlar sabah şeker yüklemem vardı onu yaptırdım birazdanda sonucu almaya gidicem akşam tatlı yemiştim azcık inşallah etkilemezbilmiyorumkismile etkilemez dimi yaa fisfisfis

banada yapmışlardı kıs kuru
cok fena bunnar
hep çikolata tatlı dediler
diyetteyken mafoldumben

sen de ıntıkam alsaydın kız, şimdı onlar işte hayatta bır yerden kısır bulamazlar..bu arada kısır falan yedıgım yok hee,sinir olsunlar dıye yaptım kaydirigubbakcemile3

Amaaan kusur hepsinde var, onlara sorsan biz de kusursuz değiliz. Biz de çocuk fikrinden sonra çok uslandık, yoksa kavga etmeden rahat duramıyorduk, gözlerimizin içi acıyordu kavga için.

Canım bence sen illaki kendi doktorunu bekleme, içini rahatlatmak için bi doktora görün.

ben de o gecelikten istiyorummmmmmmm

15 nisandan sonra mağazalara hucummm..
internetten de satış başlayacak mı acaba bi sorsaydın meloşum

Sordum kuşum, cevap gelir birazdan herhalde.

o gecelik nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gerçi ben artık bişi almıcam:umursamaz:

Elh cicikomun fabrikası İzmirdeymiş, mutlaka fabrika satış mağazası da vardır.

probis senın agzında ekşili zeytınyaglı kısır gıbı dagılıyo mu? böyle yerken roka marul agzında hışır hışır edıyo mu? naniknanik
dur şu top biber turşularından da atayım bari ağzıma sırnaşık şey kısırın yanına turşu çok yakışıyo bilin mi sositososito

klava:klava:klava:

benim canım da Soho istedi cokacimcoook

ben kısır sevmıyorum cips kola sevmıyorum öle alıskanlıklrım yoktu ztn
şimdi yemegımı yedım ama delı gıbı gozumde baklavalar ucusutu gıttım mıgrosa baklava aldım geldım 2 tane attm agzımada rahatladım.yoksa catlıcktm bu yemekten sonra tatlı olayıda hamişlkten sonna basladı acaba ye tatlıyı cıkar hakkıyı dogru bişimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…