ben de yerim sempatiksalakcinniama ben suçluluğumu paylaşmıştım ballandıra ballandıra anlatmadım ki :kedi: hem bu gönderdikleriniz beni bozmuyor ben açsam canım çeker çekiyosada hiçbişeyi takmam yerim toksamda canım istemez
hadı yaaayok canım olmamış kayısı değildir çağla taze badem çağla ağaçtan tazayken toplanınca çağla badem oluyor geç toplanırsa bademe dönüşüyor.
Karpuz var canım soyak migrosta haberin olsun
çok geçmiş olsun kuşum acil şifalar çooookk dikkat et kendine aman diyeyim..ilaçlarını düzenli al ılık bişeyler iç ve bol su mutlaka tabikii..
kızlar kocayı tehdit ettim boşıcam seni diye sempatiksalakcinni superonline'ı aramış açmışlar interneti kardeşi de nakil ettirecekmiş telefonu akşama netim bağlanır sanırım aklinialirimsmile
bende çok valiz topladım ama hiç terketmedimsempatiksalakcinni
deli ya bende diyorum erüh ne izmir e ait meyve mi :roflol:
sonradan jeton düştü
beni demi yidinnnnn bilmiyorumkismileprobis senın agzında ekşili zeytınyaglı kısır gıbı dagılıyo mu? böyle yerken roka marul agzında hışır hışır edıyo mu? naniknanik
canım bız kayınpederımın arabasını kullanıyoruzsende git kuzum, engel olan ne
hastalığınsa haftaya kadar bişeyin kalmaz inşallah :teselli:
bende ılk evlendıgmz yıl bı kavgada valız toplamıstım o valız 1 seneye yakın öle kaldııı sanırım içine giymedgm kıyafetlerı koymusum kihkihkih:)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kıss onlar bebiş nan niye panik yaptınki ağrın yoksa sorun yokkızlar çok endişeliyim dünden beri belirli aralıklarla kasılmalarım var napıcam bilemiyorum drmu aradım hemşire yurt dışında olduğunu cumartei geliceğini söyledi acaba erken doğum belirtisi olabilirmi.....şekil şöyle karnım birden şişiyo ve bazı bölgeleri elimin altında top gibi toplanıyo ama ağrı falan yok szdede oluyomu bütün bunlar...daha ben 24. haftamdayım çok korkuyorum başka dra gitmekte istemiyorum kafam çok karışık bana yardım...bilmiyorumkismile
hani turuncu böle kare kare taneleri var izmirin kıyılarında yetişiyo erüh...hiç duymadınmıbilmiyorumkismile
bende yimekten geldim
müdürümüz bizi yemağa götürdü ben duramadım iskender yidim salata yidim
üstünede kadayıf datlısı yidimbilmiyorumkismile
biz gideceğimiz zaman haber vereyim istersen,canım bız kayınpederımın arabasını kullanıyoruz
gecen gun de yıne gıderız demıstım ya o gun vermıs arabayı
sımdı bızımnede solemıyorum sırf o yuzden gıdıp almasın dıye
aksamda gec gelıyo bıızmkı 8 ı buluyo nerdeys eo saatten sona gıdıp gelmek zor oluyo
bende ılk evlendıgmz yıl bı kavgada valız toplamıstım o valız 1 seneye yakın öle kaldııı sanırım içine giymedgm kıyafetlerı koymusum kihkihkih:)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hani turuncu böle kare kare taneleri var izmirin kıyılarında yetişiyo erüh...hiç duymadınmıbilmiyorumkismile
bende yimekten geldim
kız erik mi erüh mu ben hala anlamadım:uhm:
şapşallığım üstümde sanırım. erüh diye bir meyve varsa duymadım gerçekten
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kız erik mi erüh mu ben hala anlamadım:uhm:
biz gideceğimiz zaman haber vereyim istersen,
sahrayıcedid de oturuyoruz biz
kız erik mi erüh mu ben hala anlamadım:uhm:
bende yimekten geldim
saol kuzumm..
hadı sen gıt carsıan otlanda gel
bırazdan bende otlanmaya gıtcemsempatiksalakcinni
kendı kendımıze ıskence ettık aferım bise
bilmiyorumkismile eve kapatmasın bini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?