2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunlarda oyuncak dolapı ve duvar rafıda vardı komple sete şokk 990 yazmışlarr

cnm emınmısın biz magazada haftasonu tam 1saat durduk adam tek tek hepsını söledı onların set dedgı 3 sifon yer dolap ve yatak

al al sen de al aklinialirimsmile

fikir danışmanlarıma ve eşime mail attım onlar da beğendiler ama diyorlarki ileride sen bunu oyun parkı olarak kullanacaksın acık renk cabuk kirlenir koyu renk düşün ama ben pembeyi beğendim nasıl yıkanan bişey mi bunlar acaba?cidden de acık renk hadi bebekken sorun değil de büyüdüklerin de kirletirler kesin hemen

ay zeynepciiiiiiiiimmmmmmmmmm
Allah senin iyiliğini vermesin iyimiiiiiiiiiii
paket paket içinde
ay cok tesekkur ederim kuşum çok beğendim bodyide
mummy,daddy
me makes three
123 yazıyo ayy cok seker helecannandım karga arabası durunca tükkanın önünde opuyorumnanaktan

bide şu krem renkli olan var..kulpları ayıcık mı ne onunda sorarmısın?? teşekkürler..

3 lu takım 1350 cnm bızde onu cok begendık ama dolabın kapakları faaln fren sıstemlı cok gusel bişidi bide adam cızılmez hıcbır sekılde dedı parayla ugrastı mobılyayı cızeemdııı psıkopat adam
eşime 1350 bile pahalı geldi ama

bilmiyorum ne yaparız :sm_confused:. o paralar da eşimin hesabına gider
bütün toplu paralarımızı onun hesabında biriktiriyoruz çünkü.
zaten bir sürü masraf olacak belki birazı o masraflara gider.bakalım hasılat nasıl olacak??

hmm o da doğru ama
aman kirletsin bee
koyu rengi de kirletcek nası olsa..
silinerek temizleniyo o kumaş muşamba gibi bişi bence çok sorun olmaz

takıları anneme vermeyi düşünüyorum ben..çünkü eşim ilk fırsatta bozdurup yer..oana düşürmicem..

ben de bankaya yatırmayı düşünüyorum aynı senin gibi canım

cnm emınmısın biz magazada haftasonu tam 1saat durduk adam tek tek hepsını söledı onların set dedgı 3 sifon yer dolap ve yatak

cnm istersen ara mağzayı de bir arkadaş görmüş vitrinde 990 tl diye ben gördümm şokkk yazmış 990 tl diye emin olmaki stersen ara yada arayım istersen senin ,için

hasılat aklinialirimsmile

ben aslında çileğin şu ayıcıklı olanını beğendim annem ben alayım dedi ama çok pahalı yazık paraya...
ama bunu alabilriim...

cnm istersen ara mağzayı de bir arkadaş görmüş vitrinde 990 tl diye ben gördümm şokkk yazmış 990 tl diye emin olmaki stersen ara yada arayım istersen senin ,için

ya ben sasırdım oyuzdn cnm magazada 1350 civarı baslıyr hepsı 850 ye bırtane vardı oda cıkındı oyuzdn aama sorarsan sevınrm hanı set dedgı 3lu parcamı bide onn mavı rengı vrmıydı

ufff iş çıkışı kuaföre gidip fön çektirip kaşlarımı adıracağım
yarın şirketin katalog çekimleri varmış.
ulan 2 senedir burdayım resim çektirmek için hamile olmamı beklediler.
neyse allahtan beni arkaya atacaklar da sadece kafam görünecek

Beyaza 2500 nakıt dedı canım telde.Haberın olsun yarın ona gore pazarlık yap.

aradınmı süpersin 2,500 diyorsa ben nou sildim kafamdaa oğlum herşeye değer ama şuan mümkün değil o akdar açılamam ama karabağlarda sırf bu tarz yerler var araştırmaya devam

valla 2500 de cok

Çok tabı çok olmazmı.İlkin vercektım o parayı sonra dedım.Buyunce kullancaz dıyıp duruyozda beğenmezse ne yapcan değiştircen tabı.Banamı sordun alırken okadar uzun vadeli dese al başına belayıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…