:) canım sizin kızlarda benim kuzen gibi olacak desenize :) kuzenin konuşmaya yeni başalmıştı alışverişe gidiyorlar yine ve hep pembe kız kıyafetlerine bakmaya başlıyorlar bizim ki başlıyor ağlamaya ben pempe istemiyorum pempe diye :)
bende tam ona bkıyodum..o ne kadar ki??
çok cicimiş hepsi ama en çok mor olana bayıldım...
:roflol::roflol:
bizim kızın büyümüş halide öyle olacak sanırım
bak sen kzın adını pembezel koy
ben de pembemur koyiimm sempatiksalakcinni
çok tatlı yaaaa bizde buna bakmıstık 3 parça 1350 demıstı adam
şimdi söyle olduu benn böyle iştahla yemek yicek yer arıyordum ki vitrinde pembiş odavardı şokkk 990 tl diye o kadargüzeldiki işçilği boyası hemen internet adresini aldımm diğer beyazı internette gördüm amabunu inş yarın öğrenirim söylerim bende beyaza bayıldım çekmece kulpları çıkarıp figürlü takarım orjineleri oğlan büyüdümü takarım diye düşündümm yarın öğrenir yazarım sana
bende magazada bayıldım adama bu nekdr dedım o biraz pahalı dıyor sanrm bizim okdr para vermıcemızı bakınca anladı:):) heehheeh 3000 lıra esımde bı ozllıgı yok dedı isticm sandı korktu sanrm ama bu magzada super modeller vr
bak sen kzın adını pembezel koy
ben de pembemur koyiimm sempatiksalakcinni
fiyatlara nerden baktın cnm
:roflol:
bak ne geldi aklıma
benim kuzenimin soyadı yeşil
anneside pembe koyalım adını demiş
düşünsene pembe yeşil:roflol:
sonra seda koymuşlar tabide...
kaydirigubbakcemile3 ben de pembe masal olarak mı değiştirsem kızın adını hihoyyyt
ahahaha e pes artık :roflol:
:roflol:
bak ne geldi aklıma
benim kuzenimin soyadı yeşil
anneside pembe koyalım adını demiş
düşünsene pembe yeşil:roflol:
sonra seda koymuşlar tabide...
kaydirigubbakcemile3 ben de pembe masal olarak mı değiştirsem kızın adını hihoyyyt
valla öğrenmeki istedikleriniz varsaaa söyleyin yarın gitcem öğrencem özellikle beyaz için gitcem
ya ama bu beyaz 3000 lıra kıss cok pahalı ben bızzat magaza sordum yafss
ahahhha valla benimki odada her gözünü açışında pembe komasına girecek sempatiksalakcinni
canım bilgilerinde şöyle birşey yazıyor.
* Sallanma aparatı ile beşik olarak da kullanılabilme özelliği
bide şu krem renkli olan var..kulpları ayıcık mı ne onunda sorarmısın?? teşekkürler..
al al sen de al aklinialirimsmilesüpermiş o zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?