bunlarda oyuncak dolapı ve duvar rafıda vardı komple sete şokk 990 yazmışlarr
al al sen de al aklinialirimsmile
bide şu krem renkli olan var..kulpları ayıcık mı ne onunda sorarmısın?? teşekkürler..
hee bide doğum sonrası takılar var..
onları ne yapmayı düşünüyonuz kızlar?
ben hesap açtırayım
takıların parasını vadeli hesaba yatırayım
her ay da ufak ufak oraya para koyayım mümkün oldugunca diye düşünüyorum.
ilerde okul masraflarını karşılar ya da ne bileyim belli bi yaşa gelince elinde toplu parası olur diye düşünüyorum bilmiyorumkismile
fikir danışmanlarıma ve eşime mail attım onlar da beğendiler ama diyorlarki ileride sen bunu oyun parkı olarak kullanacaksın acık renk cabuk kirlenir koyu renk düşün ama ben pembeyi beğendim nasıl yıkanan bişey mi bunlar acaba?cidden de acık renk hadi bebekken sorun değil de büyüdüklerin de kirletirler kesin hemen
vitrinde takımın üzerinde yazıyorduu şokk 990 tl diye
vitrinde takımın üzerinde yazıyorduu şokk 990 tl diye
yarın öğrencem 3000 liraysa bencede çokkkk ama sanmıyorummm
hee bide doğum sonrası takılar var..
onları ne yapmayı düşünüyonuz kızlar?
ben hesap açtırayım
takıların parasını vadeli hesaba yatırayım
her ay da ufak ufak oraya para koyayım mümkün oldugunca diye düşünüyorum.
ilerde okul masraflarını karşılar ya da ne bileyim belli bi yaşa gelince elinde toplu parası olur diye düşünüyorum bilmiyorumkismile
cnm emınmısın biz magazada haftasonu tam 1saat durduk adam tek tek hepsını söledı onların set dedgı 3 sifon yer dolap ve yatak
bilmiyorum ne yaparız :sm_confused:. o paralar da eşimin hesabına gider
bütün toplu paralarımızı onun hesabında biriktiriyoruz çünkü.
zaten bir sürü masraf olacak belki birazı o masraflara gider.bakalım hasılat nasıl olacak??
Beyaza 2500 nakıt dedı canım telde.Haberın olsun yarın ona gore pazarlık yap.
3 lu takım 1350 cnm bızde onu cok begendık ama dolabın kapakları faaln fren sıstemlı cok gusel bişidi bide adam cızılmez hıcbır sekılde dedı parayla ugrastı mobılyayı cızeemdııı psıkopat adam
eşime 1350 bile pahalı geldi ama
takıları anneme vermeyi düşünüyorum ben..çünkü eşim ilk fırsatta bozdurup yer..oana düşürmicem..
cnm istersen ara mağzayı de bir arkadaş görmüş vitrinde 990 tl diye ben gördümm şokkk yazmış 990 tl diye emin olmaki stersen ara yada arayım istersen senin ,için
Beyaza 2500 nakıt dedı canım telde.Haberın olsun yarın ona gore pazarlık yap.
valla 2500 de cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?