ben kızıma dün hansel ve gratheli annattım
çok eğlendi
taklalar attıbilmiyorumkismile
ay bigün cidden dicem kızlar yetişin doğuruyom
kimse inanmıcak :roflol:
ben kızıma dün hansel ve gratheli annattım
çok eğlendi
taklalar attıbilmiyorumkismile
ne güzel ya artık tepki veriyorlar.
bende bu akşam masal anlatayım bari kızıma
ama içimden annattımbilmiyorumkismile
kordon vasıtasıyla annadı galba
valla bakbilmiyorumkismile
ya moralim bozuldu kızlar aldım sonuçlarımı 50 gr lık 144 çıktı doktor 100 gr lık yapıcaz dedi bilmiyorumkismile nasıl içicem ben 4 bardak şeyi dedim akşam tatlı yedim dedim ondandır dedim ama dinlemedi offfffffff
selam kızlar tekrardan... yatıyorum kalkıyorum, geçmiyooo... Bide canım sıkıldı çok yatmaktan... Yalnızlıktan da sıkıldım...İyi ki siz varsınız da biraz size bakıyorum ne kaynatıyorsunuz diye, vakit geçiyooo.. Ayy ben hiç evkadını olamam galiba... Hemen işi özledim.. deli miyim neyim yaww..lülülülülülü
ya moralim bozuldu kızlar aldım sonuçlarımı 50 gr lık 144 çıktı doktor 100 gr lık yapıcaz dedi bilmiyorumkismile nasıl içicem ben 4 bardak şeyi dedim akşam tatlı yedim dedim ondandır dedim ama dinlemedi offfffffff
:roflol::roflol:
öldüreceksin beni gülmekten karşımda patron da var kovulacağım sayende
sen mutlu olduğun için o da mutlu olmuştur ama.
ben de anlatayım bu akşam oğluma, bakalım tepki verecek mi...
:roflol::roflol:
archhh sanırım yine tuzaga dustun guzummmmm bnm oglanda masal sevmıyomus annecım yorulma sen dıyor banaaasempatiksalakcinni
benim de haftaya ctsi yapılacak tırsmaya başladım yaff bilmiyorumkismile çok mu kötü tadı?belki yanlıştır hem arada yanlış da çıktı ya kızların testler de.bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?